Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.299
A ti isto, kao u nevini, djecji spomenar, upisana.nemam pojma sta rade izpoljavaju mrznbju i nezadovoljstvo a kao su hriscani
a ja pisem o svojojk veri i demantujem klevete ovih sto mrze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti isto, kao u nevini, djecji spomenar, upisana.nemam pojma sta rade izpoljavaju mrznbju i nezadovoljstvo a kao su hriscani
a ja pisem o svojojk veri i demantujem klevete ovih sto mrze
ja ti kazem sta radim pisem o svojoj veri prema BiblijiA ti isto, kao u nevini, djecji spomenar, upisana.
Eto, nisi mogla da me udostojis najjednostavnije ljunavi koju uci Hristos... Sve si rekla...Cega ti je zao.
I ako ne umete normalno da ragovarate idite sa ove teme.
Dakle to je neka nova uvreda zao mi vas
Pa meni je vas zao.
Zao mi je sto postoje ljudi koji mrze.
Cega ti je zao kod JS? Zaliz sto imaju ljubav i mir koji vi nemate jel to.
Meni je zao sto ste zavedeni i ne znate Bozju rec nego slepo slusate crkvu.
Ja sam izucavaoc Biblije i iznosim Bozju rec koju znam odlicno.
Bog ce suditi po svojoj me i a ne vasoj tako da ...
a JS nemaju cega da se plase jer su vec na Bozjem putu spasenja.
Ljubav je pravedna.Eto, nisi mogla da me udostojis najjednostavnije ljunavi koju uci Hristos... Sve si rekla...
Što ti braniš tvoju veru kad je ona prava? Ili nisi sigurna da je prava?Ljubav je pravedna.
dakle izvrces sve
Ti si taj koji ne ispoljava ljubav a ja
samo branim svoju veru od vasih napada i uvreda.
To je i Hrist radio.
kada je trebalo
da razotkrije licemerje i lazi onih sto su ga napadali
Pitaj starešinu i rešiš problem, ja nisam sujetan kao ti pa ću ti izviniti ako grešim, ali sumnjam da uopšte i smeš da pitaš.Bas zato, lazi se demantuju. a sa tobom nema potreba da razgovaram
Normalno je da pisem o svojoj veri
a nenormalno je klevetati tudju
kao sto opet radis
Sa mnogima si ovde zavrsila diskusiju pa opet diskutujesi zavrsili smo diskusiju
To znam, samo mrzan vidi mržnju, kao što lopov misli da su svi lopovi, kao što kurba misli da su sve žene kurbe...Ja se savetujem samo sa Bogom JHVH
a ti bi se odavno izvinio i ne bi nastavio da kleveces JS da si normalan.
Toliko mrznje ne vidoh kod coveka nego kod tebe.
i zavrsili smo diskusiju
Ona ne laže samo govori neistinu što nije lažSa mnogima si ovde zavrsila diskusiju pa opet diskutujes![]()
Pa to, demantuj laži iz kule stražara i ostalih štampanih i elektronskih časopisa kao nprBas zato, lazi se demantuju
Nije sija nego vratOna ne laže samo govori neistinu što nije laž![]()
Pa jasno, samo što njena stolica miriše na jasmin, pa tako i njene lažiNije sija nego vrat![]()
A jel ti bitno da sam poznat ili si samo ljubomorna?Ti si ovde poznat kako pises lazi o tudjoj veri i to te deklarise klevetnikom
a zna se kako ce klevetnici proci na Sudu
Kako ?Ti si ovde poznat kako pises lazi o tudjoj veri i to te deklarise klevetnikom
a zna se kako ce klevetnici proci na Sudu
Bice osudjeni na unistenje.Kako ?
Mislis na smrt.....svi su osudjeni na smrt, ne nadaj se vecnom zivotu. Niko ga nije dobio niti ce.......Bice osudjeni na unistenje.
Nije isto smrt i unistenje.Mislis na smrt.....svi su osudjeni na smrt,
Nema ništa ili uništenje isto mu se vaćaMislis na smrt.....svi su osudjeni na smrt, ne nadaj se vecnom zivotu. Niko ga nije dobio niti ce.......
Hahaha koji si ti smeško vidi se da ti je sabratU Bibliji jasno pise ko ce sve biti unisten a vi i dalje filozofirajte