MUŠKA I ŽENSKA ENERGIJA

To su sve sekundarne karakteristike. I bez tih karakteristika, žene ne bi imale problema s reproduktivnim sistemom.

Za limbički sistem nije tačno. Zvanična psihologija odbacuej pol mozga. I te kako postoje empatični muškarci i hladnokrvne i bezosećajne žene.

Dobro. Whatever. Apsolutno mi je nebitno. Još od psihijatrijske bolnice sam videla razlike muških i ženskih odeljenja. Isto tako nisam klinka, posmtram žene i muškarce godinama. Ovo je moj zaključak koji sam iznela.

To su sve sekundarne karakteristike. I bez tih karakteristika, žene ne bi imale problema s reproduktivnim sistemom.

Za limbički sistem nije tačno. Zvanična psihologija odbacuej pol mozga. I te kako postoje empatični muškarci i hladnokrvne i bezosećajne žene.
"Muške" i "Ženske" psihičke osobine su društveni konstrukt.
Postoji izvestan uticaj hormona ali je on nelinearan, razlike su veće unutar polova nego između njih i sredina utiče na njihov efekat.

"Muške" i "Ženske" psihičke osobine su društveni konstrukt.
Postoji izvestan uticaj hormona ali je on nelinearan, razlike su veće unutar polova nego između njih i sredina utiče na njihov efekat.
Upravo to! Mozak je plastičan i okolina ga može oblikovati koliko-toliko.
Ako osobu uče da bude što više empatična, njen mozak će se prilagoditi njenoj afirmaciji. Isto tako i ako osobu uče da bude asertivna i da potiskuje svoje emocije.

Zaista je tužno što se propagira muška i ženska energia u duhovnosti. Pronašao sam duhovni YT kanal, pomislio sam ovo će biti super putovanje i učenje. Međutim, autor kanala promoviše mušku i žensku energiju, kako muškarci treba da budu u svojoj muškoj energiji, a kako žene treba da budu u svojoj ženskoj energiji.

Ne postoje muška i ženska energija! Pol koji imamo postoji samo radi reproduckije i ni zbog čega drugog. Sve što nema veze sa genitalijama i gametima, nema veze sa muško i žensko.

Prema tome, ja vas isrkeno molim da mi preporučite YT kanal nekog duhovnog učitelja koji odbacuje mušku i žensku energiju.

А, мушки и женски принцип?!?

А, мушки и женски принцип?!?
Recimo neki verbalni sadista, ničim izazvan, dođe da ponizi neku drugu osobu, ženu ili muškaraca, ali eto, npr. ženu s nekom uličarskom aluzojom Pojedeš mi loptice, Hahahaha
Istrošena metafora s očitom referencom na njegove testise, bez imalo kreativne inteligencije, ako je uopšte moguće seksualnu agresiju upakovati da bude kreativna.

Ali postupak tog siledžije i nije bitan, osoba bez empatije nema ni principa.

Nego interesantno je ponašanje drugog muškarca koji se na to smeje, a pre toga je toj ženi davao srce.

Je li to muški princip, ali onaj najniži, kad se muškarac dodvorava muškarcu nasilniku i pristaje da bude njegova krpa da bi ga ovaj potapšao sa "De si care"

Мушки принцип силе је центрипеталан, соларни и фисиони принцип, негативног наелектрисања....

Женско је обрнуто, центрифугалним, гравитациони , привлачни,, фузиони, позит.наелектрисања, итд

Они су космогонијске природе.
Космолошких својстава,
информациони смисао су 1 и 0, векторски и скаларни
Итд

Без мушког, гаси се женски и обрнуто

Тако стоје и полни органи , ка споља и ка унутра

Тако принципи стоје у кући (ложи)
Итд

Мушки принцип силе је центрипеталан, соларни и фисиони принцип, негативног наелектрисања....

Женско је обрнуто, центрифугалним, гравитациони , привлачни,, фузиони, позит.наелектрисања, итд

Они су космогонијске природе.
Космолошких својстава,
информациони смисао су 1 и 0, векторски и скаларни
Итд

Без мушког, гаси се женски и обрнуто

Тако стоје и полни органи , ка споља и ка унутра

Итд
Aha, ok

(onda ono nije imanentan muški (ni ženski) nego neki alkoholom izopačen princip)

Zaista je tužno što se propagira muška i ženska energia u duhovnosti. Pronašao sam duhovni YT kanal, pomislio sam ovo će biti super putovanje i učenje. Međutim, autor kanala promoviše mušku i žensku energiju, kako muškarci treba da budu u svojoj muškoj energiji, a kako žene treba da budu u svojoj ženskoj energiji.

Ne postoje muška i ženska energija! Pol koji imamo postoji samo radi reproduckije i ni zbog čega drugog. Sve što nema veze sa genitalijama i gametima, nema veze sa muško i žensko.

Prema tome, ja vas isrkeno molim da mi preporučite YT kanal nekog duhovnog učitelja koji odbacuje mušku i žensku energiju.
Jel to ono što smo se mi kao klinci igrali autićima, partizana i nemaca i fudbala, a devojčice barbikama i pravile čajanke (na koje mi prevrnemo oči🙄)?

Back