Jedno pitanje...7. kuca?

• Začetnik teme Začetnik teme neznalica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Najcesce gledas znakove koji ti se slazu s ascedentom ili venerin znak. U zenskom horoskopu mozes gledati gde ti je mars ili sunce, a u muskom venera ili mesec. (venera i mars oznacavaju partnera pre braka, a mesec i sunce partnera u braku).
Sto se tice toga koja kuca je kuca braka, to je definitivno 7. kuca. S tim da 5. kuca je kuca predbracnog zivota, sedma kuca bracnog, a sesta kuca najcesce zna da oznaci prelazak iz veze u brak (koja veza ce uspeti, koja nece itd.). Takodje je vazno da 7. kuca oznacava samo prvi brak, drugi je 9. kuca, treci 11. itd..... To vazi i za decu 5. kuca je prvo dete, 7. drugo itd.

Pa vidi, nije mi jasno to sta ti dodje "ove godine mi je u 5. kuci". Sunce tebi tokom godine predje preko svih kuca (pun krug za 365 dana). Ali onda kad se bude naslo u tvojoj petoj kuci dobro ga ISKORISTI, nemoj ga profuckati. Pa jos ako bude neki lep aspekt ggggrrrrrrrrrrr :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Sto me zezas? :?
Mislila sam na solarni horoskop,
od rodjendana do rodjendana...Sunce u petoj, saturn u prvoj(-3 kg), neptun u 7. itd isl...

Tako za ovu godinu te pitam. A kako da znam kad mi je bukvalno u petoj kuci? Naprimer, sad je u Ribama,ili sad ce biti u ovnu, a meni je natalno Sunce u prvoj, u strelcu. Pa?

Gde mi sad prolazi Sunce? ajd objasni, izvini sto toliko zapitkujem.

Alo bre, taj hooskop je natalni horoskop, a ne solarni!!!!!! :x
Sunce u 5. polju znaci da imas jako lep ljubavni zivot, mozes imati mnogo potomaka, uspesna bi bila u sportu.
Da bih ti tacno izracunao od kog do kog datuma je sunce u tvojoj petoj kuci moram znati datum, vreme, i mesto rodjenja.

Begmaki, život ti se posrećio, šta ako mi je u natalnom horoskopu sunce u 11. kući i, naravno, u Vodoliji sa sve konjunkcijom s Venerom???

Da li to znači da mi je idealan muž Vodolija?

Ah, da, a Mars mi je u 4. kući u Raku :(
U 5. kući u Lavu imam Saturn :(

Help me, please!!!

Kad smo vec kod te sedme kuce... imam i ja neko pitanje :lol:

Dali je moguce da ako sedma kuca se nalazi u znaku jarca , da ta osoba nece imati uspesan brak? Evo kako stoje stvari

VII kuca u jarcu 27°52` a zavrsava se vodolijom i u vodoliji se nalazi planeta merkur 15° 00

Vladar VII kuce Satur se nalazi u IV kuci u skopiji. A takodje u IV kuci se nalazi i pluton u vagi.
( IV kuca pocinje vagom zavrsava se skorpijom)

Sta misle sturcnjaci o tome?

:lol: Ja jadna pokusavam da naucim i ja nesto o astrologiji pa zato toliko pitam;)

pozdrav

(venera i mars oznacavaju partnera pre braka, a mesec i sunce partnera u braku).

sta znaci onda,ako si zenski ovan sa:

suncem (21°36'28 ),venerom (22°41'28 ) i marsom (19°38'19) u 8. u ovnu
5. u jarcu(22°23'28 )
6. u vodoliji ( 23°28'53)
descedant u ribama (19°41'47)
mesec u 11. u raku (23°16'43)
ascedant mi je u devici (19°41'47)

logicno,9.je u biku,11.u raku ...

sta to kaze za brak i decu?

tnx

sampita:

Dali je moguce da ako sedma kuca se nalazi u znaku jarca , da ta osoba nece imati uspesan brak? Evo kako stoje stvari

VII kuca u jarcu 27°52` a zavrsava se vodolijom i u vodoliji se nalazi planeta merkur 15° 00

Vladar VII kuce Satur se nalazi u IV kuci u skopiji. A takodje u IV kuci se nalazi i pluton u vagi.

:lol: Ja jadna pokusavam da naucim i ja nesto o astrologiji pa zato toliko pitam;)

pozdrav
Moram da vidim aspekte, pa tek onda nesto da reknem.
Ali u sustini ti ces od braka puno ocekivati, ali ces se kasnije pozeleti slobode i mozda ces cak poceti da se svaleras, ali sumnjam zbog merkura.....

:!: Ljudi ako nesto hocete da pitate uvek saljite datum, vreme i mesto rodjenja. Iz efemerida se moze puno otkriti, ali nista kao kad se pogleda u celu kartu, vidi se mnogo vise stvari, jer za pojedine teme nije dovoljan polozaj kuce i planete u njoj, vec i ostalo.....

begmaki:
sampita:

pozdrav
Moram da vidim aspekte, pa tek onda nesto da reknem.
Ali u sustini ti ces od braka puno ocekivati, ali ces se kasnije pozeleti slobode i mozda ces cak poceti da se svaleras, ali sumnjam zbog merkura.....

Hvala maki :roll: stvarno si srce;)

Zdravo "BEGMAKI"!

