JARCEVI

Muškarci jako smotani, ne umiju da flertuju
Ti ljudi su kao drveća
Imao sam ja svojevremeno jednu simpatiju, ona je bila jarac. Nikad u životu nisam video osobu koja je više operisana od bilo kakvih emocija. Ono, muvam te očigledno, reci jesi li za ili nisi, ako te smaram slobodno me oteraj u 3 p.m, uradi bilo šta, al' se nemoj praviti kao da se ništa ne dešava.

Ubila me u pojam. Not good.

Imao sam ja svojevremeno jednu simpatiju, ona je bila jarac. Nikad u životu nisam video osobu koja je više operisana od bilo kakvih emocija. Ono, muvam te očigledno, reci jesi li za ili nisi, ako te smaram slobodno me oteraj u 3 p.m, uradi bilo šta, al' se nemoj praviti kao da se ništa ne dešava.

Ubila me u pojam. Not good.
Imao sam jednu, dve takve situacije u životu...
Možda su se pravile lude, jer nisu htele da te povrede..
Znam i sam po sebi, više puta sam se pravio Toša, i glumio da nemam pojma o čemu se radi, samo iz razloga što mi bilo žao da ih povredim...pa se kao pravim blesav...
Nemam pojma, ne mogu da zavirim u njenu glavu, samo nagađam...ipak je svako induvidua sam za sebe...

Imao sam jednu, dve takve situacije u životu...
Možda su se pravile lude, jer nisu htele da te povrede..
Znam i sam po sebi, više puta sam se pravio Toša, i glumio da nemam pojma o čemu se radi, samo iz razloga što mi bilo žao da ih povredim...pa se kao pravim blesav...
Nemam pojma, ne mogu da zavirim u njenu glavu, samo nagađam...ipak je svako induvidua sam za sebe...
Nekada ćutanje povredi više nego reč.

Ne volim Jarceve, iako mi je Mesec tu.
Zene su i ok, ali muskarci ocaj i skoro svi na isti sablon
Vidim kroz njih valjda zbog Meseca
Imaju malo vrlina
Sve rade iz kompleksa, Makijavelisti, koncept zivota pogresno shvataju iz mog ugla
Baksuzi, gundjaju stalno, kalimero sindrom
I cak i kad im se sve te bube oproste, nisu ljudine, kad stvar dodje do konca, i Jarac treba nesto da ucini za drugu osobu koja mu se ne uklapa u njegov plan, i nema nikakve koristi od toga, nece to uraditi, velikodusnost ni u tragovima(Jupiter u padu u Jarcu)
Covecnost jako slaba na mojoj skali
Spori su kao puzevi, fali im i bistrine, ali pokusavaju na Saturnovu gordost da se predstave kao nesto vise od toga
Kite se tudjim perjem, nisu originalni ni malo, nema u njima neke iskre
Sujetni su jako isto
Zene su mi jos i ok, ali muskarci sve ovo gore, jedino im neka vatra i voda mogu dati nesto duha

Imaju malo vrlina
Sve rade iz kompleksa, Makijavelisti, koncept zivota pogresno shvataju iz mog ugla
I cak i kad im se sve te bube oproste, nisu ljudine, kad stvar dodje do konca, i Jarac treba nesto da ucini za drugu osobu koja mu se ne uklapa u njegov plan, i nema nikakve koristi od toga, nece to uraditi, velikodusnost ni u tragovima(Jupiter u padu u Jarcu)
Spori su kao puzevi, fali im i bistrine, ali pokusavaju na Saturnovu gordost da se predstave kao nesto vise od toga
Sujetni su jako isto
Zene su mi jos i ok, ali muskarci sve ovo gore, jedino im neka vatra i voda mogu dati nesto duha
Što se tiče originalnosti, i te iskre, slažem se u potpunosti, to sam i ja primjetio....bar na osnovu druga i par poznanika...
A gdje ti je Venera, ako nije tajna? Aili možda Merkur?
Znam da si škorpija, ali nekako si blaža od mene, nemaš neki prljav jezik kao ja često, pa me ubi znatiželja u svrhu istraživanja...:))

Što se tiče originalnosti, i te iskre, slažem se u potpunosti, to sam i ja primjetio....bar na osnovu druga i par poznanika...
A gdje ti je Venera, ako nije tajna? Aili možda Merkur?
Znam da si škorpija, ali nekako si blaža od mene, nemaš neki prljav jezik kao ja često, pa me ubi znatiželja u svrhu istraživanja...:))

Ja ne znam ko si ti :D koji ti je prethodni nick?
Merkur i Venera Strelac

Imaju malo vrlina
Sujetni su jako isto
Slažem se sa tvojim postom generalno...ali postoje muškarci u znaku jarca koji su stvarno divni! Porodični,požrtvovani,jako inteligentni verni,pošteni...možda ti je neverovatno da to pojmiš jer verovatno zavisi i od rasporeda dr. planeta u natalu,ali ja iz iskustva tvrdim da je tako!

Ne znam za ostale, ali poznajem jednu Blizanci/Bik...par sati razgovora proleti kao sat sa njom, fantastična...vole da pričaju mnogo valjda....
I dobro kažu za njih, kao mala djeca, imaju tu energiju, i mlađe izgledaju...

Ja imam samo losa iskustva s njima, jedino za u drustvo su dobri jer su dezurni zabavljaci, mada nisam ljubitelj napadnih osoba.

Inace u njih se pouzdati k'o u vrbovu kuku.

Muske sto znam su korektni, a zene promiskuitetne aj zdravo kao da im je to jedino sto imaju da ponude.

No hejt, to je samo moje iskustvo. :p

Back