Jedna sasvim obicna prica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Font je ćirilica. Menjaj kompjuter.

Rekla sam da je tužno to što očekuješ pomoć od nas, laika koji smo došli ovde da se zezamo, a ljutiš se kada ti kažemo da vam stručnjaci mogu mnogo više i bolje pomoći!!!

Jel stručna psihološka ili psihijatrijska pomoć nešto ružno i uvredljivo???

crni djordje:
pa ti si upala u ovu temu.niko te nije zvao.ova tema je bila o mom problemu a ti si banula i pocela da se branis.a abortus je ubistvo.pusti ti moju decu na miru gledaj svoju i pravdaj se i dalje pred samom sobom.znas?ima jedan interesantan jeziv film o nemim kricima fetusa prilikom abortusa.nadam se da ga nikada neces pogledati
Ma ti bre nisi normalan. A ja savetujem : Ajde da mi zakljucamo ovu temu tako sto vise niko neve postovati na njoj pa cemo postedeti devojku a i Djordja...ok ljudi?

crni djordje:
ok i naravno nas dvojica bivsih smo ispali kreteni.ebiga aleksej znas sve.veliki pozdrav svidja mi se avatar

Hvala niko mi to nije rekao! :lol:

Inace ja sam malo zaboravi sta se sve dogadjalo, vidim sada da si razveden.

Tako je isto bio i onaj lik razveden.

Znas kako niste vi obojica ispali kreteni...

Jdnostavno, SVAKO JE IMAO SVOJU PRICU, kao i ovde.

Mene zove sestra kao "onaj mi preti da ce da me ubije bla bla, dolazi mi na posao, bla bla" i ja sta cu vidim nema zezanja okrenem fontele, i kazem coveku ajde da se nadjemo na kafi pa da popricamo, nema smisla da to tako bude, a nismo nikada bili u losim odnosim.

Najlakse je polomiti, ali je tesko leciti.

Tako dam sam stvarno hteo da samo popricamo... I ispostavi se slicno ko kod tebe, kaze on nije ni pretio, ma kakvi pretio???, on nju voli, ON bi zivot dao za nju na ne da je ja branim od NJEGA taman posla.....!!!

I takos e razidjosmo.

Do sada je bilo OK nije je vise zvao, sto je bio moj osnovnio cilj. Ja necu da ucestvujem u tome, moje je bilo samo da sredim da je on vise ne uznemirava i nista me drugo ne interesuje....

Ipak jako me je dojmilo to sto su jako slicne price, i i ono sto je jos slicnije da je svako od njih dvoje ima SVOJIU PRICU!!

Neces mi verovati, ali cim sam procitao prvu starnicu setio sam se NJIH DVOJE!

Isto je tako on nju optuzivao kako ga je ostavila. Mislim jeste ga ostavila ali posle gomile sranja gde je pokusavala da mu pomogne, a on kaze ostavila ga na cedilu.

Tada sam i tebi rekao, da jeset sve to ali ipak moras ceniti i to sto je bilo ranije a ne samo po poslednjem....

Ne secam se tacno, mrzi me sada da probverava,ali ako pogledas moj prvi odgovor na temi videces.

E to prvo sto sam napisao je bilo inspirisano onim sto sam ja doziveo kod njih dvoje. Vidiis kako nisam bio svestan da su price jako slicne!

crni djordje:
eto na ono NE UBIJ nesta Tanja kao rukom odnesena.i to je ono sto ja kazem,kada neko napravi tako nesto kao ona uradice to opet i opet bez obzira na zrtve.ali to je njen problem

Nemoj reci da je bilo

"Pam pam, pravo medju ochi!" :shock: :shock: :shock:

Ili je u pitanju samoubisvto... Ziletom?

Uh covece kako su sve tuzne price iste......

Uh sada vidim da sam omasio......

Nema veze.

Znaci da mi je neko reako da cu ovo da procitam na forumu....

ona tamo salje PP od kofga ti se povraca,onaj zove ujutru u 5 telefonom, ovi se ovde svadjaju javno....

Mislim da da ovo rade osnivaci krstarice!!!:)

Shvatili su da je forum nesto zamro ovih dana pa da ga malo podgreju!!! :p

Izvini,Djordje,ali sta se tebe tice ,sta ce ona da uradi sa bebom,koja s tobom nema nikakve veze,koliko razumijem? :roll: I ostavi djevojku vise na miru,ponavljajuci da je abortus ubistvo...Ona je imala svoje razloge,i nije tvoje da uopste pricas o tome,a kamo li da sudis...postaje zaista mucno,kao i sva ova prica...koja cak,i da je izmisljena,ne umanjuje taj osjecaj...

Aleksej_BASO:
Znaci da mi je neko reako da cu ovo da procitam na forumu....

ona tamo salje PP od kofga ti se povraca,onaj zove ujutru u 5 telefonom, ovi se ovde svadjaju javno....

Mislim da da ovo rade osnivaci krstarice!!!:)

Shvatili su da je forum nesto zamro ovih dana pa da ga malo podgreju!!! :p
e, vidis, to je i meni palo na pamet a sad mi zao sto nisam odmah rekla

I jel vidite da je negde morala da bude uzeta inspiracija za spanske serije. Crna realnost. Samo nema srecnog kraja. Sta god da je istina (mada mi nismo tu da stajemo na neciju stranu) lik je kreten s obzirom kako se postavio u celoj situaciji. Da meni dodje bivsi i onako brljezga po forumu pa ne znam sta bih uradila. A skolski je primer privlacenja paznje i izazivanja sazaljenja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back