Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesu, ali za samohvalisanjeLav je najjaci znak.![]()
Jarac
Ne zna se šta je fascinantnije, muzika ili spot..
Evo jednog njegovog hita...samo za jarčeve!
Jarac
Ne zna se šta je fascinantnije, muzika ili spot..
. Nemoj sliku o sebi da projektuješ na druge. Ti ako si potuljeni pekinezer to ne znači da su i ostali k'o i ti. Bolje potraži stručnu pomoć pre nego što izigravaš neku veličinu na forumu. A niko ne zna ni šta si,ni ko si,ni kakav si. Ti si jedna ništica puna kompleksa koje pokušava da ublaži,tako što će ovde na forumu izigravati da je neko i nešto.U ovom slučaju da ima "vrednost'' zbog pripadnosti tom i tom znaku?! Pošto druge vrednosti nema.Da ne bi spamovao.. Elvis je pajac projekat za šou biznis i socio inženjering,što se može videti iz glumatanja umesto pevanja,ne zna se jel smešnija frizura ili odelo.Titulu kralja su mu dodelili oni koji su ga stvorili.Milioni ljudi misli drugacije.Dodjes ovde na astrologiju bez ikakvog znanja i kontriras bez ikakvog razloga jer si u stvarnosti skucen i potuljen pekinezer.
Kao koncept kraljevstva gde imas one u redu koji cekaju krunu i imas one koji sapucu na uvo Lavu ucaurenom u svoju velicinu i to je ono sto ga sprecava da se pokrene i izadje iz zone komfora oslanjajuci se na Lavicu a ona guzva kraljevsku postelju sa Vodolijom.
Lavovi drama televisa presente.
Mogu samo da nas mrze oni sto nas ne vole.
U sreća Devica samJesu, ali za samohvalisanje
Najsujetniji od svih malih ljudi...
Od svih ljudi na fb, oni najviše koriste fotošop i peglanje...
A ljubomorni kao paščad.
Prelaki za čitanje, kao mala djeca : )))

))))Na kraju krajeva, svi smo mi mali ljudi, Supermen ne postoji...
Neki drugi put o manama Šorpija, Riba...
Pun mi q astrologije, aj nid a predah...
Budite dobri i nemojte se svađati kekekeke
Jeste sa Jupiterom u Raku i AC Sco...Evo da lakše zaspete, da vam olakšam, fizički su često jaki, možda i najjači...: ))
Ali opet nema pravila, recimo zver Tajson je bio Rak u Suncu..

Znam ja to RokiJeste sa Jupiterom u Raku i AC Sco...![]()
Lav je najjaci znak.![]()
Da vala bas
Ja ovog mog blizanca svaki dan zamolim da mi da mozak makar na 15 minuta da se odmorim makar malo
I ono sto me najvise nervira kod njega je to sto to njega uopste ne dotice![]()

Paaa ne bas
Jest da djeluju dominantno i wow, ali oduzmi im krpice i izgubice volju za zivotom.

1:35
"The Goat is the king of the mountain"
Metal muzika u pozadini a ovaj se zabio u cosak,iznenadjen,spustio usi i pobegao cim se ukazala prilika.Lovi ga ko kera jbt, sačekao ga je na prvoj krivini. Samo se okrenuo i zatuko ga ko majmuna