JARCEVI

Milioni ljudi misli drugacije.Dodjes ovde na astrologiju bez ikakvog znanja i kontriras bez ikakvog razloga jer si u stvarnosti skucen i potuljen pekinezer.

Kao koncept kraljevstva gde imas one u redu koji cekaju krunu i imas one koji sapucu na uvo Lavu ucaurenom u svoju velicinu i to je ono sto ga sprecava da se pokrene i izadje iz zone komfora oslanjajuci se na Lavicu a ona guzva kraljevsku postelju sa Vodolijom.
Lavovi drama televisa presente.

Mogu samo da nas mrze oni sto nas ne vole.
. Nemoj sliku o sebi da projektuješ na druge. Ti ako si potuljeni pekinezer to ne znači da su i ostali k'o i ti. Bolje potraži stručnu pomoć pre nego što izigravaš neku veličinu na forumu. A niko ne zna ni šta si,ni ko si,ni kakav si. Ti si jedna ništica puna kompleksa koje pokušava da ublaži,tako što će ovde na forumu izigravati da je neko i nešto.U ovom slučaju da ima "vrednost'' zbog pripadnosti tom i tom znaku?! Pošto druge vrednosti nema.Da ne bi spamovao.. Elvis je pajac projekat za šou biznis i socio inženjering,što se može videti iz glumatanja umesto pevanja,ne zna se jel smešnija frizura ili odelo.Titulu kralja su mu dodelili oni koji su ga stvorili.

Jesu, ali za samohvalisanje
Najsujetniji od svih malih ljudi...
Od svih ljudi na fb, oni najviše koriste fotošop i peglanje...
A ljubomorni kao paščad.
Prelaki za čitanje, kao mala djeca : )))
U sreća Devica sam :D
To mi je malo onaj komšija Lav iz Kaluđerice, ovaj znak se najviše hvali kurir rubrika rezon. Ne budi najvan jedno je Sunce i sve se vrti oko njega. Ono bira Lava za kralja, a Ovna za cara. Neki i dalje nisu uspeli da se pomire sami sa sobom...šta koji arhetip predstavlja, nego se trude da uglave sve u jednog. I to onog pogrešnog.(mislim na Stanisa) Lav je prvi među jednakima, ambicija, ponos i plemenitost. Pa ne može to biti neki namuljani/napaćeni kozorog što gazi preko živih i mrtvih da se popne do vrha i bude Lav. Lav jeste, deal with it....Prosto mora neko i to je on :)

Kome nije jasno neka krene da čita kvalitetnu literaturu i razjasniće mu se pre ili kasnije :)

Poslednja izmena:
Svaka ozbiljna literatura na engleskom jasno navodi glavne karakteristike tog znaka...
Znam ih više, toliko pate da su u centru pažnje, kako u rl tako i na društvenim mrežama, transferčina blama....
Dobro sam ih izanalizirao, jer imam neviđen dar za to, ljude čitam prelako...
Sve objektivno divanim, i popljujem mane i svog znaka, nisam mala djeca kao vi batice...:)))))

Nema pravila ni za fizičku lepotu, ne postoji neki šablon, ono tipa, kao oni Venerijanci su najljepši...
Dobro sam istražio, i ustanovio da ima mnogo gabora i u Vagi...tako da nema pravila i u tome je čar...:)

Za ovo malo vremena koliko sam proučavao sve ovo, shvatam da podatak šta je neko u Suncu, vrlo malo govori...često i ništa...
Suština je u dominantnoj planeti, to je ono što si ti, što te najviše određuje, i čija frekvencija ima najsnažniji uticaj kroz tvoj život...To je jasno kao dan.Bar meni.Suština je u tome.

Šta vam je na ovoj temi? Nema rasprave na ličnom nivou, to je za primitivce a ne ljubitelje astrologije. :mafijas:
Izdignite se iznad ličnog vređanja.

I čisto da se zna, Feliks Baumgartner koji je skočio padobranom sa ivice svemira, je Bik.
Ni Jarac, ni Lav već Ferdinand za kojeg bi rekli da miriše cveće.
Evo baš sam pisala o njemu. :mrgreen:

Back