Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pardon,....gazimo....:-D
..mi to nekako vise resavamo Ne, bese to jedan fatalan Strelac koji je namucio Ekonomistkinju![]()
ILO..
Nije iskljucena varijanta da me jos muci..Jel' vam poznat slucaj ' Kada ne znate na cemu ste ' a u pitanju je suprotan pol![]()
Upravo tako ..jedino mi on jos moze pomociKako da ne znamo! Pa valjda smo Jarcevi, mi sve preispitujemo
Ne znam sta da ti kazem. Jedino da sacekas da Jupiter udje u znak Jarca... Mozda tada sve bude bolje![]()
Pitam, zato shto te muchi ljubav,
a Venera je sad u Devici..
Neki naporan aspekt sa tvojom natalnom Venerom ili
vladarem VII kutje bi mogao da da objashnjenje za
stanje "ne znam na chemu sam". :?

Dobro mislisEkonomistkinjo, da li si ti student, ili radis?
Ja sam uvek mislila da si student, zbog avatara valjda. Sad spominjes karijeru. Pa da pitam...
..novopeceni apsolvent sa ogromnim ambicijama..Rođena 8. Januaranpr. odlicno se slažem sa Strelčevima, izuzetni sagovornici, prijatelji..ali ljubav..?doslo ludo neko vreme, kad me Jarcevi saleću i oće da budu prijatelji sa mnom (Strelcem)
doduse imam Mesec u Jarcu, ali nikad nije bio tako intezivan.
recu samo..MmmmmdaMmmmmda...ILO,bila si u pravu....Mnoooogo volimo kada se prica o nama.....Sta ces...Kad se svedu racuni,svaki jarac voli ono sto vidi u ogledalu.....U kakvoj god da smo prilici....Na bilo kom mestu....Eto saveta za muvanje jarceva,neko je negde bese pitao......???Iiii.....naravno,samo diskretno.....Psssst.....:-D
E to sto kazes naporan, ziva istina..
Venera u Ribama ,I kuca..a ako ne gresim vladar VII kuce jeste Lav..
defiinitivno mi neko tu mrsi racune![]()
Mislim da sam pronasla odgovor na moju ljubavnu boljku, Saturn mi u VII kuci, eh sta ti je život..
@StoRmyGirl molim te prokomentariši..
npr. odlicno se slažem sa Strelčevima, izuzetni sagovornici, prijatelji..ali ljubav..?
p.s. povremeno i ja salecem jednog Strelca![]()
Uf..dobro je sto se tice Venere..a to vezano sa Saturna nisam znala..ali ako je tako very niceTo je lepo Ekonomistkinjo. To nije nikako loshe.
Ukazuje na starijeg mushkarca i na tebe koja ozbiljno
shvatash emotivne odnose, chvrst brak.
E, sad.. nemam u vidu aspekte vladara tvoje 7. kutje i planeta
koje se u njoj nalaze..
..mislila sam da on otezava put do partnera..u fazonu potrebno je vreme.....umem i ja da mu vratim koju njegovu strelicu!he he, baš umeš da nabodeš pravu žicu,
nadam se da ćeš uspeti da ga priteraš uz ćošak :smile:
Ali nisu se drugi jarcevi izjasnili, da li i oni vole da pricaju o sebi. Ili je to karakteristika samo nas rodjenih 17.01.![]()