Propao posao sa Litijumom, još jedan Vučićev poraz

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa ako je propalo, onda je to dobro.
95% foruma se raskokodakalo i galame - "Nećeš kopati!" i na kraju kada vam Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић udovolji, opet ne valja.
Postoji li u beskraju svemira onaj koji bi Srbima udovoljio?
Ja bih da se to ovako formuliše: Blokaderi hteli da kopaju, a Vučić ih sprečio i odbranio Srbiju. :mrgreen:

Ja bih da se to ovako formuliše: Blokaderi hteli da kopaju, a Vučić ih sprečio i odbranio Srbiju. :mrgreen:
Ali tako je na kraju ispalo.
Evo se ljudi na temi okupilo, svi digli kuku i motiku što se neće kopati.
Nije se rodio onaj koji je Srbima valjao, a u pravilu je svaki prethodni bio za nijansu manje loš od potonjeg.
Ma tako me podsjećate na jedan drugi narod koji se po pitanju toga tako ponaša, samo se ne mogu točno sijetiti koji...

Ali tako je na kraju ispalo.
Evo se ljudi na temi okupilo, svi digli kuku i motiku što se neće kopati.
Nije se rodio onaj koji je Srbima valjao, a u pravilu je svaki prethodni bio za nijansu manje loš od potonjeg.
Ma tako me podsjećate na jedan drugi narod koji se po pitanju toga tako ponaša, samo se ne mogu točno sijetiti koji...
Die Juden! :mrgreen:

Pa ako je propalo, onda je to dobro.
95% foruma se raskokodakalo i galame - "Nećeš kopati!" i na kraju kada vam Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић udovolji, opet ne valja.
Postoji li u beskraju svemira onaj koji bi Srbima udovoljio?
Jesi "lud" ali nisi glup:ok:

O tome da od kopanja nema ništa sam pisao i ranije. Evo i zvanične potvrde.

https://www.dw.com/sr/nemački-stručnjak-za-dw-projekat-jadar-je-propao/a-73971529

Još jedan poraz Esenes kriminalaca. Sledeći će biti izbori na kojima padaju i kad im se use remo u Expo 2027 i kada se ta pljačka veka ne bude održala!
cekaj sad, kako propao? Pa zar nismo svi galamili da Vucic radi za Ri Tinto i da je to jedan od razloga zasto ga rusimo?
Dakle, sto god Vucic da uradi , rusimo ga zbog toga.
Ako nas uvuce u NATO, on je izdajnik, ako nas ne uvuce u NATO on koci Srbiju na njenom putu ka avro-atlantskim integracijama................

Da nisi ti lose preveo tekst sa engleskog, pogledaj malo bolje. Nesto ti tu ne stima.

Nemoj tako... kakvi god bili, ali nisu ni Srbi baš najgori.

:mrgreen:

Nego, posijeti me, nazvao me stari jučer ili prekjučer pa posprdno i zlurado reče: "Sine, Dončića za vrijeme intoniranja izraelske himne nije bilo, kada su ga pitali gdje je bio, on odgovorio da ga je da prije toga natjeralo na WC."
Sad, da li je novinska patka ili ne, to ne znam.

pricala je i ana brnaba da se odustalo, pa su slagali - nista im ne smemo verovati
Polako ljudi...treba biti i dalje na oprezu sto se ovoga tice. Mozda samo zele da mi pomislimo da nema nista od kopanja, pa da krenu jako. Ovo je najveca opasnost koja preti Srbiji, to bi bila neka tacka bez povratka. Pratimo razvoj situacije, budni smo i na oprezu.
da! ko ce da vrati pare rt-u? sns im je rekao samo da knjize gubitke unazad 10 godina i nista ne brinu dok god placaju reket, kao za lobiranje, pa tako i seselj vise voli litijum od leba, kaze vise mu treba litijuma nego 'leba

https://www.dw.com/sr/nemački-stručnjak-za-dw-projekat-jadar-je-propao/a-73971529

Još jedan poraz Esenes kriminalaca. Sledeći će biti izbori na kojima padaju i kad im se use remo u Expo 2027 i kada se ta pljačka veka ne bude održala!
G0G-PyLXIAAVI8o.png 360_F_57155761_uEunt3QCUylefnCr8fj1UqcpxciK1hol.jpg 454675022_1649966972494348_6818839623096021370_n.jpg 8ikt.jpg 308771_ravna-gora-vuk-draskovic-draza-mihajlovic-cetnici_share.jpg

Mislim da ce se ipak kopati. Litijum je strateska sirovina. Zamenice naftu. Struja ima problem da se uskladisti,sacuva. Kad se to resi,nafta gubi znacaj. Mocni litijumski akumulatori su prelazno resenje. Kazu da su u Australiji napravili dosta cistiji,prihvatljiviji nacin izdvajana litijuma iz Jadarita,tamo odnetog.Videcemo.
Živećemo ko šeici :super:

Mislim da ce se ipak kopati. Litijum je strateska sirovina. Zamenice naftu. Struja ima problem da se uskladisti,sacuva. Kad se to resi,nafta gubi znacaj. Mocni litijumski akumulatori su prelazno resenje. Kazu da su u Australiji napravili dosta cistiji,prihvatljiviji nacin izdvajana litijuma iz Jadarita,tamo odnetog.Videcemo.
oće krac :D

Mislim da ce se ipak kopati. Litijum je strateska sirovina.
hemijski element kao vodonik, koji je buducnost
Zamenice naftu.
ne moze jer nije gorivo, kao nafta, a vodnik ce zameniti nju
Struja ima problem da se uskladisti,sacuva.
ne nego da se proizvede, pitanje je ulozene energije, a da se cuva nema sta, samo se transportuje bez gubitaka kome i gde treba i moze da se potrosi
Kad se to resi,nafta gubi znacaj.
ni ugalj jos nije izgubio, ni gas
Mocni litijumski akumulatori su prelazno resenje.
lupetas, prelazno resenje samo za vodonik kao finalno resenje
Kazu da su u Australiji napravili dosta cistiji,prihvatljiviji nacin izdvajana litijuma iz Jadarita,tamo odnetog.Videcemo.
lupetas, oni tamo imaju sasvom drugaciju tehnologiju, daleko prihvatljiviju nego iz jadarita koja je ekoloski nedopustiva

hemijski element kao vodonik, koji je buducnost

ne moze jer nije gorivo, kao nafta, a vodnik ce zameniti nju

ne nego da se proizvede, pitanje je ulozene energije, a da se cuva nema sta, samo se transportuje bez gubitaka kome i gde treba i moze da se potrosi

ni ugalj jos nije izgubio, ni gas

lupetas, prelazno resenje samo za vodonik kao finalno resenje

lupetas, oni tamo imaju sasvom drugaciju tehnologiju, daleko prihvatljiviju nego iz jadarita koja je ekoloski nedopustiva
Ne citas nista a komentarises.
Imas snimak na YT gde nas strucnjak kaze,RIO. TINTO je poslao vecu koliicinu Jadarita iz Srbije gde su eksperimentalo ekoloski prihvatljivo izdvojili litijum. Znaci nasa ruda i oni kao nosioci koncesije su u centralnim laboratorijama u Australiji nasli nacin da izdvoje litijum jer je Jadarit jedinstvena ruda,ne postoji u takvom obliku nigde/

Back