Apach
Aktivan član
- Poruka
- 1.911
nikodim:Apach:Dok Anino sviranje sasvim drugaccije zvucci od kad je u Holandiji, opustenije je(inacce se slazzem sa introitusom). Mada, volela sam Hush - kada sam ih ccula prvi put (u Vrsscu, 1996.) odussevila me je pojava jednog TAKVOG benda(sa blues repertoarom -kako autorskim pesmama, kako sa obradama) u TO vreme.
Ne mogu da verujem, da li je taj koncert bio u Konkordiji ? Ako je to to, a ja mislim da jesete, onda smo bili zajedno na tom koncertu.
Ne znam kako se zvao klub (morala bih da pitam drugaricu koja mi je bila "domacin"), ali je izgledao bass onako opussteno (kako volim). Ono ccega se secam je da me je podsecao na pecinu neku, mozzda se ccak malo i pri ulasku silazilo niz stepenice, nisam sigurna. I ccini mi se (secam se kao kroz maglu) da se iznutra videlo da je izgradjen od cigle i da je umesto stola bilo bure. I bubnjar je ccesto pozdravljao grad kao svoj. Uglavnom sam igrala, pa mi detalji nisu ostali zabelezzeni u memoriji :wink:nikodim:Ispred bine je stajao ogroman zuti coper...![]()
Pokussala sam jedno da poslussam materijal, ali sam bila odustalanikodim:A sto se Vasila tice... on ima svega par stvari, mozda 4 po mom ukusu, sve ostalo je samo i... :?

8)
A onda su izbacili Borisa.