cLick - OR - Die
Poznat
- Poruka
- 7.126
Мада рекох...једна гуза је без конкуренције...:wink:
Da nije mozda duPetina?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мада рекох...једна гуза је без конкуренције...:wink:
Ne mozhe chovek od vas drugarica chovek da se opusti i da pokazhe dupe, a i genitalije u erekciji. Kakav je ovo forum
vako, moje je debelo, strijavo puno celulita, i bubuljičavo...
ima i veliki mladež iz kog rastu dlake...
a dlake rastu ustvari po celom dupetu...
u kojoj sam kategoriji?
ne, sad ozbiljno, najbolje dupence ima ona riba keyra agustina...
da sam muško samo bih je od pozadi...
a muška dupeta volim ali ona me ne privlače da frajera bem odpozadi...
čudno je to...![]()

procitaj prvi post, znaci ovo je montaza:-D:-D:-D

Ja sam stavljala fotkicu i nesto su me slabo iskomentarisali. Tako da sam out. :-)

ja da sam vidio sigurno bi pao neki koment![]()
:razz:Pa rekao si da sam ti oduvek bila simpa.:razz:

U mom sistemu vrednosti, jedina stvar koaj razdvaja lepo od ruznog dupeta je rech sochno.
Bilo mushko ili zensko, lepo dupe mora da bude sochno. U suprotnom nema govora o lepoti...![]()

U mom sistemu vrednosti, jedina stvar koaj razdvaja lepo od ruznog dupeta je rech sochno.
Bilo mushko ili zensko, lepo dupe mora da bude sochno. U suprotnom nema govora o lepoti...![]()
i divljicine doode.. al dobro, nije tema
Mislim na shta bi lichilo da neko prokomentarishe nechije dupe kao lepo, a ono kad vidish...izgleda kao da ga je neko udario tiganjem po istom...pa je izgubilo onaj lepi jabuchasti oblik...