Slonce
Legenda
- Poruka
- 56.944
jel bi prihvatio brak ili zajednički život sa ženom koja ima dete iz prvog braka ?
el punoletno zensko dete?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel bi prihvatio brak ili zajednički život sa ženom koja ima dete iz prvog braka ?
mrzelo me da smišljam naslov pa mi ovo prvo palo napamet, kao što me mrzelo da proveravam jel nije već kačena ranije ovakva tema...
el punoletno zensko dete?
Šta, rešila si da se ženiš?![]()
Шалу на страну,
грешка је што 100% жена приликом развода добија децу... а мушкарци 0%..
да је овај однос 50-50% не би било оваквих 3аје8анција и комликација у животу и једних и других
(сетите се жене хоћете равноправност полова)
što ...pa valjda tako ide
vreme mi je
a ti jesi li nevina...jesi nevina?
u protivnom tvoje vreme proslo....![]()
Ako,ako , brakorazvodne sudnice , mentalne ustanove ,cak i groblja , su prepuna muskaraca koji su izabrali da izdaju svoje samopostovanje da bi proveli zivot sa zenom koja ih nikad stvarno nije volela na prvom mestu...
Retki su ljudi koji vole i postuju sebe dovoljno , sto bi jurili za zenskom koja ih ocigledno ne voli.
Greska je sto jako mali procent oceva zeli da ostane cak i u kontaktu sa djecom a kamoli da se brine o njima, vecina razvedenih oceva zeli sto pre da prethodnu porodicu "izbrise" iz svog zivota kako da nisu ni postojali i da nastavi zivot kao momak.
Mada ne stranu muskarci meni zene koje su izasle iz jednog loseg braka i zele ponovo da se udaju nisu bas sasvim ciste, samo zena koja se razvela iz bjesa ima zelju da ponovo prodje brak ( jer njima i nije bilo lose pa ne znaju kako je to) Ja ako bi se ikada razvela znam da se vise nikada nebi udavala ne zbog sebe nego zbog djece, jer bi ubila nekoga ko bi digao ruku na moje djete ili ako bi dozivila da ocuh ponizava ili zlostavlja moju djecu...
A sta fali ako se neki matori pevac usunja kod tebe zarad tvoje mladjene cere![]()
Ako,ako , brakorazvodne sudnice , mentalne ustanove ,cak i groblja , su prepuna muskaraca koji su izabrali da izdaju svoje samopostovanje da bi proveli zivot sa zenom koja ih nikad stvarno nije volela na prvom mestu...
Retki su ljudi koji vole i postuju sebe dovoljno , sto bi jurili za zenskom koja ih ocigledno ne voli.
ne fali nista, al opet ona ispada ostavljena i namagarcena strana![]()