Klonirani Šime
Veoma poznat
- Poruka
- 10.431
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni nisu dosadni.Da, za dosadnog Jarca..to je osuđeno na propast..
Onaj ko je u sretnoj vezi ne bleji na forumu i kači svoju kosu...: )))))
Imao sam ja svojevremeno jednu simpatiju, ona je bila jarac. Nikad u životu nisam video osobu koja je više operisana od bilo kakvih emocija. Ono, muvam te očigledno, reci jesi li za ili nisi, ako te smaram slobodno me oteraj u 3 p.m, uradi bilo šta, al' se nemoj praviti kao da se ništa ne dešava.Muškarci jako smotani, ne umiju da flertuju
Ti ljudi su kao drveća
Imao sam jednu, dve takve situacije u životu...Imao sam ja svojevremeno jednu simpatiju, ona je bila jarac. Nikad u životu nisam video osobu koja je više operisana od bilo kakvih emocija. Ono, muvam te očigledno, reci jesi li za ili nisi, ako te smaram slobodno me oteraj u 3 p.m, uradi bilo šta, al' se nemoj praviti kao da se ništa ne dešava.
Ubila me u pojam. Not good.
Nekada ćutanje povredi više nego reč.Imao sam jednu, dve takve situacije u životu...
Možda su se pravile lude, jer nisu htele da te povrede..
Znam i sam po sebi, više puta sam se pravio Toša, i glumio da nemam pojma o čemu se radi, samo iz razloga što mi bilo žao da ih povredim...pa se kao pravim blesav...
Nemam pojma, ne mogu da zavirim u njenu glavu, samo nagađam...ipak je svako induvidua sam za sebe...
Iz tebe progovara zlo od škorpije..preovladava tobom...Jaojj bože...tuga, čemer i jad na ovoj temi!Pa što se petljate s jarčevima, kad niste dorasli?![]()

Cvrc bato...samo ne'k još neko nešto loše napiše o jarčevima i videćete svoga boga!Iz tebe progovara zlo od škorpije..preovladava tobom...
Dominantan Jarac (poput gospođe Agate i Adastre) to nikad ne bi rekao...
Ali ja verujem u tebe, ništa nije nepromenjivo, radii na sebi, i izbaci zlo škorpjisko( osim volje za živorom)..![]()

Što se tiče originalnosti, i te iskre, slažem se u potpunosti, to sam i ja primjetio....bar na osnovu druga i par poznanika...Ne volim Jarceve, iako mi je Mesec tu.
Zene su i ok, ali muskarci ocaj i skoro svi na isti sablon
Vidim kroz njih valjda zbog Meseca
Imaju malo vrlina
Sve rade iz kompleksa, Makijavelisti, koncept zivota pogresno shvataju iz mog ugla
Baksuzi, gundjaju stalno, kalimero sindrom
I cak i kad im se sve te bube oproste, nisu ljudine, kad stvar dodje do konca, i Jarac treba nesto da ucini za drugu osobu koja mu se ne uklapa u njegov plan, i nema nikakve koristi od toga, nece to uraditi, velikodusnost ni u tragovima(Jupiter u padu u Jarcu)
Covecnost jako slaba na mojoj skali
Spori su kao puzevi, fali im i bistrine, ali pokusavaju na Saturnovu gordost da se predstave kao nesto vise od toga
Kite se tudjim perjem, nisu originalni ni malo, nema u njima neke iskre
Sujetni su jako isto
Zene su mi jos i ok, ali muskarci sve ovo gore, jedino im neka vatra i voda mogu dati nesto duha
)Što se tiče originalnosti, i te iskre, slažem se u potpunosti, to sam i ja primjetio....bar na osnovu druga i par poznanika...
A gdje ti je Venera, ako nije tajna? Aili možda Merkur?
Znam da si škorpija, ali nekako si blaža od mene, nemaš neki prljav jezik kao ja često, pa me ubi znatiželja u svrhu istraživanja...)
Ja sam Aleksandar, a nik uopšte nije bitan..: ))Ja ne znam ko si tikoji ti je prethodni nick?
Merkur i Venera Strelac
Ta "oštra" jezičina te može skupo koštati u životu!Škorpije u afektu ljudima kažu i to što stvarno ne misle, ali se retko kad izvinjavaju!Ja sam Aleksandar, a nik uopšte nije bitan..: ))
Ahaaa, to možda objašnjava što nemaš oštru jezičinu, mislim taj Merkur koji nije u Škorpiji...))
Slažem se sa tvojim postom generalno...ali postoje muškarci u znaku jarca koji su stvarno divni! Porodični,požrtvovani,jako inteligentni verni,pošteni...možda ti je neverovatno da to pojmiš jer verovatno zavisi i od rasporeda dr. planeta u natalu,ali ja iz iskustva tvrdim da je tako!Ne volim Jarceve, iako mi je Mesec tu.
Zene su i ok, ali muskarci ocaj i skoro svi na isti sablon
Vidim kroz njih valjda zbog Meseca
Imaju malo vrlina
Sve rade iz kompleksa, Makijavelisti, koncept zivota pogresno shvataju iz mog ugla
Baksuzi, gundjaju stalno, kalimero sindrom
I cak i kad im se sve te bube oproste, nisu ljudine, kad stvar dodje do konca, i Jarac treba nesto da ucini za drugu osobu koja mu se ne uklapa u njegov plan, i nema nikakve koristi od toga, nece to uraditi, velikodusnost ni u tragovima(Jupiter u padu u Jarcu)
Covecnost jako slaba na mojoj skali
Spori su kao puzevi, fali im i bistrine, ali pokusavaju na Saturnovu gordost da se predstave kao nesto vise od toga
Kite se tudjim perjem, nisu originalni ni malo, nema u njima neke iskre
Sujetni su jako isto
Zene su mi jos i ok, ali muskarci sve ovo gore, jedino im neka vatra i voda mogu dati nesto duha
Xmxmxxaxa pa da vam kazemo da tracite zivot u zabludiJaojj bože...tuga, čemer i jad na ovoj temi!Pa što se petljate s jarčevima, kad niste dorasli?![]()
Tupavi,zli i ruznjikavi.Jarci nisu tupavi..![]()

Ne znam za ostale, ali poznajem jednu Blizanci/Bik...par sati razgovora proleti kao sat sa njom, fantastična...vole da pričaju mnogo valjda....Da sam bar neki tupavi blizanac, kol'ko bi mi zivot bio laksi![]()
Ne znam za ostale, ali poznajem jednu Blizanci/Bik...par sati razgovora proleti kao sat sa njom, fantastična...vole da pričaju mnogo valjda....
I dobro kažu za njih, kao mala djeca, imaju tu energiju, i mlađe izgledaju...