JARCEVI

Jel imas koscatu gradju?Ljudi sa asc Cap su uglavnom mrsavi sa izrazenim jagodicnim kostima ,koscata gradja.Teske kosti,jaki udarci.Sad ne znam gde ti je Sa?

Saturn mi je u Ribama
Imam Mars u Jarcu u Prvom polju, pa bez lažne skromnosti, imam baš pristojno telo, vitko i proporcionalno
i sad kad sam matora
to je sve od Jarca

jesam
čak sam to u mladosti i radila
sad sam već dugo sa ove strane aparata
postavljala sam ja fotke u Astro
malo sam i egzibicionista
jer i Venera mi je u Prvom

Nema veze sa Venerom (mada ne odmaže :mrgreen: ) nego SA tipovi imaju takvu građu i lice, telesni sklop koji ih čini fotogeničnim.
VE je u kom znaku?

Ako sam ja Ribe i imam puno planeta u Jarcu, da li to znaci da sam neki polu-Jarac i jel to nesto dobro? Imam natalnu, ali mi nista nije jasno :zstidljivko:

Pa mislim da je vrlo korisno za Ribe taj stelijum u Jarcu, jer ti bar neka sigurno sekstilira Sunce
a i generalno, Jarac stabilizuje Ribe
e sad bitni su aspekti i polja za bilo kakvo preciznije određivanje

Pa mislim da je vrlo korisno za Ribe taj stelijum u Jarcu, jer ti bar neka sigurno sekstilira Sunce
a i generalno, Jarac stabilizuje Ribe
e sad bitni su aspekti i polja za bilo kakvo preciznije određivanje

Da, pa ja sam Ribe-Rak, sto bi mnogi rekli, najgora kombinacija, jesam emotivna, ali nisam bas seka-persa. Ne znam sta su polja,ali su mi cetiri planete u Jarcu: Mars, Saturn, Uran i Neptun.

Da, pa ja sam Ribe-Rak, sto bi mnogi rekli, najgora kombinacija, jesam emotivna, ali nisam bas seka-persa. Ne znam sta su polja,ali su mi cetiri planete u Jarcu: Mars, Saturn, Uran i Neptun.

Ribe Rak su daleko od najgore kombinacije, teško da mogu da bude loše kad Sunce i Asc pripadaju istom Elementu
Iz potpisa ti se vidi ta dvostruka Voda
Raku je simbol izvor a Ribi okean

Poslednja izmena:

Back