Jedna od Koštuničinih skupljanja poena koštala je građane 35.5 miliona dinara

Pa Mloha je bio ta frakcija koja je otrgla entuzijazam i ideje DOS-a iz političara i naroda, prekinula rad na "6. oktobru", prigrlila sav šljam pod svoje skute i reinstalirala Slobin državni aparat. Zatim je polako i podmuklo gurao lopove i zlikovce, pod plaštom patriotizma i legalizma, u prvi plan, i vratio u srpsku politiku lopovski način vladavine, koji je tek bio načet i spreman za demontažu. Prikazivao je Srbiju u svetu kao demokratsku, a ipak nazadnu i prevarantsku (e tu je po meni, najveća šteta).

Na žalost, to nije ni DOS, ni demokratija, a ni patriotizam. Nema govora da je to sve ista ekipa, jer je Mloha zbog svojih frustracija, prebegao na "dark side"

Apsloutno tacno. Da ne citiram sve, ali sve sto si rekao je tacno. Retko neko normalan da se nadje...

Kad je Mlohavi osetio da se foteljica ljulja, nije birao sredstva da se kao "čovek naroda" prikazuje i lupeta gluposti, ne bi li podilazio nepismenom i neobrazovanom biračkom telu, po proverenom smRadikalskom receptu. Posle tromesečne pauze pojavljivanja u javnosti, Mloha je tada osmislio "Veliki Narodni Moleban", poznatiji kao "Kosovo za Patike"... O silni, ponosni junače Vojo, pobegao si posle kao pi3da da te nema, a ostavio građanima da plate odštetu.

Kako ja saznajem, Vlada Srbije je platila u novembru prošle godine, na ime štete na američkoj i ostalim ambasadama isplatila negde oko 35,5 miliona dinara. Deo odštete je dobila i Slovenija, a Hrvatska čeka svoje pare za obeštećenje jer je malko zakasnila sa zahtevom. Ali će dobiti. Naše pare. S kojima je Mlohavi & co raspolagao kako mu se ćefne, uglavnom na našu štetu.

Eto tako, ja se našao da potvrdim svoje tvrdnje da ćemo divljanje DSS-a plaćati još mnogo i mnogo godina. Dodaću na ovu sumu skoro milion evrića za Miladina (zna se ko je postavio onoga ko je Miladinu dao pasoš), pa penale koje plaćamo Evropskom sudu zbog neznanja i nesposobnosti pravnika države Srbije, postavljenih od strane bivšeg režima DSS-a (od 24 presude, samo jedna je presuda u korist Srbije, a mi i dalje plaćamo li plaćamo).

не знам како си сазнао, дај извор информације.

Back