Djordje je li Tanja stvarno nekoga ubila ili ti to samo figurativno, ono kao nesto, ljubav zgazila i sl.?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ti bre nisi normalan. A ja savetujem : Ajde da mi zakljucamo ovu temu tako sto vise niko neve postovati na njoj pa cemo postedeti devojku a i Djordja...ok ljudi?crni djordje:pa ti si upala u ovu temu.niko te nije zvao.ova tema je bila o mom problemu a ti si banula i pocela da se branis.a abortus je ubistvo.pusti ti moju decu na miru gledaj svoju i pravdaj se i dalje pred samom sobom.znas?ima jedan interesantan jeziv film o nemim kricima fetusa prilikom abortusa.nadam se da ga nikada neces pogledati
crni djordje:ok i naravno nas dvojica bivsih smo ispali kreteni.ebiga aleksej znas sve.veliki pozdrav svidja mi se avatar

crni djordje:eto na ono NE UBIJ nesta Tanja kao rukom odnesena.i to je ono sto ja kazem,kada neko napravi tako nesto kao ona uradice to opet i opet bez obzira na zrtve.ali to je njen problem

crni djordje:i nisi ubila NEKOG!UBILA SI SVOJE DETE

bgdtanja:A telefon sam ugasila posle 2 dana bas zbog prica o kricima fetusa koje bas nisam mogla da podnesem u takvom stanju
e, vidis, to je i meni palo na pamet a sad mi zao sto nisam odmah reklaAleksej_BASO:Znaci da mi je neko reako da cu ovo da procitam na forumu....
ona tamo salje PP od kofga ti se povraca,onaj zove ujutru u 5 telefonom, ovi se ovde svadjaju javno....
Mislim da da ovo rade osnivaci krstarice!!!
Shvatili su da je forum nesto zamro ovih dana pa da ga malo podgreju!!!![]()
Hellen:Ovo je stvarno ljigavo.
Nazovi je telefonom pa se isvađajte ko ljudi...zar vam nije ponižavajuće da svi gledamo vaš prljav veš?
I u patnji treba imati mrvu dostojanstva!
Dina81:jbt kakva prica....a ja msilila da je meni zivot kompliciran...ma moj je banja..