User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.030
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
shala naravno, ali su veliki zastitnici svojih prijatelja. Lav je nesto vise zastitnicki nastrojen, Jarac voli da razmisli da li je prijatelj nesto skrivio prvo pre nego sto na sebe uzme odgovornost. LAv ne razmislja, upada odmah, brani, posle razradjuje ko je kriv.Znaci ja kao jarac/lav sam izvukao dzekpot.![]()

Taj sneg ne zvuci lose, moram da javim Heleni33 da ce da padne :} Postoje i drugi znakovi koje moram spustati. Verovala ili ne, najvise ne podnosim Strelceve jer s njima se tesko izlazi na kraj. Ako mi dete bude Strelac, spremam se na neocekivano.И ја исто.
- - - - - - - -
Него... пашће снијег.
Њу почео да нас хвали.![]()
Jos malo ce nam rodjendani. 
Lako ce pohvale koje su zasluzene, prvo ono najgore da se prebrodi. +Denis je nahvalio Jarice za narednih 10 godina, a ni Agatha ne kaska sa umetnickim stavovima.Taj sneg ne zvuci lose, moram da javim Heleni33 da ce da padne :} Postoje i drugi znakovi koje moram spustati. Verovala ili ne, najvise ne podnosim Strelceve jer s njima se tesko izlazi na kraj. Ako mi dete bude Strelac, spremam se na neocekivano.
Znam jer sam i ja jarac.Ja studiram u Kragujevcu, na ekonomskom.
![]()
sad sam se preselio na prava samo hrabro druže, voleo sam svojevremeno da svraćam na ekonomskisad sam se preselio na prava
![]()
Vi tamo nemate postu? Izvini sto ti sada odgovaram, zaboravio sam na ovu temu. Zar ti se ne cini da malo mesas lava i jarca?
Odmakao si citavih 10 metara.Vi tamo nemate postu?
![]()
Шта мислите о Јарчевима? Добре особе, амбициозни, осветољубиви, шармантни...?

Екстра људи![]()
Kao vino haha.
To je dobra stvar kod jarceva,mada nas kosti odaju.Veciti problemi sa zglobovima,
Da da,znam. Meni je asc Devica ali je Me u Jarcu i na promenu vremena javljaju se bolovi u kolenima,narocito u desnom.