VranV
Domaćin
- Poruka
- 4.419
Čitaj Randziš Ošoa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O čemu on govori? Opiši mi u kratkim crtama.Čitaj Randziš Ošoa.
To je već vezano za reproduktivni sistem.Muškarci kada su u ženskoj energiji vole da ih jebbu, a kada su u muškoj vole da druge jebbu i odvale
Eto ti prosta razlika u penetraciji.

To su sve sekundarne karakteristike. I bez tih karakteristika, žene ne bi imale problema s reproduktivnim sistemom.
Za limbički sistem nije tačno. Zvanična psihologija odbacuej pol mozga. I te kako postoje empatični muškarci i hladnokrvne i bezosećajne žene.
"Muške" i "Ženske" psihičke osobine su društveni konstrukt.To su sve sekundarne karakteristike. I bez tih karakteristika, žene ne bi imale problema s reproduktivnim sistemom.
Za limbički sistem nije tačno. Zvanična psihologija odbacuej pol mozga. I te kako postoje empatični muškarci i hladnokrvne i bezosećajne žene.
O čemu on govori? Opiši mi u kratkim crtama.
Upravo to! Mozak je plastičan i okolina ga može oblikovati koliko-toliko."Muške" i "Ženske" psihičke osobine su društveni konstrukt.
Postoji izvestan uticaj hormona ali je on nelinearan, razlike su veće unutar polova nego između njih i sredina utiče na njihov efekat.
A kad dobiju psihopatu ili damu folirantkinju a ovi ih istresti ili otresu, onda opet nisu krivi oni i njihov stav/izbor/očekuvanja, nego svi muškarci i sve ženeJoš jedna zamka u tumačenju je u tome što izvesan broj žena nesvesno uopšte "ne računa" u muškarce one koji nisu po njihovim očekivanjima idealne muškosti. Isto važi i za muškarce.

Zaista je tužno što se propagira muška i ženska energia u duhovnosti. Pronašao sam duhovni YT kanal, pomislio sam ovo će biti super putovanje i učenje. Međutim, autor kanala promoviše mušku i žensku energiju, kako muškarci treba da budu u svojoj muškoj energiji, a kako žene treba da budu u svojoj ženskoj energiji.
Ne postoje muška i ženska energija! Pol koji imamo postoji samo radi reproduckije i ni zbog čega drugog. Sve što nema veze sa genitalijama i gametima, nema veze sa muško i žensko.
Prema tome, ja vas isrkeno molim da mi preporučite YT kanal nekog duhovnog učitelja koji odbacuje mušku i žensku energiju.
Muško i žensko postoje samo zbog reprodukcije. Dakle, sve što nema veze s genitalijama - nema veze s muškim i ženskim principom.А, мушки и женски принцип?!?
Recimo neki verbalni sadista, ničim izazvan, dođe da ponizi neku drugu osobu, ženu ili muškaraca, ali eto, npr. ženu s nekom uličarskom aluzojom Pojedeš mi loptice, HahahahaА, мушки и женски принцип?!?

Je l to muška energija, MM?...
Аууу...Па где вас две одосте....![]()
Aha, okМушки принцип силе је центрипеталан, соларни и фисиони принцип, негативног наелектрисања....
Женско је обрнуто, центрифугалним, гравитациони , привлачни,, фузиони, позит.наелектрисања, итд
Они су космогонијске природе.
Космолошких својстава,
информациони смисао су 1 и 0, векторски и скаларни
Итд
Без мушког, гаси се женски и обрнуто
Тако стоје и полни органи , ка споља и ка унутра
Итд
Jel to ono što smo se mi kao klinci igrali autićima, partizana i nemaca i fudbala, a devojčice barbikama i pravile čajanke (na koje mi prevrnemo očiZaista je tužno što se propagira muška i ženska energia u duhovnosti. Pronašao sam duhovni YT kanal, pomislio sam ovo će biti super putovanje i učenje. Međutim, autor kanala promoviše mušku i žensku energiju, kako muškarci treba da budu u svojoj muškoj energiji, a kako žene treba da budu u svojoj ženskoj energiji.
Ne postoje muška i ženska energija! Pol koji imamo postoji samo radi reproduckije i ni zbog čega drugog. Sve što nema veze sa genitalijama i gametima, nema veze sa muško i žensko.
Prema tome, ja vas isrkeno molim da mi preporučite YT kanal nekog duhovnog učitelja koji odbacuje mušku i žensku energiju.
Aha, ok
(onda ono nije imanentan muški (ni ženski) nego neki alkoholom izopačen princip)

Mogli bi smo i to uključiti.Jel to ono što smo se mi kao klinci igrali autićima, partizana i nemaca i fudbala, a devojčice barbikama i pravile čajanke (na koje mi prevrnemo oči)?

Imaš gay muškarce koji ga primaju, ali su asertivniji i neustrašivi, dok imaš strejt muškarci koji su slabašni.Muškarci kada su u ženskoj energiji vole da ih jebbu, a kada su u muškoj vole da druge jebbu i odvale
Eto ti prosta razlika u penetraciji.