Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.512
Izginuce i unistenje su dva razlicita pojma i ne pokusavaj sad da se operes, pojma nemas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koji god pojam, ti si procitanIzginuce i unistenje su dva razlicita pojma i ne pokusavaj sad da se operes, pojma nemas
Sve ovo nema veze sa sadašnjim vremenom.2 Mojsijeva ili Izlazak 14
13 Tada je Mojsije rekao narodu: “Ne bojte se! Stojte čvrsto i gledajte spasenje koje će vam Jehova danas donijeti! Jer Egipćane koje danas vidite nikad više nećete vidjeti. 14 Jehova će se boriti za vas, a vi ćete mirno stajati
paralelan stih je u 2 Dnevnika 20
15 I on je rekao: “Poslušajte svi sinovi Judini i stanovnici Jeruzalema i ti, kralju Jošafate! Ovako vam kaže Jehova: ‘Ne bojte se i ne plašite se tog velikog mnoštva, jer ovo nije vaš rat, nego Božji!
16 Sutra siđite na njih! Oni će se penjati usponom Sisom, a vi ćete ih sresti na kraju riječne doline pred jeruelskom pustinjom.
17 Nećete se vi boriti u ovome boju. Samo se postavite, stojte i gledajte kako će vas spasiti Jehova! Juda i Jeruzaleme, ne bojte se i ne plašite se! Sutra iziđite na njih i Jehova će biti s vama!’”
Isto tako ce se Jehova Bog boriti za svoj narod u Armagedonu.
Naravno da ima.Sve ovo nema veze sa sadašnjim vremenom.
Znaš da ja mogu da stvorim univerzalnu priču,koja može da se nalazi u vekovima koji dolaze,možeš i ti ako se potrudiš,jel znaš? To se zove narodna umotvorina ili pouka ili naravoučenije. I to nije loša stvar,stvar je da ne preteraš u nečemu,tad te ljudi gledaju čudno.
U najboljem mogucem sam drustvu ljudi koji su dobri i zive moralno.@aeternum
Sad ne kažem da je Biblija pogrešna,ali ti si očigledno u pogrešnom društvu,zaista ne znam šta te dovuklo dotle,ne pravdam nijednu veru,svaka ima mane,ali ti očigledno si zaglibila,kad današnji trenutak nalaziš u Bibliji (pitanje je i da li čitaš ispravnu knjigu,a ne prepravljenu da odgovara za jehovine svedoke).
Ja sam čuo da jehovini svedoci imaju neku cifru,gde ce samo odredjeni broj biti spašen,što znači,ako se ta cifra prebaci sa članovima,postoji škart.
Ček ček,ovaj crven deo samo. Koji sutra? Sutra,kao SUTRA? ili sutra kao za....koje vreme sutra? Meni ovo zvuči da to sutra već desilo,a ti ga stavljaš kao nije.Naravno da ima.
Tako ce isto izgledati Nase izbavljenje.
U Armagedonu.
2 Dnevnika 20
15 I on je rekao: “Poslušajte svi sinovi Judini i stanovnici Jeruzalema i ti, kralju Jošafate!
Ovako vam kaže Jehova: ‘Ne bojte se i ne plašite se tog velikog mnoštva, jer ovo nije vaš rat, nego Božji!
16 Sutra siđite na njih! Oni će se penjati usponom Sisom, a vi ćete ih sresti na kraju riječne doline pred jeruelskom pustinjom.
17 Nećete se vi boriti u ovome boju. Samo se postavite, stojte i gledajte kako će vas spasiti Jehova! Juda i Jeruzaleme, ne bojte se i ne plašite se! Sutra iziđite na njih i Jehova će biti s vama!’”
Isto tako ce se Jehova Bog boriti za svoj narod u Armagedonu.
U najboljem mogucem sam drustvu ljudi koji su dobri i zive moralno.
Koji se zalazu za mir u svetu i ljubav.
Jer primenjuju Bozju rec u svom zivotu,
to je izvorno hriscanstvo.
a Biblija je temelj hriscanstva
To sto si ti cuo nije tacno.
Eto ja ti kao JS to kaazem.
Ne postoji odredjen broj onih koji ce biti spasenji.
Put spasenja je otvoren svim ljudima.
ps
Men ije fascinantno kako ljudi na temelju poluinformacija rekla kazala
cuo sam, nacuo itd formiraju misljenje o necemu jako bitnom.
Tako da ti si zaglibio u pogresnom misljenju
Da, to se desilo dva puta vec,Ček ček,ovaj crven deo samo. Koji sutra? Sutra,kao SUTRA? ili sutra kao za....koje vreme sutra? Meni ovo zvuči da to sutra već desilo,a ti ga stavljaš kao nije.
i Jehovini svedoci
Iz razloga koji se temelje na Bibliji, Jehovini svedoci odbijaju da prime transfuziju krvi.* Međutim, oni prihvataju — i odlučno traže — medicinsku alternativu za krv. „Jehovini svedoci energično traže najbolje moguće lečenje“, rekao je dr Ričard K. Spens, dok je bio načelnik hirurgije u jednoj bolnici u Njujorku. „Kao grupa, oni su najobrazovaniji pacijenti koje će hirurg ikada imati.“
Žena u poodmaklom stadijumu trudnoće preminula je u bolnici Medicinskog univerziteta Osaka jer je iz verskih razloga odbila transfuziju krvi.
Iskreno prvi put čujem da je pacijent obrazovan i to najBas su obrazovani pacijenti![]()
Znači ti si diplomirani pacijentPa ok ako je tebi glupo obrazovanje.
Medicina nije svemocana ali je bolja savremena beskrvna medicina.