nikodim:
winnetou:
e, ljudi, idem u cetvrtak u bugarsku.. ide nas dosta iz osnovne skole iz razreda.. bas super!!! jedva cekam
a idem i u segedin na the cure..
jupiiii
uglavnom, cujemo se za dve nedelje!!
veeeeeliki pozdrav za sve!!
:-))))) :-****
Pa lepo se provedi u Bugarskoj za koju sam cou da je sto se ponude tice jakopovoljna i da su izuzetno kulturni.
Sve u svemu... uzivaj... :wink:
pozdrav ljudi, vratila sam se!!!!! nisam jos sve procitala sto ste pisali, ali uskoro, uskoro..
uglavnom, pronasla sam ovaj post, i samo zelim da kazem da si se prevario, bugari nisu nimalo kulturni, bar u primorskom (mesto gde smo bili, blizu burgasa).. znaci strasno. niko nikad ne kaze dobar dan, dovidjenja, svi su nesto nadrndani, ima ljudi koji vicu, zele da te udare.. cak su me i drmnula kola :shock: i to u glavnoj ulici, koja nije zatvorena, a tuda se svi setaju. nisu me zgazila kola, samo jako drmnula. nista nisam polomila, sreca.
neki covek je namerno ogrebao moju sestru, i posle je hteo i mene da udari.
ali zato smo upoznali nekog lika koji prodaje giros. nemoate pojma koji je to kralj! celo to njihovo drustvo sto prodaje giros uvek su nasmejani, popricaju sa musterijama, upoznaju se, pa se posle jave svima na ulici i tako..
a ovi sto prodaju kukuruz na plazi su isto likovi, samo sto obicno kad prolaze pored tebe pocnu da se dernjaju kukurica ili carevicci (to je na bugarskom), tako iz zezanja, pa te uplase..
a jednom, kad smo kupovali lubenicu, stojimo mi ispred kase deset minuta, a radi u prodavnici njih puno, i svi nas gledaju, i niko nece da ustane da nam izmeri lubenicu, nista. deset minuta!!!
uglavnom, srela sam druga od prosle godine kad sam tamo bila, jednog rusa.. pricali smo na engleskom, i saznala sam da i on skuplja novcice, sad cemo da se razmenjujemo!!!
u isto vreme kad smo i mi bili, u istom hotelu su bili kudovi iz kraljeva, kosovske mitrovice i siriga.
kraljevcani su najbolji!!! znaci, sad se zovemo svaki dan, ugovaramo ponovno vidjenje i tako..
samo da vam kazem, nedostajali ste mi puuuuno!! drago mi je sto se ponovo pisemo!