JEDAN MALI RAT JE UVEK DOBAR POSAO !

Apsolutno je zapanjujuce ponasanje Srpskih klonova americkih imperijalnih ambicija.

Od reci do reci,od sramote do sramote,od obicnog gradjanina,do novinara,glumca,profesora univerziteta,politicara:ponavljaju nebuloze koje nijedan narod na
svetu ni u najdubljem bunilu ne bi izrekao.
Tesko da ce se igde i ikada vise ponoviti ona kolicina samooptuzivanja,samoruganja,dobrovoljnog stavljanja glave na panj,ljubljenja ruku koje kolju,milovanje konopca za vesanje,vapaja za bombardovanjem i svega van pameti i daleko od zdravog razuma sto se desilo u Srbiji i desava se jos uvek.
Koji je razlog takvog ponasanja?

A koji je razlog junace sto ti to pises iz Beca?!? Dodji vamo pa nam soli pamet.

А јес била у Француску 12. марта? Ја нисам. А нисам био ни у Италију, а нисам ни у Дизниленд. Немам телохранитеље, немам џипове, немам пиштоље... Шта ћеш, мора неко и то да има.

lele pa ti si skroz propao covek.nista ti ne preostaje nego da se bacis u politiku pa tamo zajedno sa dinkic zivi u bedu i siromastvo

Ako ti vecinu gradjana Srbije prepoznajes u gore navedenom tekstu, to je tuzno!?
Ja sam mislio(i nadao se) da se radi o jednom manjem delu tzv.intelektualne crvene bande!
A ta i takva zelja(intelektualne crvene bande) je u svakom slucaju imbicilna!
Ponavljam:-gradjani Srbije ne odlucuju o ulasku u EU-!
Pitanje ulaska u EU je politicko i donosi se u Njujorku i Londonu!

e sad me uplasi.pa bice valjda referendum ili ce ko na slobini izbori 102 posto da glasa za evropu.

treba otvororiti temu" patrijotska dijasera svome zavicaju " da se sva ... skupe na jedno mesto i razmenjuju gorka gastarbajterska iskustva :)

Covece mesecima ti nudimo izlaz iz tebe bede, Crveni Krst smo kontaktirali, lova se skupila u "Centru", samo nam jos tvoja adresa fali :) Sto si toliko ogorcen, ha :D Koji je problem, jesi li ogranicen, lud, bolestan, mislim stvarno sta je problem, zato ti sto si se rodio k'o Srbin a tezis da si siptar, crnogorac, hrvat, bosnjak :P Te bude stid kada ? ha ;)

treba otvororiti temu" patrijotska dijasera svome zavicaju " da se sva ... skupe na jedno mesto i razmenjuju gorka gastarbajterska iskustva :)

Vala baš. Podseti me sad na jednu temu, davno otvorenu i na sreću brzo zatvorenu, kad se grupa gastarbajtera pobunila zbog latiničnih i stranih naziva grada na ulasku u Beograd. Rešili da skupe pare i da nam pomognu da promenimo table. Bože dragi, oni nas izgleda vide kao idiote, ne znam u čemu je stvar. Rekoh onda, a da ponovim i sad: ako već imaju nekog viška, neka pomognu nekom detetu iz Zvečanske, pa neka ga školuju makar do fakulteta, a za table sa nazivima ćemo se nekako snaći.

Vala baš. Podseti me sad na jednu temu, davno otvorenu i na sreću brzo zatvorenu, kad se grupa gastarbajtera pobunila zbog latiničnih i stranih naziva grada na ulasku u Beograd. Rešili da skupe pare i da nam pomognu da promenimo table. Bože dragi, oni nas izgleda vide kao idiote, ne znam u čemu je stvar. Rekoh onda, a da ponovim i sad: ako već imaju nekog viška, neka pomognu nekom detetu iz Zvečanske, pa neka ga školuju makar do fakulteta, a za table sa nazivima ćemo se nekako snaći.

Tu si totalno u pravu! ;-) Pojedince.

Odgovor za tebe i sve one koji misle kao ti:
Iz vas treba isterati zlo i uterati vam dobro!!

Nema u nama trunke zla, ima samo dovoljno pameti. Zla ima u glupim ljudima koji prizivaju zlo. I molila bih te da ubuduće ne postavljaš nesuvisle teme, van pameti je da ti bilo kom čoveku u Srbiji govoriš šta je dobro za njega. Brini ti o sebi i svom poslu i svom gazdi Bečliji, a ako hoćeš da pomogneš, pomozi nekom detetu koje nije imalo toliko sreće koliko si ti imao, pa živiš i radiš negde van Srbije, gde čovek može da živi od svog rada onako kako to zaslužuje civilizovan čovek.

Nema u nama trunke zla, ima samo dovoljno pameti. Zla ima u glupim ljudima koji prizivaju zlo. I molila bih te da ubuduće ne postavljaš nesuvisle teme, van pameti je da ti bilo kom čoveku u Srbiji govoriš šta je dobro za njega. Brini ti o sebi i svom poslu i svom gazdi Bečliji, a ako hoćeš da pomogneš, pomozi nekom detetu koje nije imalo toliko sreće koliko si ti imao, pa živiš i radiš negde van Srbije, gde čovek može da živi od svog rada onako kako to zaslužuje civilizovan čovek.

A zasto se ti poistovecujes sa Srbijom i Srbima?
Ti si neki kao mesija,jel'?
Tema je totalno O.K!
Ti si se u njoj pronasla zato ovako reagujes?!

Tema je totalno O.K!

Koji je tebi covece ? Zasto se ti stalno svadjas i prepires sa nacionalnim manjinama tvoje domovine postavljajuci ovakve teme ? :D Zamisli sada odes na neki austrijski nacionalni forum gde ljudi raspravljaju sta bi bilo najbolje za austrijance i ti uletis tu da im solis pamet :roll: mislim stvarno :) tako ti je i ovde na Krstarici, vidis da je ovde najmanje Srba, s'kim se ti prepires :P

Koji je tebi covece ? Zasto se ti stalno svadjas i prepires sa nacionalnim manjinama tvoje domovine postavljajuci ovakve teme ? :D Zamisli sada odes na neki austrijski nacionalni forum gde ljudi raspravljaju sta bi bilo najbolje za austrijance i ti uletis tu da im solis pamet :roll: mislim stvarno :) tako ti je i ovde na Krstarici, vidis da je ovde najmanje Srba, s'kim se ti prepires :P

ma kakvi mi smo predstavnici vecinskog naroda u svojoj domovini ,a on u njegovoj nije ni nacionalna manjina nego nesto ispod nje u rangu sa kurdima ,arapima i sudancima bas kao i ti ,jednom recju drustveni mulj i talog ,zato i toliko trubi i pljuje po sistemu u koji je pobegao da metastazira

Tema je totalno O.K!

Tačno, pronašla sam se u tekstu i branim svoj stav. U čemu je problem? Isto tako u Srbiji živi još nekoliko miliona građana koje si ti svojim izjavama direktno izvređao. Ko si ti uopšte da bilo kome ko živi na ovim prostorima kažeš da je imbecil iz ovog ili onog razloga? Ti se se našao pozvanim da izvređaš svoje sunarodnike, a sam si otišao odavde, ili su otišli još tvoji roditelji, nije važno. Ako je tamo tako loše, zašto se ne vratite pa da uživate u Srbiji, zajedno s nama? Svašta.:cool:

Back