Klonirani Šime
Veoma poznat
- Poruka
- 10.431
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jarcevi su ambiciozni za njih se vezuju ambicije,svesni koliko vrede/koliko ne vrede.Svesni vremena i koliko brzo prolazi pa deluju sporije,najsporije od svih ostalih jer su u buducnosti i tako se postavljaju,biraju ko je vredan da udje u zivot a ko je klovn i nije vredan vremena...

Jarcevi su ambiciozni za njih se vezuju ambicije,svesni koliko vrede/koliko ne vrede.Svesni vremena i koliko brzo prolazi pa deluju sporije,najsporije od svih ostalih jer su u buducnosti i tako se postavljaju,biraju ko je vredan da udje u zivot a ko je klovn i nije vredan vremena.
Oni koji su u njihovom krugu vredni su ih i dozivljavaju ih kao sebi ravne,vuku ih napred teraju ih da probaju jos jednom da se bore,to su osobe koje su prosle Jarcevski led ledeni i sve negativno sto Jarcevi serviraju da bi ta osoba odustala od odnosa sa njima ma kakav taj odnos bio.
Podizu ljude,guraju ih napred,Jarac je znak koji ce uvek da gura napred,strah im je dobro poznat(koze ukocenost) a ako si njihov pomocice ti da straha nema
da budes bolja verzija sebe,najbolja verzija sebe,mi protiv svih beskicmenjaka ma koliko straha bilo neces se plasiti jer si prosao Saturnovsku skolu,jednom kad prodjes tu skolu nesalomiv si jer nema nicega sto bi moglo da te uplasi iznenadi jer si pripremljen,neces biti najbrzi,najvickastiji,najlepsi,najjaci,najinteligentiji,najharizmaticniji ali ces imati najjacu strast,strast koja vuce napred,strast koju ovi drugi nemaju,strast koja ti ne da da se predas,od kompletnog negativca za kojeg niko ne navija Jarac postaje favorit,moras da ga volis jer je toliko odoleo i i dalje je isto tako odlucan i uporan.
Ostali posle toga budu oni koji ukopavaju,usidre jer nemaju strast,nemaju Jarcevsku strast napravljenu iz 1001. pritiska da podignu da se ne uplase,nemaju odlucnost jacine dijamanta.
Slamaju se jer nisu prosli Saturnovsku skolu,nisu prosli kroz pritiske jer nisu bili kritikovani,bili su zasticeni,bili su zasticeni i previse i ne mogu da izadju na kraj sa strascu koju imaju Jarcevi.
Ne konzumiram alkohol,to je za slabice koji nemaju petlju niti zelju da rade na sebi,sa obzirom da imas Skorpiju u sebi idi na tu temu,nemoj da kukas ovde.
Ovaj post zvuči kao da ga je napisao neko ko je mrtav pijan u dva i "kusur" ujutru!
Zvucis kao Petar Pan.Dobro poznajem Jarčeve i sve što si naveo je tačno... mada to ne smatram nekim vrlinama. Mogu biti zabavni ali su i ograničeni tim svojim ciljevima. U čemu je poenta iskoristiti poznanika-prijatelja zarad svojih ličnih interesa?? Mlogo sebično.
Žene Jarčevi su već nešto drugu. Njima gledam kroz prste(papke)... obe ruke.![]()
Ne konzumiram alkohol,to je za slabice koji nemaju petlju niti zelju da rade na sebi,sa obzirom da imas Skorpiju u sebi idi na tu temu,nemoj da kukas ovde.
Dobro...izvini!Nisam mislila bukvalno da si bio pijan i da jesi...big deal!![]()
Konačno... glas razuma na ovoj temi!I da nije Jarac
Ispadose samo Jarcevi bitni za covecanstvo, ima jos 11 znakova![]()
Da vala basDa sam bar neki tupavi blizanac, kol'ko bi mi zivot bio laksi![]()

Inace u njih se pouzdati k'o u vrbovu kuku.

Jedan je kralj Rokenrola ElvisDejvid Bouvi, plitka pop rokić muzika za ljude sa minimalno sluha...dve, tri simpa pjesmice i ništa više...muzika i Jarac buhahaha
Nevešto si izbegao odgovor na vrlo jasno pitanje iz prostog razloga,jer takvi primeri/primerci ne postoje.A ove budalaštine neću komentarisati.Čuj ti znaš da'l sam ja vezan za majku i kakav sam.Najlakše je pisati neargumentovane gluposti iz sigurnosti mišije rupe.Nema Jarceve ko da hvali,povuceni su ne hvale se pa dodje neki drugi znak i pokupi aplauze.Imas druge teme,druge znakove pa pisi tamo sve te "bitne za covecanstvo".
Jarcevi su najvise doprineli covecanstvu,istrazi.Nemoj na slepo samo da upadas misleci da ces impresionirati nekog ovde,Rak si,metiljavi gnjecavi kilavi edipovac koja bi htela da joj takav napravi dete?Em nije u stanju em je vezan za majku i bice kako mamica kaze.
Vrtić i dalje...Jedan je kralj Rokenrola Elvis
A little less conversation a little more action,please (poprilicno Jarcevski)