CiCoLiNo
Poznat
- Poruka
- 8.217
Huliš na Jehovu, time što ga negiraš.A šta sam ja hulio?
Za tebe ne postoji. Je'l da?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Huliš na Jehovu, time što ga negiraš.A šta sam ja hulio?
lepo nemasKako nemam argumente?
Naravno da postoji. Jehova/Jahve je Bog.Huliš na Jehovu, time što ga negiraš.
Za tebe ne postoji. Je'l da?
Hoćeš da ti citiram Russella koji kaže da ko dva mjeseca samostalno proučava Bibliju nakon 10 godina u organizaciji otpada od vaše istine? Toliko o tome.lepo nemas
nama je Biblija merilo a ne mozes protiv Biblije
mi sledimo Boga Bozju rec a ti ljude i ljudske dogme koje nemaju veze sa Biblijom
a samo Biblija - Bozje rec je istina

Je li Jehova vaskrsao Hrista?Naravno da postoji. Jehova/Jahve je Bog.
a ti razum koristiš da bi nerazmišljao nego verovao nekakvom vodećemJedino neistnama da huli i blati...ne koristeći razum koji mu Jehova dao...kao i ti....
Ponovo pokazuješ svoje maloumlje...a ti razum koristiš da bi nerazmišljao nego verovao nekakvom vodećem
telu američanskom.. eeee..
Rasel je jedinka izucavalac Biblije i sve Biblijske nauke su okNaravno da postoji. Jehova/Jahve je Bog.
Hoćeš da ti citiram Russella
A ti si tu da cveće i leptiriće seješ oko sebe?Ponovo pokazuješ svoje maloumlje...
Ako nije maloumlje, onda si tu da pljuneš.
Ako ni to nije...već hoćeš istinu ili neistinu da isteraš...onda hajde.
Šta JS rade protivno Svetom Pismu...?
Samo jednu stvar mi reci, pa da konačno vidimo gde je istina a gde laž!
cirkus..Ja sam tu da branim istinu i to ću raditi dok sam živ..A ti si tu da cveće i leptiriće seješ oko sebe?
Samo sam se našalila na račun Makija koji se tobož protiv jehove
bori. Nemam pojma ni šta pričate, niti ste mi danas interesantni.
Prvo me izvređaš tako što kažeš da ne koristim razum, a kada ti
odgovorim istom merom onda sam ja tu da pljujem..cirkus..
Šala koju sam napravila je upravo za grešku vezana. Ako smatraš da je jehovaJa sam tu da branim istinu i to ću raditi dok sam živ..
Svako ima pravo da veruje šta hoće, niko mu ne brani. Ima pravo i da drugog optuži za laž i manipulaciju....eee ali onda mora to i da dokaže...
Ti uletiš u razgovor...imaš pravo naravno...ali uvek je to neki sarkazam na račun tvojih neistomišljenika.
Hajde da isteramo istinu na videlo...Da kažemo na osnovu nekih argumenata, ovo je istina ovo nije...
Hajde da raskrinkamo JS...Hajde!
Stvarno te pozivam na to. Hajde!
Evo, ti nevidi na osnovu Biblije u čemu greše, šta bi trebalo da rade ili ne bi trebalo da rade..
Pa da vidimo da li stoje na Hristovom putu ili ne.
1. Omalovazavaju autoritet Isusa HristaZato te ja pitam:
Šta Jehovini Svedoci rade a da po Pismu ne bi trebali da rade?
Nisu Hristovi svedoci jer u vreme NZ-ta,kada je vec dosao Bozji Sin i objavio Oca,vernici trebaju biti Hristovi svedocii i to je tako ne zato sto ja tako kazem nego zato sto nas je On na to i pozvao,evo dokaza:A opet, šta ne rade a da bi po Pismu trebalo da rade?
Toliko ste biblijski utemeljeni da je i Russell priznao da ko sam otvori Bibliju i pročita je otpada od "organizacije".Rasel je jedinka izucavalac Biblije i sve Biblijske nauke su ok
dakle ti izmisljas
a mine sledimo Rasela niti bilo kog coveka nego Boga
a Rasel nije nikada otpao od istine bio je uz Boga i Bozj urec
a ti sledis ljude i njhivove filozofije umesto istine
dakle u lazima si
Bog je vaskrsao Hrista, da.Je li Jehova vaskrsao Hrista?
Evo pokazali smo da učite da vam je časopis bogonadahnut i da vaše studije o Pismu praktično mogu zamijeniti Pismo.Hajde da isteramo istinu na videlo...Da kažemo na osnovu nekih argumenata, ovo je istina ovo nije...
Hajde da raskrinkamo JS...Hajde!
Stvarno te pozivam na to. Hajde!
Evo, ti nevidi na osnovu Biblije u čemu greše, šta bi trebalo da rade ili ne bi trebalo da rade..
lepo nemas
nama je Biblija merilo a ne mozes protiv Biblije
mi sledimo Boga Bozju rec a ti ljude i ljudske dogme koje nemaju veze sa Biblijom
a samo Biblija - Bozje rec je istina
Netacno samo Biblijska ucenja.Netacno.Vi sljedite vase ljudske dogme.
jesmoToliko ste biblijski utemeljeni
Netacno samo Biblijska ucenja.
ne mozes tako neargumentovano da pises lazi
nemamo nego biblijskeinterpretacije.
