CiCoLiNo
Poznat
- Poruka
- 7.434
Može naravno, zar i pre njega takva čuda posredstvom Boga nisu činili...Ti bas verujes da covek moze ciniti takva cyda.
Stim što je Hrist Božiji Sin...još jedan plus u svemu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može naravno, zar i pre njega takva čuda posredstvom Boga nisu činili...Ti bas verujes da covek moze ciniti takva cyda.
To što ti veruješ da on jeste sve to radio ne znači da ja verujem u to.ali nijedna ne piše onako kako si ti tražio, sad ti i to ne valja.
jel se bog očovečio, jeste, zar to nije približio nama samim tim činom. jel pričao kroz priče da bi ti dočarao oprost, greh, vrlinu, veru, molitvu, vraćanje na glavni put, mnogo priča o carstvu nebeskom, npr o semenu itd.
kad je teško čović tj pogrešan prevodTo je pogresno tako
u originalu pise i Rec je Bila bozanskog porekla
a Rec bese kod Boga ( u Boga )
znas sta to znaci
cim je KOD Boga nije Bog
lepo te pitam znas li sta znaci rec je bila KOD BOgakad je teško čović tj pogrešan prevod
pa ko je bližu sliku boga dao?To što ti veruješ da on jeste sve to radio ne znači da ja verujem u to.
Šta ti nije jasno Jasna?jaoj živote..
Jovan 7,16 | Tada im odgovori Isus i reče: moja nauka nije moja, nego onoga koje me je poslao. |
Citajuci njega bez dogme sta kaze ko je i sta je sigurica 100 posto gospod glavom i bradom.Može naravno, zar i pre njega takva čuda posredstvom Boga nisu činili...
Stim što je Hrist Božiji Sin...još jedan plus u svemu...
Gospod je jedno a Bog nešto sasvim drugo.Citajuci njega bez dogme sta kaze ko je i sta je sigurica 100 posto gospod glavom i bradom.
Čekam pravog boga ili bogove. Ne sliku u koju moram da verujem.pa ko je bližu sliku boga dao?
eto imaš mnogo svetih spisa
Ne znam sad rec koja je postala telo da li je bio bog ili gospod.To sto pise za rec to je.Gospod je jedno a Bog nešto sasvim drugo.
Evo još malo pa se cerekaj...jaoj živote..
Jovan 12,49 | Jer ja od sebe ne govorih, nego otac koji me posla on mi dade zapovijest šta ću kazati i šta ću govoriti. |
E to malo sutra byde .Čekam pravog boga ili bogove. Ne sliku u koju moram da verujem.
Za život dvojicu moraš upoznati...sam Hrist kaže...Ne znam sad rec koja je postala telo da li je bio bog ili gospod.To sto pise za rec to je.
Jovan 17,3 | A ovo je život vječni da poznaju tebe jedinoga istinoga Boga, i koga si poslao Isusa Hrista. |
Ne ne.Zlotvor bog nije.Sebe je prikucao na krst a ne coveka .I to je ljubav.Za život dvojicu moraš upoznati...sam Hrist kaže...
Jesi li upoznala obadvojicu...?
A trećeg nema, kao što vidiš...
Jovan 17,3 A ovo je život vječni da poznaju tebe jedinoga istinoga Boga, i koga si poslao Isusa Hrista.
OK. Kakogod. Ali sigurno neću verovati u te vaše bogove jer verujete.E to malo sutra byde .
Pa naravno taman posla da verujes jer neko hoce da ti verujes.OK. Kakogod. Ali sigurno neću verovati u te vaše bogove jer verujete.
Nije on prikačio čoveka nigde...Ne ne.Zlotvor bog nije.Sebe je prikucao na krst a ne coveka .I to je ljubav.
I ti se odluci.Ako mu je sin sin je bog.Nije on prikačio čoveka nigde...
Fokusirajnse malo...
Bog je poslao svog sina i njega ljudi kače gde ga kače...
Ali ti Hrist govori da za život moraš upoznati dvojicu.
Ko su ta dvojica?
Ma Ok.I ti se odluci.Ako mu je sin sin je bog.
Nije stvorenje upotrebio za svohje ciljeve Sebe I tacka.
Usla sam u trip sta je bog ljubav.Pa bas to o cemu ti pisem.Da nije ljubav ti bi bila u pravuMa Ok.
Ako je Hrist tako negde rekao, evo verujem koliko odmah...
Samo daj citiraj mi ga, molim te.
Znači, Ti predpostavljaš da je tako.Usla sam u trip sta je bog ljubav.Pa bas to o cemu ti pisem.Da nije ljubav ti bi bila u pravu
8. Рече му Филип: Господе, покажи нам Оца, и биће нам доста.Ma Ok.
Ako je Hrist tako negde rekao, evo verujem koliko odmah...
Samo daj citiraj mi ga, molim te.
I u pravoslavlju Otac nije Sin i obratno...8. Рече му Филип: Господе, покажи нам Оца, и биће нам доста.
9. Исус му рече: Толико сам времена с вама и ниси ме познао, Филипе? Ко је видио мене, видио је Оца; па како ти говориш: Покажи нам Оца?
О чему ти причаш, тражио си од анајаде да ти цитира Исусове ријечи, ево овдје се он обраћа Филипу и недвосмислено му каже да су Он и Отац једно.I u pravoslavlju Otac nije Sin i obratno...
Hrist nije Otac.
Da jeste, poslanice bi bile prepune direktnih reči o tome...Ali Apostoli kao oni koji najbolje poznaju Hrista ne zucnuše ni reč o tome.
Odgovor na ovo pitanje su ti najbolje Hristove reči, koje sam citirao gore ovoj što se cereka...
Ako Hrist dobija zapovest od Oca šta će govoriti...koga ti na takav način upoznaješ.
Onog što govori ili Oca koji je te reči dao?