JARCEVI

Jos nesto sto je slicno Lavu i Jarcu, oba znaka su tipicni tenkovi u League of Legends :mrgreen: shala naravno, ali su veliki zastitnici svojih prijatelja. Lav je nesto vise zastitnicki nastrojen, Jarac voli da razmisli da li je prijatelj nesto skrivio prvo pre nego sto na sebe uzme odgovornost. LAv ne razmislja, upada odmah, brani, posle razradjuje ko je kriv.

Lako ce pohvale koje su zasluzene, prvo ono najgore da se prebrodi. +Denis je nahvalio Jarice za narednih 10 godina, a ni Agatha ne kaska sa umetnickim stavovima. :mrgreen: Taj sneg ne zvuci lose, moram da javim Heleni33 da ce da padne :} Postoje i drugi znakovi koje moram spustati. Verovala ili ne, najvise ne podnosim Strelceve jer s njima se tesko izlazi na kraj. Ako mi dete bude Strelac, spremam se na neocekivano.

Lako ce pohvale koje su zasluzene, prvo ono najgore da se prebrodi. +Denis je nahvalio Jarice za narednih 10 godina, a ni Agatha ne kaska sa umetnickim stavovima. :mrgreen: Taj sneg ne zvuci lose, moram da javim Heleni33 da ce da padne :} Postoje i drugi znakovi koje moram spustati. Verovala ili ne, najvise ne podnosim Strelceve jer s njima se tesko izlazi na kraj. Ako mi dete bude Strelac, spremam se na neocekivano.

Jeste ,jeste
Strelci su nesnosni
Reče jedan Strelac drugome

Mrzim sneg,bljak!
Utata!

Aha! Uhvatio sam te na (ne)delu, ja sam se to samo shalio. Strelcevi su najsupergigamegaultracool :cool: :mrgreen: :p :p :p

Hteo sam jos nesto o Jaricima da napisem - primetio sam da Jarac pocne da strasno voli/pati za osobom koja mu obrusi ili mu se/joj suprotstavi. I onda Jarac bez obzira kakve uvrede ili bol prebrodi, u stanju je da sve da ili ucini za tu osobu. Retke situacije, ali bejah svedok. Apsolutno iracionalno ponasanje, nema dodirnih tacaka sa Jarcem, ali se vise puta ponovilo kod razlicitih ljudi rodjenih u znaku Jarca i onda ne znam sta da mislim o tome.

Da da,znam. Meni je asc Devica ali je Me u Jarcu i na promenu vremena javljaju se bolovi u kolenima,narocito u desnom.

a meni se zglob na kažiprstu potpuno deformisao od repetitivnog pokreta mišem jer sve što radim - radim na compu
a imala sam divne prste jer sam dugo klavir svirala
no svejedno, volim što mi je Jarac podznak
mislim da me on drži u jednom komadu

Back