Vidim da si ti stvarno neki majstor za astrologiju, pa iako sam dosta starija od tebe, obraticu ti se za pomoc, jer je ocigledno da moja kucica braka nesto ne funkcionise kako treba ili jos nije aktivirana (a kada ce zaboga i da li ce uopste, imajuci u vidu koliko mije vec godina). Nije da me je uhvatila panika, vec sam vise znatizeljna i voljela bih da znam da li ce se tu ikakda ist desiti. Naravno mislim na muza i djete/djecu. Osim toga, cula sam nezvanicno od nekih laika da je moja 7. kucica prilicno kriticna, jer ima saturan u sebi i valjda je jos i u Ovnu, a to je kao katastrofa, tj. ili se nikada necu udati ili mi je bolje da to ne ucinim, jer ce mi muz biti tiranin??? Pomozi mi molimte da rijesim tu dilemu i da bar otprilike znam sta mogu ocekivati na tom polju zivota. Da li da ´vatam zadnji voz, ili mi je ipak bolje da furam sama pjeske i dalje?

Rodjena sam 12. 01. 1968. u 22:00h u Kotoru CG, pa pregledaj sto mozes pregledati, a posebno me zanima taj privatni dio koji se tice braka, moguceg paretnera i djece i perioda kada bi se to moglo desiti, ako bi se uopste desilo :?: .

Hvala ti puno i nadam se da ces mi sto prije odgovoriti.

Rezultate mozes poslati na moju privatnu e-mail adresu:

antheax35@yahoo.com
:)

..Uuu...super...imam i ja Saturn u sedmoj kuci...
Ocemo da osnujemo neki klub ?

Pa da se borimo za nasa prava, nismo mi krive sto se ne udajemo , nego nam ne da SATURN
(cujete li dragi roditelji....)
Nego, nije da se vadim, ali cula sam da Saturn u sedmoj kaze da ces se KASNIJE udati, ili za starijeg muskarca, jer je to planeta koja ti donosi teskoce, ali omogucava postizanje cilja, donosi mudrost, iskustvo, i sta ti ja znam...

Jel tako Maki ? :wink:

a ja saturna u raku...mada evo mene skoro u 30-toj.....isto sam cula stariji partner, cak moguca i druga vera, mada takvu jednu osobu sam znala, i stariji i nije nase vere bila sa njim godinu dana i nista...a zato se sada sasvim lepo osecam pored osobe koja je poprilicno mladja od mene.......kao sto neko rece...saturn ukazuje na razliku u godinama, e sad dal je stariji ili mladji ne znam!! 8) :? :wink: :shock:

Anthea:
Zdravo "BEGMAKI"!

Vidim da si ti stvarno neki majstor za astrologiju, pa iako sam dosta starija od tebe, obraticu ti se za pomoc, jer je ocigledno da moja kucica braka nesto ne funkcionise kako treba ili jos nije aktivirana (a kada ce zaboga i da li ce uopste, imajuci u vidu koliko mije vec godina). Nije da me je uhvatila panika, vec sam vise znatizeljna i voljela bih da znam da li ce se tu ikakda ist desiti. Naravno mislim na muza i djete/djecu. Osim toga, cula sam nezvanicno od nekih laika da je moja 7. kucica prilicno kriticna, jer ima saturan u sebi i valjda je jos i u Ovnu, a to je kao katastrofa, tj. ili se nikada necu udati ili mi je bolje da to ne ucinim, jer ce mi muz biti tiranin??? Pomozi mi molimte da rijesim tu dilemu i da bar otprilike znam sta mogu ocekivati na tom polju zivota. Da li da ´vatam zadnji voz, ili mi je ipak bolje da furam sama pjeske i dalje?

Rodjena sam 12. 01. 1968. u 22:00h u Kotoru CG, pa pregledaj sto mozes pregledati, a posebno me zanima taj privatni dio koji se tice braka, moguceg paretnera i djece i perioda kada bi se to moglo desiti, ako bi se uopste desilo :?: .

Hvala ti puno i nadam se da ces mi sto prije odgovoriti.

Rezultate mozes poslati na moju privatnu e-mail adresu:

antheax35@yahoo.com
:)

Saturn u 7. kuci nije toliko los koliko to moze da izgleda. Ako je dobro aspektovan on ukazuje na jedan stabilan brak. Ali ako je lose aspektovan (u tvom slucaju su to opozicije (ne narocite) urana i plutona) moze da ukaze da mozes biti napustena od strane partnera, a u najkomplikovanijim situacijama (ovu tvoju situaciju ne bih mogao tako da nazovem) do braka uopste i ne dolazi.
Ljudi ne bojte se toliko saturna. Nije on toliko strasan kao sto izgleda.

animsaj:
..Uuu...super...imam i ja Saturn u sedmoj kuci...
Ocemo da osnujemo neki klub ?

Pa da se borimo za nasa prava, nismo mi krive sto se ne udajemo , nego nam ne da SATURN
(cujete li dragi roditelji....)
Nego, nije da se vadim, ali cula sam da Saturn u sedmoj kaze da ces se KASNIJE udati, ili za starijeg muskarca, jer je to planeta koja ti donosi teskoce, ali omogucava postizanje cilja, donosi mudrost, iskustvo, i sta ti ja znam...

Jel tako Maki ? :wink:

Pa ono...... otprilike.

Back