Jazz & Blues kutak :)

little smile:
iluzionista:
Doduse on je piskio u pesku, ali nema veze. ;)
Mnoga deca su piskila u pesak :D

Zato i kazem. :D

little smile:
little smile:
Tu sam ja negde... Samo se sunjam. :)
Znam da si uvek tu negde :D... Al' nemoj da se sunjas... Pisi, komentarisi, budi deo nase male druzine :wink:

Well... Kad mene nema neko vreme na forumu vi bas izgurate nekoliko hiljada postova... Ko ce to da prati? ;) No, gvirnem kadtad. Nisam bas stalan, u poslednje vreme (uopste na forumu)...

iluzionista:
Well... Kad mene nema neko vreme na forumu vi bas izgurate nekoliko hiljada postova... Ko ce to da prati? ;)
Izguramo, ali dosta postova je vezano za neke druge stvari, ne toliko za samu muzicku scenu (jazz&blues), pa nam zato i odgovara kada se pojavi neko ko takodje slusa ovu vrstu muzike, jer svako osvezenje i novo lice je i vise nego dobro doslo, najvise zbog saznanja i novih informacija :wink:

Ljudi priblizava se beerfest... Koliko sam ja video program bice nekoliko interesantnih imena:

Cikine bombone
Sirova koza
Point blank

A za one koji vole Afro ritam, So Sabi... Ili za ljubitelje regea Del Arno (Koji, uzgred, nisu svirali vekovima... Tako da... Bilo bi ih interesantno cuti. :))

vinetu:
more je bas onako vau, svuda je plitko
Brrrrrr...... Sta je tu vau? Ja od takvih plaza bezim k'o djavo od krsta! Nema nista bez dubine i stena!

nikodim:
Trenutno visim na netu i slusam Air, pa me zanima da li neko od vas voli ili slusa neki electro jazz ili nesto u tom smeru ?
Air bas i nije jazz, pa ni elektro jazz, pre bih rekao da su neki trip-hop - chill-out bend...

introitus:
iluzionista:
Cikine bombone
Sirova koza
Nisam imao prilike da cujem za njih...

Legendarni Bg blues bendovi... Prvi su u nekom klovnovskom fazonu (najpoznatija pesma im je: Vampirella [inace lik iz stripa])... Ali su bas kul... Mislim gde jos mozes da cujes akusticni bas u blues bandu. :D Drugi sviraju dosta dugo... Nekako, Muddy Waterska svirka... Ok su.

introitus:
regea Del Arno (Koji, uzgred, nisu svirali vekovima... Tako da... Bilo bi ih interesantno cuti. :))
Definitivno, bas sam veceras u kolima slusao Reggaeneraciju :D

Ja ih povremeno slusam... Cista gotiva. haha :lol: D.A.B. je tu da spaja. ;)

iluzionista:
Lepo sto su odredili satnice, tako da mogu da odem bas na ono sto me interesuje. :D Videcemo... Do sada nisam propustio nijedan. 8)
Pa prosle godine se uopste nisu pridrzavali satnice, tako da mislim da i nije neki orijentir vreme koje pise... A i zbog vremenskih uslova ko zna sta ce jos da se promeni (kao prosle godine kada se srusila bina pa Vlatko nije nastupao)... Ali, zato smo ga prijatelji i ja sreli na ulici 8)

little smile:
iluzionista:
Lepo sto su odredili satnice, tako da mogu da odem bas na ono sto me interesuje. :D Videcemo... Do sada nisam propustio nijedan. 8)
Pa prosle godine se uopste nisu pridrzavali satnice, tako da mislim da i nije neki orijentir vreme koje pise... A i zbog vremenskih uslova ko zna sta ce jos da se promeni (kao prosle godine kada se srusila bina pa Vlatko nije nastupao)... Ali, zato smo ga prijatelji i ja sreli na ulici 8)

Ma dobro.. Bar orijentaciono. ;)

samo da vas sve pozdravim i da vam kazem da mi idete na #$@$ tim dobrim raspolozenjem, kritikujte bre malo nesto.. evo da pocnem ja.... bb king je idiot :)KLEPTON NIJE BLUZ OSIM DOK JE SVIRAO SA MEJLOM i BLUZBREJKERSIMA
evo sta ja slusam ovih dana

Bill Wyman & Rhythm Kings - Just For A Thrill
eto malo solo projekata starog perksa iz stonsa. oduvek je bio kreten. ali eto ovaj album mi se bas dopada

Bootleg Blues - prvi album
ovo je fenomenalno. apsolutno sam odusevljen ovom grupom koja je svakako pored raw hide (sirove koze) jedan od najboljih bluz bendova u srbiji.

Brian Wilson - Smile
nije bas bluz ali je jako dobro

Dire Straits - Bootlezi - Live in Leeds 1978 i live usa 1979 - eto ja volim i prva dva albuma dire straitsa tako da je ovo iz tih godina tako da... super

jerry lee lewis - kompilacije sun records - cisto da razbijem maler nekim rockabilly-em

muddy waters - top of a boogaloo - slusajte ovo da vidite sta je bluz a ne srv

the bomboras - malo surfa isto da razbije maler ko rockabilly

rolling stones - brussels affair - 1972 - najbolji butleg stonsa... sve preporuke

a od jazza swing uvek i zauvek... uglavnom neke kompilacije

evo sta slusa klinac sa nepunih 18 godina :)
poz svima

Back