mario80
Stara legenda
- Poruka
- 83.515
Jel pakuješ koferče?Ne. Sve sto se sada dogadja ja sam upozoravao 2012 godine i ponovo prosle godine.
Sami ste se upleli u ovo. Sami se vadite.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel pakuješ koferče?Ne. Sve sto se sada dogadja ja sam upozoravao 2012 godine i ponovo prosle godine.
Sami ste se upleli u ovo. Sami se vadite.
Ustasa se dobavuje samo onima koji taj epitet zasluze.A kako naziva nadrogirane kriminalce koji sinoć sa velikim batom uđoše u Ćacilend, usput dobacujući ljudima "ustaše"?
Ustasa se dobavuje samo onima koji taj epitet zasluze.
Vi ste ga stvorili kada vas je palio nacionalizam, nrza kola, nrze patike , brza frizirica. Sada vas pali druga prica... uskoro ce i ona nestati...
Jer se Hulja uplasio, Cacilend i sluzi tome, da spreci novi 5. Oktobar, partijske falange, cekicari i ostali sljam koji u slucaju rata bezi od mobilizacije a u miru se busa u srpstvo a i ne daju im se privilegije i lake pare koje zaradjuju. Za razliku od Milosevica, ovo je tezak psihopata koji se ne libi da prolije krv do kolena samo da ostane na vlasti i da se ima za "nasu decu"Slusao sam sinoc vodju teroristicke mafijaske organizovane grupe sinoc 3 minuta.
U ta 3 minuta, jedno 5 puta je nazvao gradjane Srbije ubicama.
Zasto mu to prolazi?
Nazivao je on gradjane svakako ..nadam se da mu to višše nece prolazitiSlusao sam sinoc vodju teroristicke mafijaske organizovane grupe sinoc 3 minuta.
U ta 3 minuta, jedno 5 puta je nazvao gradjane Srbije ubicama.
Zasto mu to prolazi?
Misliš, dovabuje? Dobuvaje?Ustasa se dobavuje samo onima koji taj epitet zasluze.
To je nas problem u Srbiji. Ne vas.Misliš, dovabuje? Dobuvaje?Joj Mlađo, kako ćete da ljosnete o zid pravde
![]()
Јел си се спремио?To je nas problem u Srbiji. Ne vas.
Za?Јел си се спремио?