CrniĐavo
Elita
- Poruka
- 17.474
"Ako gledaš u Bezdan dovoljno dugo, Bezdan će pogledati u tebe". Misli o tome.![]()
Više volim ovu formulaciju: ako udariš glavom o zid, i zid će udariti u Tvoju glavu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Ako gledaš u Bezdan dovoljno dugo, Bezdan će pogledati u tebe". Misli o tome.![]()
Imam u sebi i esenciju Tebe, ali ne želim da je upotrebljavam.
"Činjenjem zla zlo se troši i tako u svetu ostaje više dobra." Kako vernici misle da se uništi zlo? Kako će znati šta li je dobro?
Hahaha ! I ti se nadas Bog ce nestati a Nirvana ce preziveti koja je plod Lazne Religije ?![]()
I onda cete vi i Sotona ziveti vecno u paklu na Zemlji![]()
Sta vam je lepa Buducnost ...c...c..c![]()
Pa ti nemaš pojma šta si napisao...Čuo si za ...esenciju...pa utrpao nemajući pojma šta si napisao...![]()
Opet fašistička propaganda.
Činjenjem zla, čini se manje dobra, jer nečinjenje dobra jeste zlo.
Hahaha ! I ti se nadas Bog ce nestati a Nirvana ce preziveti koja je plod Lazne Religije ?![]()
I onda cete vi i Sotona ziveti vecno u paklu na Zemlji![]()
Sta vam je lepa Buducnost ...c...c..c![]()
Isti si Toma Akvinski, koji je rekao da njegovouživanje u "raju" neće bii potpuno ako ne bude mogao da gleda muke onih u "paklu".
Mislim, koliko glup treba da budeš da bi verovao u bajku da kako će "dobri" ljudi živeti u carstvu "duhovne osobe" tj. "duhovnog stvorenja" Isusa-Mihajla, a izabranih 144 'iljade u nebu kod "Jehove Boga"?![]()
![]()
![]()
Isti si Toma Akvinski, koji je rekao da njegovouživanje u "raju" neće bii potpuno ako ne bude mogao da gleda muke onih u "paklu".
Mislim, koliko glup treba da budeš da bi verovao u bajku da kako će "dobri" ljudi živeti u carstvu "duhovne osobe" tj. "duhovnog stvorenja" Isusa-Mihajla, a izabranih 144 'iljade u nebu kod "Jehove Boga"?![]()
![]()
![]()
Opet fašistička propaganda.
Činjenjem zla, čini se manje dobra, jer nečinjenje dobra jeste zlo.
![]()
![]()
Bog nije pisao Bibliju nego Ljudi kojima se javljao i govorio sta da pisu ..bas preko tog Svetog Duha
A morala je biti prepisivana iznova ..jer ne verujem da bi danas ceo svet mogao citati Bibliju kada god pozeli iz jedne Knjige![]()
Ne ..mene je briga ko ce gde zavrsiti ....ja gledam sebe ...
Svaki covek ima izbor da veruje ili ne ..oni koji ne zele ..sami ce snositi posledice ..jer nisu verovali Bogu kao Faraon u Egiptu
To sa mnom nema veze..ja necu doneti Boziji Sud na Zemlji nego ce Bog sam ..jer on tako zeli![]()
Pa, sad, Toma Akvinski nije baš bio polupismeni sexualni manijak.
Više volim ovu formulaciju: ako udariš glavom o zid, i zid će udariti u Tvoju glavu.
Pa nema veze sto oni nisu imali veze sa zivotom ..jer im je BOG govorio sta da pisu
Znaci potrebno im je bilo samo da znaju pisati![]()
A nemoj mi samo reci da Bog nista nezna ..koji je stvorio Mozak koji ni danasnji naucnici nemogu provaliti kako radi![]()
Ovo od Tome Akvinskog mi je ...omiljeni biser...
Ne ..mene je briga ko ce gde zavrsiti ....ja gledam sebe ...
Svaki covek ima izbor da veruje ili ne ..oni koji ne zele ..sami ce snositi posledice ..jer nisu verovali Bogu kao Faraon u Egiptu
To sa mnom nema veze..ja necu doneti Boziji Sud na Zemlji nego ce Bog sam ..jer on tako zeli![]()
Bez obzira, kreten je.
"Ako svesni ljudi ne čine ništa da zaustave zlo, oni nisu svesni ljudi, već đavoli".
MIjamoto Musaši
"With the right reason, killin' is easy as breathin'."
Rambo
A ti se slažeš sa Akvinskim?
Bez obzira, kreten je.
Pa nema veze sto oni nisu imali veze sa zivotom ..jer im je BOG govorio sta da pisu
Znaci potrebno im je bilo samo da znaju pisati![]()
A nemoj mi samo reci da Bog nista nezna ..koji je stvorio Mozak koji ni danasnji naucnici nemogu provaliti kako radi![]()
Fašizam je nastao u XX veku, ovo je izrečeno par hiljada godina ranije, u vreme druida.
Izvoli nauči osnovne stvari pre nego uđeš u bilo kakvu diskusiju.![]()
I meni je.
Pa ne gledaš se baš najbolje, pošto ne znaš gde si šupalj; ma bušan kao sito.
Dobro je što ima izbor. Nema posledica ako nema uzroka. A to svakako nije ni taj faraon (sa malim F, jer mu to nije ime) a ni taj tvoj bog. Kažem ti to što pišeš bušno je kao sito.
Sa tobom ništa nema veze. Niko neće doneti nikakav sud na Zemlju, jer uraditi bilo šta na Zemlji ne rešava ništa u svemiru. A svemir je ogroman. Treba shvatiti da je to što ti propagiraš postalo zastarelo u XVI veku, kada su ljudi shvatili da Zemlja nije centar svemira I da nije tačno da sve postoji zbog čoveka, kako to LAŽE Biblija.
Svako ko svesno misli da se zlom zaustavlja zlo, taj radi za đavola.
Sasvim druga priča je kada se iz afekta, instinktivno, npr. u samoodbrani učini zlo, jer to je nesvesno počinjeno zlo.
Između ta dva slučaja postoji granica, koja je razumnom čoveku veoma jasna, a nerazuman je slabo vidi ili je uopšte ne vidi da postoji.