- Poruka
- 76.768
na neka pitanja nikad nećemo dobiti odgovor.To pitaj boga. Njegovo pravo i moć.
a u odnosu na nas je moćan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na neka pitanja nikad nećemo dobiti odgovor.To pitaj boga. Njegovo pravo i moć.
pa nisu svi, samo pripadnici amer verske zajednice su na "jbg" sa bogomU redu je da veruješ. Ja ne. Ali ovde na krsti su svi na prst u.... sa bogom vidim. Svi znaju šta on radi, sta moze, ne može, koga voli koga ne...
Koliko vidim, ovde svi imaju odgovor u njegovo ime. Ili njihovo(više bogova) ime.na neka pitanja nikad nećemo dobiti odgovor.
a u odnosu na nas je moćan
ne znam, meni se to ne dešava, jedino kad me bude ovlastioKoliko vidim, ovde svi imaju odgovor u njegovo ime.
Bilo bi lepo kada bi se sam bog smilovao, došao na forum i objasnio nam kako stvari stoje. Da mi ne mudrujemo.ne znam, meni se to ne dešava, jedino kad me bude ovlastio
obično pišem kako vidim, razmišljam i verujem.
nešto slično u seriji lucifer, kada se psihoterapeutkinja uverila da postoji bog i anđeli, anđeo je pita jel ti sad jasnije, jel sad znaš više, kaže da joj tek sad ništa jasno nije i samo ima još više pitanja.Bilo bi lepo kada bi se sam bog smilovao, došao na forum i objasnio nam kako stvari stoje. Da mi ne mudrujemo.
Na kojeg boga mislis na jahvuBilo bi lepo kada bi se sam bog smilovao, došao na forum i objasnio nam kako stvari stoje. Da mi ne mudrujemo.
nadmašila si monu po mudrostiNa kojeg boga mislis na jahvu
Al bi pala bezaniha haha
Mislim da bogu s obzirom na njegove moći nije problem da se predstavi u nama prihvatljivom obliku i obrati nam se na nama razumljiv način. Na kraju krajeva, on nas je stvorio, zar ne? Ali iz nekog razloga nećenešto slično u seriji lucifer, kada se psihoterapeutkinja uverila da postoji bog i anđeli, anđeo je pita jel ti sad jasnije, jel sad znaš više, kaže da joj tek sad ništa jasno nije i samo ima još više pitanja.
neko zna više neko manje ali samo u tom radijusu koji je ograničen za čoveka.
Bem li ga, daj bar Ganeša.Na kojeg boga mislis na jahvu
Al bi pala bezaniha haha
Onda prvi isus.Svi bi se nakacili bez izuzetka.Mio ljubav misle dobar bog.I u momentu skine masku a ono jahva hahanadmašila si monu po mudrosti![]()
pa u jevanđeljima jeste ali nećemo da verujemo jer mi hoćemo kako mi hoćemoMislim da bogu s obzirom na njegove moći nije problem da se predstavi u nama prihvatljivom obliku i obrati nam se na nama razumljiv način. Na kraju krajeva, on nas je stvorio, zar ne? Ali iz nekog razloga neće![]()
Kog Boga nam je Hrist pokazao?Onda prvi isus.Svi bi se nakacili bez izuzetka.Mio ljubav misle dobar bog.I u momentu skine masku a ono jahva haha
Zašto bih verovao? Zato što piše negde? Piše i u hiljade drugih nazovi "svetih spisa" drugih religija.pa u jevanđeljima jeste ali nećemo da verujemo jer mi hoćemo kako mi hoćemo
Pa nema drugog boga ovde na krsti osim.jahve i isysa.Bem li ga, daj bar Ganeša.
Znači, party su*ksPa nema drugog boga ovde na krsti osim.jahve i isysa.
Maska skinyta a systina ista.Kog Boga nam je Hrist pokazao?
Ko ga je poslao?Maska skinyta a systina ista.
Pa evo i ti nije da nisi vernik a o tvom bogu nista ne cujem.Niko u jahvu isusa da poveruje a svojim.bogovima cute.Zasto ne razumem.Znači, party su*ks![]()
To je pogresno takoovako ga šalje?
1. У почетку беше Реч, и Реч беше у Бога, и Бог беше Реч
14. И Реч постаде тело и усели се у нас пуно благодати и истине; и видесмо славу Његову, славу, као Јединороднога од Оца.
Neću da govorim u njegovo ime. Valjda je odrastao i sposoban da sam to radi.Pa evo i ti nije da nisi vernik a o tvom bogu nista ne cujem.Niko u jahvu isusa da poveruje a svojim.bogovima cute.Zasto ne razumem.
Ti bas verujes da covek moze ciniti takva cyda.Ko ga je poslao?
Ko ga vaskrsao?
Ko mu rekao šta da priča?
Čijom silom čini čuda?
Jel' moguće da ne vidiš a HRIST TI GOVORI..?!
Ko mu rekao šta da priča?
ali nijedna ne piše onako kako si ti tražio, sad ti i to ne valja.Zašto bih verovao? Zato što piše negde? Piše i u hiljade drugih nazovi "svetih spisa" drugih religija.