Јеховини сведоци и војска

О чему ти причаш, можеш ли пратити контекст преписке, ако можеш, молим те објасни ми какве везе овај твој небулозни пост има са оним што сам ја написао?
Pa ti pišeš nebuloze. Za Srbiju je svejedno dal' imala 5,000 ili 105,000 vojnika jer može da ratuje samo sa NATO a to je unapred izgubljena borba gde bi većina pripadnika vojske bili mrtvi ili pohvatani u roku od nedelju dana. Ne znam šta zagovaraš, da prisilno mobilisani mladići od 19 poginu ili završe u zarobljeničkom logoru?

Сад ће ти она објаснити да "ти не видиш добро" и да ово на врху пирамиде није крст већ стуб јер је Христос по тврдњама ЈС "разапет на стуб".
Феноменално ми је то да ЈС не знају своју религију и историју.
Тврдила је да ЈС постоје од времена Христа, што је нетачно. Постојали су појединци који су сматрали себе да су Сведоци, али то су бабе и жабе, јер ЈС се оформљавају у САД од стране масона, који је три пута најавио крај света/армагедон, укључујући 1914у, па пошто се то није обистинило, изгубио масу пратилаца.

Користе искарикиран превод Александријске Библије која је припадала једној Александријској секти, и најјаче од свега, буквално њихов превод је -Нови Свет Превод- који потиче од -Новог Светског Поретка- и то је наравно пука случајност ;)

Poslednja izmena od moderatora:
Pa ti pišeš nebuloze. Za Srbiju je svejedno dal' imala 5,000 ili 105,000 vojnika jer može da ratuje samo sa NATO a to je unapred izgubljena borba gde bi većina pripadnika vojske bili mrtvi ili pohvatani u roku od nedelju dana. Ne znam šta zagovaraš, da prisilno mobilisani mladići od 19 poginu ili završe u zarobljeničkom logoru?
Не лупетај и не подмећи, наведи гдје сам ја рекао било шта од тих твојих пројекција.
Да ли је Аустрија члан Нато, зашто ума редовни састав војске.
Србија заговара неутралност, да би нека земља била неутрална, мора имати неке гаранте те неутралности, први од њих је јака и оспособљена војска.

Не лупетај и не подмећи, наведи гдје сам ја рекао било шта од тих твојих пројекција.
Да ли је Аустрија члан Нато, зашто ума редовни састав војске.
Austrija se oslanja na narodnu vojsku, i kod njih to funkcioniše jer imaju jaku državu i inistitucije. Na Balkanu je svaki vid služenja vojnog roka obesmišljen i beskoristan jer regruti više koriste metlu i skupljaju lišće nego što vežbaju i pucaju iz oružja, uz to ne postoji ni približna motivacija kod ljudi u Srbiji da se brani država kao u Austriji.
Србија заговара неутралност, да би нека земља била неутрална, мора имати неке гаранте те неутралности, први од њих је јака и оспособљена војска.
Pa ročna vojska je slabija. Regruti bi samo oslabili kapacitete i sposobnost Vojske Srbije. Uz to su regruti neupotrebljivi u ratu, videli smo Hamas kako je razbio izraelske regrute 7. oktobra i likvidirao i hvatao ih ko kokoške, ruske regrute kako beže i predaju se u gomilama u kurskoj oblasti, Ukrajinci takođe ne koriste regrute u borbenim dejstvima već im vojska ratuje za platu. Sirijska armija sastavljena od regruta se razbežala za 5 dana.
Šta ćeš da radiš sa regrutnom vojskom?

Back