aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.267
Ko ne razume i ne poznaje Bozju rec sve mu je kontradiktorno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Instinkt da ubijemo je od đavola...od Boga nije sigurno.otkud nam imstikti? od boga ili đavola?
Svakako da imamo...zar nemaš imstikt da odbraniš sebe i ljude koje voliš?
Ма јок семенке, од тог истог Бога који је побио око два милиона људи, читајући саме библијске бројке.Instinkt da ubijemo je od đavola...od Boga nije sigurno.
Продај плашт/одору, и купи мач... Питам се на шта се то односило кад је Исус рекао Петру.Ko ne razume i ne poznaje Bozju rec sve mu je kontradiktorno.

Не карикирај и не лупај, старо правило је да ко нема своју војску, има туђу за вратом, то правило је на снази од праисторије до данасRetardiran argument. Kako će da ih zaštiti kad zakoni u Srbiji ne dozvoljavaju civilima upotrebu vatrenog oružja? Pucaš na nekog i ideš na robiju.
Satana je vladar iz senke koji je imao apsolutni uticaj nad mnogim društvima...kako onda tako i danas.Ма јок семенке, од тог истог Бога који је побио око два милиона људи, читајући саме библијске бројке.
Који је говорио народу Израела и сваком кога је подржавао да иде да убија и заузима туђу територију, јер ако те Бог воли, можеш све да радиш.
Од санитетлије сасвим сигурно није тражено да баца бомбе или пуца из топа, тако да...na jednog vojnika sa oruzjem na frontu, ima i do 10 vojnika u pozadini kao logistika
tako da jehovin svedok moze da pere uniforme, vozi kamione, radi u magacinu, popravlja vozila, unosi podatke u kompjuter, radi u sanitetu....
Ко је јачи? Бог или сатана?Satana je vladar iz senke koji je imao apsolutni uticaj nad mnogim društvima...kako onda tako i danas.
Neka društva su bila toliko devijantna i ne samo da su bila pogubna po ceo ljudski rod, već su nastala da bi zaustavila Božji put spasenja...To zlo je trebalo saseći u korenu...kako u globalnom potopu, tako i na lokalnom nivou...
Da to Bog nije sprečio, Ti danas ne bi bio živ...
Јеховини свједоци не настањавају неку одређену регију, нису већинска групација ни у једном народу и никад нису били изложени погрому тако да је угрожен сам физички опстанак заједнице, поредиш неупоредиво.Zasto pises Jehove??? Jehova je jedan i to Bog
a drugo su njegovi svedoci
A Da Jehovini Svedoci postuju Bozji Zakon i zato ne idu u vojsku i ne ucestvuju u ratovima,
drze se Bozjeg zakona koji kaze ne ubij
I protiv bilo kog oblika nasilja su, zive moralno u svemu i to je pohvalno
Pitanje je zasto drugi vernici idu u rat da ubijaju?
Naravno da je jači Bog i plan koji je naumio će sprovesti...Ко је јачи? Бог или сатана?
Нека друштва?
Чек мало, дао људима слободну вољу, па сваких 5 минута када није било по његовом је слао анђела смрти, пошасти, потоп и ватру са неба. Али је пун љубави.
Видимо да и дан данас су деца израилова његовог лика дело, шире љубав по Гази и около
Nisu isli u ratПродај плашт/одору, и купи мач... Питам се на шта се то односило кад је Исус рекао Петру.![]()

Sta to napisa nigde veze nemaЈеховини свједоци не настањавају неку одређену регију, нису већинска групација ни у једном народу и никад нису били изложени погрому тако да је угрожен сам физички опстанак заједнице, поредиш неупоредиво.
Ок ...Naravno da je jači Bog i plan koji je naumio će sprovesti...
Jer od milion ima jedan koji hoće da živi čisto i moralno i radi njega jednog će Bog svoj plan sprovesti...a to je večni čovek na rajskoj zemlji...
Bog je čisti zlo do trenutka dok nije doveo seme spasa i po njemu uspostavio novi zavet sa svima nama...
Nakon toga se na izbor ljudi na zemlji ne meša...kao što i sam vidiš.
A to što ljudi danas rade...Bog sa tim veze nema...
Zlo se množi pod uticajem satane, jer svako ulazi u tor gde ga srce vuče...neko među ovce, a neko među jarce...
''Stavio sam pred vas život i smrt...biraj''....
.
Ма не уопште, да нису ишли у рат, не би било хришћанства данас.Nisu isli u rat
Isus mu je rekao
:" Tada mu je Isus rekao: „Vrati mač na njegovo mesto, jer svi koji se mača hvataju od mača će i poginuti.
Шта нема везе, наведи ми историјски период и територију гдје су Јеховини свједоци били изложени погрому и гдје је физички угрожен њихов опстанак од стараца до беба у колијевкама?Sta to napisa nigde veze nema
Jehovini Svedoci su hriscanska religija.
Нацистичка Немачка на пример.Шта нема везе, наведи ми историјски период и територију гдје су Јеховини свједоци били изложени погрому и гдје је физички угрожен њихов опстанак од стараца до беба у колијевкама?
Ti ne razumes duhovnu borbu u kojoj su svi pravi verniciШта нема везе, наведи ми историјски период и територију гдје су Јеховини свједоци били изложени погрому и гдје је физички угрожен њихов опстанак од стараца до беба у колијевкама?
Isus je rekao Petru:Ма не уопште, да нису ишли у рат, не би било хришћанства данас.
Хришћанство је донето мачем, огњем и убиством.
Друго, мој цитат потире твој, и само постојање хришћанства потире твој цитат.
Шта је било у нацистичкој Немачкој?Нацистичка Немачка на пример.
Погледај на нетуШта је било у нацистичкој Немачкој?
Рекао је продај плашт и купи мач.Isus je rekao Petru:
:" Tada mu je Isus rekao: „Vrati mač na njegovo mesto, jer svi koji se mača hvataju od mača će i poginuti.
Ovaj citat porice to sto si rekao
Isus nije nikada pozivao na rat vec na mir
Isus nije ratovao.
Прави верници не постоје.Ti ne razumes duhovnu borbu u kojoj su svi pravi vernici
Postoje.Прави верници не постоје.
Nije njemu rekao.Рекао је продај плашт и купи мач.
И као што сам навео, Хришћанство је донето мачем и огњем. Толико о свему осталом.