Jedan Bog ili?

ali nijedna ne piše onako kako si ti tražio, sad ti i to ne valja.
jel se bog očovečio, jeste, zar to nije približio nama samim tim činom. jel pričao kroz priče da bi ti dočarao oprost, greh, vrlinu, veru, molitvu, vraćanje na glavni put, mnogo priča o carstvu nebeskom, npr o semenu itd.
To što ti veruješ da on jeste sve to radio ne znači da ja verujem u to.

Ma Ok.
Ako je Hrist tako negde rekao, evo verujem koliko odmah...
Samo daj citiraj mi ga, molim te.
8. Рече му Филип: Господе, покажи нам Оца, и биће нам доста.

9. Исус му рече: Толико сам времена с вама и ниси ме познао, Филипе? Ко је видио мене, видио је Оца; па како ти говориш: Покажи нам Оца?

8. Рече му Филип: Господе, покажи нам Оца, и биће нам доста.

9. Исус му рече: Толико сам времена с вама и ниси ме познао, Филипе? Ко је видио мене, видио је Оца; па како ти говориш: Покажи нам Оца?
I u pravoslavlju Otac nije Sin i obratno...
Hrist nije Otac.

Da jeste, poslanice bi bile prepune direktnih reči o tome...Ali Apostoli kao oni koji najbolje poznaju Hrista ne zucnuše ni reč o tome.

Odgovor na ovo pitanje su ti najbolje Hristove reči, koje sam citirao gore ovoj što se cereka...

Ako Hrist dobija zapovest od Oca šta će govoriti...koga ti na takav način upoznaješ.

Onog što govori ili Oca koji je te reči dao?

I u pravoslavlju Otac nije Sin i obratno...
Hrist nije Otac.

Da jeste, poslanice bi bile prepune direktnih reči o tome...Ali Apostoli kao oni koji najbolje poznaju Hrista ne zucnuše ni reč o tome.

Odgovor na ovo pitanje su ti najbolje Hristove reči, koje sam citirao gore ovoj što se cereka...

Ako Hrist dobija zapovest od Oca šta će govoriti...koga ti na takav način upoznaješ.

Onog što govori ili Oca koji je te reči dao?
О чему ти причаш, тражио си од анајаде да ти цитира Исусове ријечи, ево овдје се он обраћа Филипу и недвосмислено му каже да су Он и Отац једно.

Back