Zdravo "BEGMAKI"!
Vidim da si ti stvarno neki majstor za astrologiju, pa iako sam dosta starija od tebe, obraticu ti se za pomoc, jer je ocigledno da moja kucica braka nesto ne funkcionise kako treba ili jos nije aktivirana (a kada ce zaboga i da li ce uopste, imajuci u vidu koliko mije vec godina). Nije da me je uhvatila panika, vec sam vise znatizeljna i voljela bih da znam da li ce se tu ikakda ist desiti. Naravno mislim na muza i djete/djecu. Osim toga, cula sam nezvanicno od nekih laika da je moja 7. kucica prilicno kriticna, jer ima saturan u sebi i valjda je jos i u Ovnu, a to je kao katastrofa, tj. ili se nikada necu udati ili mi je bolje da to ne ucinim, jer ce mi muz biti tiranin??? Pomozi mi molimte da rijesim tu dilemu i da bar otprilike znam sta mogu ocekivati na tom polju zivota. Da li da ´vatam zadnji voz, ili mi je ipak bolje da furam sama pjeske i dalje?
Rodjena sam 12. 01. 1968. u 22:00h u Kotoru CG, pa pregledaj sto mozes pregledati, a posebno me zanima taj privatni dio koji se tice braka, moguceg paretnera i djece i perioda kada bi se to moglo desiti, ako bi se uopste desilo

.
Hvala ti puno i nadam se da ces mi sto prije odgovoriti.
Rezultate mozes poslati na moju privatnu e-mail adresu:
antheax35@yahoo.com