Khal Drogo
Elita
- Poruka
- 17.468
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...
Какав безобразлук, али и каква лудачка храброст и необавештеност Југословена !
Ноћас, 31. јануара на 1. фебруар 2023. на ТВ Студио Б гледам први део документарца о Јасеновцу,
и сазнајем да су се вође система логора интерно називали Четири ем,
јер су се звали Макс Лубурић, Љуба Милош, Мирослав Филиповић и Ивица Матковић.
Па се сетим да је у СФРЈ (!) постојала загребачка вокална група 4М !!!
Isto tako i Ramštajn frontmen ima frizuricu po uzoru na Adolfa Hitlera.Хтедох рећи
какав усташки безобразлук и храброст,
али и необавештеност нас Југословена.
Odlično primećeno. Oni su formirani 1956, a to je doba kada se i za grešnu misao završavalo iza rešetaka.Ноћас, 31. јануара на 1. фебруар 2023. на ТВ Студио Б гледам први део документарца о Јасеновцу,
и сазнајем да су се вође система логора интерно називали Четири ем,
јер су се звали Макс Лубурић, Љуба Милош, Мирослав Филиповић и Ивица Матковић.
Па се сетим да је у СФРЈ (!) постојала загребачка вокална група 4М !!!
Isto tako i Ramštajn frontmen ima frizuricu po uzoru na Adolfa Hitlera.
Nemoj da te pogađaju takve stvari.
Hrvatska je ofc prepuna ustašije.
Kao što rekoh nemoj da te pogađa tako nešto,
Mi smo sami krivi što smo lošom politikom dozvolili da se tako nešto desi.
Krivica je dakle na nama.
...
Ja ti kažem, nisu ti Hrvati Ustaše uopšte toliko pametni koliko smo mi Srbi ispali glupi svuda i na svakom mestu.
Kvartet 4M utemeljio je Ivica Krajač listopada 1956. godine u Zagrebu. Postavu sastava tada su činili članovi; Ivica Krajač - Mali, Branko Marušić - Medo, Željko Ružić - Muki i Miro Ungar, a sastav su nazvali objedinivši inicijale svojih nadimakaOdlično primećeno. Oni su formirani 1956, a to je doba kada se i za grešnu misao završavalo iza rešetaka.
Naš spomenik je stariji i predstavlja cvet. Jevrejski spomenik predstavlja manoru - svećnjak.
ah,cuj...neko vazda mora biti u pravu.Мислим да си у праву. Да ли је њихов споменик онда имитација нашег?
Ради се о селу Јасеновац а не логору, немачка операција Урлих.
Meni je estetski puno bolji ovaj naš.Мислим да си у праву. Да ли је њихов споменик онда имитација нашег?
Samo mesto Jasenovac je bilo u sklopu kompleksa radnog logora JasenovacРади се о селу Јасеновац а не логору, немачка операција Урлих.
Не, тамо није био логор.Samo mesto Jasenovac je bilo u sklopu kompleksa radnog logora Jasenovac
Pogledajte prilog 1318440
Толико га мрзим. Они увек греше у свему, али их није срамота да се врате и поново погреше. Они су зли, али знају да су зли, па их није брига. У међувремену њихове непрекидне лажи, провокације и напади на крају дају резултат јер их ми узвратимо и онда нас етикетирају као нацисте.Не, тамо није био логор.
Pogledajte prilog 1318562
А и те борбе су као што рекох иницирали Немци операцијом Урлих, тако да неки комунистички напад на логор и није био планиран.