Je l vas stra'

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lexa

Buduća legenda
Poruka
30.368
Od debelih devojaka, metalki i homoseksualaca

1. ako je debela ne mora da znači da će da vas bije bez povoda
2. ako je metalka ne mora da znači da je zarazna i da vi više nećete slušati marka bulata
3. ako je homoseksualac ne mora da znači da se odmah zaljubio u vas.

Što se žene ne plaše navedenih grupa, je l to znači da su žene hrabrije, odnosno manje pi čke?

1.Nije me strah da ce da me bije vec me strah ako je nekako vremenom zavolim pa me pocne vrti i koristi samo i na kraju me sutne i ja samo izgubim godine sa iskompleksiranom kravo i padnem u depresiju...Moj drug je to okusio pa ne bih i ja...Inace ne volim debele devojke bas iz tog razloga...

2.Sto da me strah od metalki?Ne razumem?Od njih nemam nikakav strah samo ne volim kad su previse u fazonu kad se izbuse na sva moguca mesta naprave neku ludacku nenormalnu frizuru sve ostalo je ok...Strah me ustvari od ove sponzoruse grandovke, od fanova Jelene Kurvekrestaluse, pa i od fanova Marka Bulata, strah me jer necu moci da izdrzim izlaske sa njim finansiski i sto cu posle da moram da se bijem svaki 2 vikend s nekki olosi po diskotekama i izlazim na sva ta olosarska mesta gde su svi nesto in i gde samo gledaju da se dokazuju tako sto pustaju pice i biju se okolo kao zivotinje neke...

3. Malo me strah jer sta ako slucajno naleti s nekim drustvom neki pesa i moji prijatelji i okolina vidi da pricam s ekipom iz njegovog drustva tj osobom koja nije gej i puste pricu gradom kako sam se druzio sa peskrcicima i kako prica kruzi na kraju ce da skrpe neku najgoru mogucu verziju i da me naprave na geja...
Bezim od njih cuvam dupe i ne volim da su u mojoj blizini nek rade to sto rade da ih ljudi ne vide i da ne uznemiravaju normalan svet...Treba da se otvore u bolnicama odeljenja gde ce da ih lece zatvaraju dok ne postanu normalni...

Nači plašiš se druženja s gejovima zbogradi reputacije?

Pa to je jako..... tužno ako tako mora :( čistom logikom onda zaključiš da i treba parada ko šamar ostalima.

2. ako je metalka ne mora da znači da je zarazna i da vi više nećete slušati marka bulata

Što se žene ne plaše navedenih grupa, je l to znači da su žene hrabrije, odnosno manje pi čke?

mene jeste strah, strah me i buba svaba... a ni kad me zatvore sa tigrom u kavez mi se bas ne svidja... kad malo bolje razmislim svega se plasim... :(

Nači plašiš se druženja s gejovima zbogradi reputacije?

Pa to je jako..... tužno ako tako mora :( čistom logikom onda zaključiš da i treba parada ko šamar ostalima.

3. Malo me strah jer sta ako slucajno naleti s nekim drustvom neki pesa i moji prijatelji i okolina vidi da pricam s ekipom iz njegovog drustva tj osobom koja nije gej i puste pricu gradom kako sam se druzio sa peskrcicima i kako prica kruzi na kraju ce da skrpe neku najgoru mogucu verziju i da me naprave na geja...
Bezim od njih cuvam dupe i ne volim da su u mojoj blizini nek rade to sto rade da ih ljudi ne vide i da ne uznemiravaju normalan svet...Treba da se otvore u bolnicama odeljenja gde ce da ih lece zatvaraju dok ne postanu normalni...

Lepo procitaj sta sam napisao a ne polovicno i da uzimas i izvrces stvari kako ti hoces...
Nikakve parade ja ne odobravam lepo sam rekao da nista ne podrzavam sto je gejoliko...

1. Povod uvek moze da postoji,tako da nikad ne bih rizikovao sa takvim devojkama.
2. Ni takve devojke mi se ne dopadaju,jer pored toga sto se cudno ponasaju,neretko su i neuredne,a to ne volim.
3. Vise volim da budem u prisustvu mrtvaca,nego medju homoseksualcima,a ovih prvih se jako plasim,tako je odgovor jasan. :)

Nije me stra'!
Samo mislim da su gejjevi bolesni ljudi kojima treba stručna pomoć.
Defilujući gradovima smatram da se njihovo stanje pogoršava :(

Debele devojkei metalke su jedna ista kategorija :heart: ne smetaju mi, ali ih ne plodim, nisu moj tip

a recimo umiresh i pritrce njih troje ili njih tri i krenu da te spashavaju. je l bi ih zamolio ipak da odu i bio principijelan ili bi ponavljao molitve "oce oprosti mi sto sam ove nebeske ptice mrzeo"

1. Da mi priđe pravio bih se mrtav.
2. Da mi priđe tražio bih joj broj... parcele.
3. Nemam nijedan razlog... a da je politički korektan.

Bilo bi mi malo čudno da se žene plaše debelih devojaka i 'metalki'... a posebno homoseksualaca.

cek a opet... ako su oni jedina opcija da te spasu (npr visish sa litice i oni treba da ti pruze ruku da te povuku) el bi ih zamolio da to ne cine a ako ipak ucine shta bi uradio... da li bi se onda bacio sa litice

u stvari onda oni treba da te spasu a ti da nastavis da ih mrzish, to je hriscanstvo

a sta ako je sve to objedinjeno u jednoj, zenskoj osobi!? da li ona mora da postane zensko?

zene ne vole debele devojke osim ako i same nisu takve

ali moguce je da... kada debela predje u ribe

druge debele tolerishe jedino ako imaju karakter... ima debelih devojaka koje su ribe to svi znamo.

da li cu preci u ribe?! mada ima i riba koje su ljudi ali mozda nisam ta.

Poslednja izmena:
primenljivo... posle mosh i da izdrk.ash na pamelu... ili na sebe... sta vise volish

al bas i ne pitam mnogo... sta ako nosi shne nokle ta mechka

i shta je to sto ti mnogo volis, ako ne volis da jedes? i sta volis da jedes?

boze u koje li ja frikove upadam?

e a s druge strane... el biste vi voleli da su svi lepi i zgodni i da nema metalki? el bi vam bio bolji zivot

mada.. neko voli i drugacije ljude

i je l ima neko da vam je odbojan a da ne spada u ove tri kategorije

ja bih bio presretjan da su sve zgodne i da nema metalki
zajebi ti te priche "drugachije,lepi u dushi bilo bi dosadno" bla bla bla
sve su to izgovori i kompenzacija kao da ti kazu de de nije sve tako crno
i ko je bre taj bulat:evil:

Back