Hajde robi ne izmisljaj1. Omalovazavaju autoritet Isusa Hrista
2. Zlupotrebljavaju Bozje ime navodeci ga kao znak prepoznavanja s tim sto zanemaruju NZ-nu realnost gde su hriscani p[ozvani da budu HRISTOVI SVEDOCI !!!
3. konsumiraju necistu hranu koja je data kao jedan od parametara na osnovu kojeg ce se odlucivati na Bozjem sudu nad svakom coveku
4. Rade subotom ili jos preciznije - Ne svetkuju sedmi dan u skladu sa 4-om Bozjoim zapovescu iz dekaloga dok ujedno tvrde da su danas na snazi SAMO 9 Bozje zapovesti ( sto prakticki ne rade ni pravoslavci,ni protestanti,nit katolici)
Nisu Hristovi svedoci jer u vreme NZ-ta,kada je vec dosao Bozji Sin i objavio Oca,vernici trebaju biti Hristovi svedocii i to je tako ne zato sto ja tako kazem nego zato sto nas je On na to i pozvao,evo dokaza:
Dj.1,6-8:
"...A oni onda koji zajedno bijahu, pitahu ga govoreći: Gospode! hoćeš li sad načiniti carstvo Izrailjevo?
A on im reče: nije vaše znati vremena i ljeta koje otac zadrža u svojoj vlasti;
Nego ćete primiti silu kad siđe Duh sveti na vas; i bićete mi svjedoci i u Jerusalimu i po svoj Judeji i Samariji i tja do kraja zemlje..."
Kako ste vi Hrisani kada Hrista ne priznajete za Bozjeg Sina kako ga je Bog obznanio?
od srednjeg vekaJehova/Jahve je Bog
Dogovoreno,,necu nista izmisljati.Hajde robi ne izmisljaj
Ne,konkretno na ovu temu nije bila napadnuta moja vera stoga nisam trebao nista braniti...reagovao sam na ovoreni poziv tvog kolegu da se iznese ako neko ima nekih primedbi na JS-ce i eto ja izneo...jel moras braniti svoju veru napadajuci tudju
Hajdemo proveriti:to je tvoja interpretacija pogresna
Ni jedan drugi u nebeskoj hiererhiji ne moze i ne sme o sebi tvrditi da je PRVI I POSLEDNJI dok Isusa vidimo da uprtavo to radi !Isus Hrist je druga vazna licnost u univerzumu pored Jehove Boga a ako nisi znao isus Hrist je prenosio Bozju rec - ucenje Boga tako da to sledimo
A ciji svedoci trebamo biti,Jehovini,Isusovi ili je to jedno te isto ?Sledeci ono sto Hrist kaze sledimo Boga JHVH
Izvini ali mislim da je zaista pravo vreme da nam dokazes ovu svoju tvrdnju konkretnim Biblijskim dokazima...zovemo se onako kako je Bog rekao jer je on stvorielj a ne Hrist
Molimo se Ocu nebeskome u ime Isusovo.Bogu se molimo a ne Hristu, Hrist je nas posrednik do Boga
Sta je sad ovo,ponelo te neka audicija za glumce u nekoj vasoj novoj prestavi ...!?Bog mu je dao tu ulogu a ne mi
Tako je,Amin !zato ga Bog zove Sinom. i to je njegov polozaj.
Isus Hrist je Bozji Sin.
Isus Hrist se ponizio i uzeo oblicje sluge postavsi kao jedan od nas i u tom smislu je On posrednik jer je postao veza Bozzjeg prestola sa ljudima..1. Timoteju 2:5, 65 Jer jedan je Bog, i jedan je posrednik između Boga i ljudi, čovek, Hrist Isus,6 koji je sebe dao kao odgovarajuću otkupninu za sve. O tome će se svedočiti u svoje vreme.
Tako je.dakle sve je u skladu sa pismom
A sta je sad ovde lazno,Isus kaze da je PRVI I POSLEDNJI a to je jedina i ekskluzivna formulacija s kojom se opisuje Bog u SZ.Zloupotrebljavas ti lazne optuzbe ovo ti nije bas trebalo
A jel se po tebi ja drzim Pisma ?ja cenim sve hgriscane koj ise drze pisma a mi se drzimo pisma
Dali smatras da je NZ nazvao proroka Isaiju lazovom !?prema novom zavetu ne postoji necista hrana dakle citaj malo novi zavet
A kako je ukinuo sabat,tako sto je lecio ljude u subotu ?a takodje Hrist je ukinuo sabat
tako da ti to ne pije vodu
Kad seckam onda je to misao na koju reagujem,konkretno to sto citiram to i komentiram.@robivek A jel mozes da ne secakas jer kada citiram ne znam sta se na sta odnosi
Nista trebace mi vreme da odgovorimKad seckam onda je to misao na koju reagujem,konkretno to sto citiram to i komentiram.
U Teokratskom uređenju postoji hijerarhiji.1. Omalovazavaju autoritet Isusa Hrista
Хоћемо ли добити одговоре на бројна питања у вези с Библијом која сам одавно поставио на теми заједно са доказима у виду цитата из Библије, а која сам ти недавно поновио и на која си поново заћутала?hajde ne lupaj
Biblijske su doktrine a Biblija je istina.
Protiv istine ne mozes.
a sam si daleko od istine