JARCEVI

Pardon,....gazimo....:-D

A bas taj..ali nije nas nivo (Jarcevski) da dazimo i gazimo :)..mi to nekako vise resavamo
diplomatijom ,intelektom i nad sve strpljenjem..
Sto umem da budem neodlucna i to sad bas..mislim da se svo vreme rukovodim ovim "pazim"..mozda treba da promenim taktiku na "gazim"..hm mozda se tu krije kljucni problem :confused:
Hvala Vam na podrsci ..divni ste @shoshon & @ILO

Kako da ne znamo! Pa valjda smo Jarcevi, mi sve preispitujemo

Ne znam sta da ti kazem. Jedino da sacekas da Jupiter udje u znak Jarca... Mozda tada sve bude bolje :D

Pitam, zato shto te muchi ljubav,
a Venera je sad u Devici..

Neki naporan aspekt sa tvojom natalnom Venerom ili
vladarem VII kutje bi mogao da da objashnjenje za
stanje "ne znam na chemu sam". :?

Pitam, zato shto te muchi ljubav,
a Venera je sad u Devici..

Neki naporan aspekt sa tvojom natalnom Venerom ili
vladarem VII kutje bi mogao da da objashnjenje za
stanje "ne znam na chemu sam". :?

E to sto kazes naporan, ziva istina..
Venera u Ribama ,I kuca..a ako ne gresim vladar VII kuce jeste Lav..
defiinitivno mi neko tu mrsi racune :(

Sad bas gledam svoj natal ..meni Jupiter u Jarcu..a uskoro i sama planeta ulazi u isti znak..
Da li to nesto znaci ? vise ili manje..pozitivno / negativno..mozda dobitak na igrama na srecu ili idealni partner :D

Mmmmmda...ILO,bila si u pravu....Mnoooogo volimo kada se prica o nama.....Sta ces...Kad se svedu racuni,svaki jarac voli ono sto vidi u ogledalu.....U kakvoj god da smo prilici....Na bilo kom mestu....Eto saveta za muvanje jarceva,neko je negde bese pitao......???Iiii.....naravno,samo diskretno.....Psssst.....:-D

Ali nisu se drugi jarcevi izjasnili, da li i oni vole da pricaju o sebi. Ili je to karakteristika samo nas rodjenih 17.01. :D
Ekonomistkinjo, kada si tacno ti rodjena?

doslo ludo neko vreme, kad me Jarcevi saleću i oće da budu prijatelji sa mnom (Strelcem) :D
doduse imam Mesec u Jarcu, ali nikad nije bio tako intezivan.

doslo ludo neko vreme, kad me Jarcevi saleću i oće da budu prijatelji sa mnom (Strelcem) :D
doduse imam Mesec u Jarcu, ali nikad nije bio tako intezivan.
npr. odlicno se slažem sa Strelčevima, izuzetni sagovornici, prijatelji..ali ljubav..?
Ajd' dobro nemože sad sve da bude skroz OK
p.s. povremeno i ja salecem jednog Strelca :D

Mmmmmda...ILO,bila si u pravu....Mnoooogo volimo kada se prica o nama.....Sta ces...Kad se svedu racuni,svaki jarac voli ono sto vidi u ogledalu.....U kakvoj god da smo prilici....Na bilo kom mestu....Eto saveta za muvanje jarceva,neko je negde bese pitao......???Iiii.....naravno,samo diskretno.....Psssst.....:-D
recu samo..Mmmmmda ;)

Mislim da sam pronasla odgovor na moju ljubavnu boljku, Saturn mi u VII kuci, eh sta ti je život..
@StoRmyGirl molim te prokomentariši..

To je lepo Ekonomistkinjo. To nije nikako loshe.
Ukazuje na starijeg mushkarca i na tebe koja ozbiljno
shvatash emotivne odnose, chvrst brak. ;)

E, sad.. nemam u vidu aspekte vladara tvoje 7. kutje i planeta
koje se u njoj nalaze..

To je lepo Ekonomistkinjo. To nije nikako loshe.
Ukazuje na starijeg mushkarca i na tebe koja ozbiljno
shvatash emotivne odnose, chvrst brak. ;)

E, sad.. nemam u vidu aspekte vladara tvoje 7. kutje i planeta
koje se u njoj nalaze..
Uf..dobro je sto se tice Venere..a to vezano sa Saturna nisam znala..ali ako je tako very nice :)..mislila sam da on otezava put do partnera..u fazonu potrebno je vreme..

Nije problem bacicu ti podatke pa ti pogledaj ako si raspolozena ? ;)

Ali nisu se drugi jarcevi izjasnili, da li i oni vole da pricaju o sebi. Ili je to karakteristika samo nas rodjenih 17.01. :D

Naravno da vole.....Mi smo samo probili led.Kontam da mnogi ovo ne shvataju preterano ozbilno ili iskreno,ili pak,smatraju da je ,ono sto si vec napomenula,too personal.Ona prica o oslobadjanju i vatever tako to......Inace,cuo sam da je po numerologiji,ili cemu vec,broj 17 baksuzniji i nestabilniji od broja 13.:shock:

Vatever i tako to.....8):-D

Back