Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
postujem bre al volim da je zezam pa ta istina odma predje u svadju![]()
ja?ja sam iz pretproshlog stoleca!
i veruj mi,kad treba brzo delovati,chaskom se ovaj jarchic uzvere gde treba!
a za voz za Leskovac ce da padne berba ushiju!![]()
jesmo al slabo jarcevi kapiraju sarkazam i uvek ali uvek su u toj sprdnji na oprezu i osete u nakom trenutku napad i polako se zahuktava ka klanju![]()
ma ok to sve ali kapiras ceo zivot sa nekim i oni ga ne umeju spoznati do kraja cisto iz sebicnosti..za ovo dajem ruku ako treba![]()
ali ako me navodno poznaje onda zna sta je sala i prihvatice je na svoj racun..jer cesto zna da se sali na tudj jel..nema potrebe da me se boji a to je cesta pojava zato sto previse sebe gledaju..i misle da im je jedna dobra osobina dovoljna koja potiskuje ostale lose i samo to vrte da su oni nekad nekom nesto dobro ucinili..i zilion drugih losih postupaka ta jedna treba obrisati..malo li je
neeee rekoh 5x da ne generalizujem ali da se kod par osoba ponovila ista losa osobina koju si ti sad upravo pokazala a i maher kroz salu..salite se na tudj racun a kad neko na vas odma rogovi rade
itekako sam je interesovao a i majka se oseti ugrozeno kad je istinom napicis..I PISEM O JARCEVIMA KOJ TI JE BRETo je Ok, te svađice su valjda slatke...
Džaba, ode vooz!
jes, jes...
Neko te nije skapiro iz sebičnosti?
Ako je sad o majci, nema šanse da si u pravu, a ako je devojka, misi je interesovao, jednostavno.
Ja više pojma nemam o kome pišeš Džordži, majci ili curici?
Ima istine u nekim stvarima, samo još![]()
Ma imam li ja mana ?
Satkana sam od dobrote?
Svako ima mana, a jarčevi ne umeju da se pretvaraju,.., tako da ako smo loši, ima da patimo, a to bar ja umem
![]()
nije ok bas o tome pricam..sve vreme si na oprezu i zelis nesto izmedju redova izvuci da mi doakas.licno..necemo se ovde svadjati ali upravo to tvrdim sto radis..ja nisam nijednom tebi nista licno rekao i ne vredjam se ako neko pljuje blizance
Opet ovo ne ja.neeee rekoh 5x da ne generalizujem ali da se kod par osoba ponovila ista losa osobina koju si ti sad upravo pokazala a i maher kroz salu..salite se na tudj racun a kad neko na vas odma rogovi rade
vidi opet devojka..PA IRIS SE OBRACAM COVECE..ne vredi ista prica sa svim jarcevima sve povrsno u nista se ne udubljuju konkretnoOvo ne važi za mene, a ako je osobina tvoje devojke takva, ona je namćor i baksuz.
Izvini, ali tako je.
Opet ovo ne ja.
Ja ipak imam više osobina tog Raka, kažu kad pređeš 30.god.dominira ti podznak,...![]()
mislis da citanjem izmedju redova jedan jarac gleda povrsno???vidi opet devojka..PA IRIS SE OBRACAM COVECE..ne vredi ista prica sa svim jarcevima sve povrsno u nista se ne udubljuju konkretno
itekako sam je interesovao a i majka se oseti ugrozeno kad je istinom napicis..I PISEM O JARCEVIMA KOJ TI JE BRE
ne mnogi tako glume zrtve vec rekoh za empatiju..onda se kao sablazne..JA SEBICNI JARAC..pa zar nisam tamo nekad nesto nekom ucinio..jesi ali nisi meni a mislis da jesi ako si po tvom kad si ti i kako zamislio..ne nego kad ti trazim ili uradi ili caoDobro nemoj lomiš lap top.
A vidiš moj suprug i ja smo sve vreme zabavljanja bili u takvom nekakvom "koškanju", ja sam u pravu, on kaže on je, i te stvari.
Ali postojalo je nešto ipak, tako da si je interesovao, ok, možda još uvek, ko bi ga znao.
I još nešto, verovatno uvek tvrdiš i žališ se kako si ti žrtva ..a?
vidi opet devojka..PA IRIS SE OBRACAM COVECE..ne vredi ista prica sa svim jarcevima sve povrsno u nista se ne udubljuju konkretno
hahah najbolje sa njima povrsno i ne slusas uopste sta pricaju..samo teras svoje al tesko da polude jer se uopste ne udubljuju ozbiljno ni u stakonkretno ti meni odgovori na sledece pitanje: kako mislish da sa zhenama,a narochito jarechevima,izadjesh na kraj!?pa dal si poludeo?![]()
hahah najbolje sa njima povrsno i ne slusas uopste sta pricaju..samo teras svoje al tesko da polude jer se uopste ne udubljuju ozbiljno ni u sta![]()
I ti brate citiraj kome se obraćaš, ko će i misli da ti čita a kamoli između redova da čeprka?bwahaha ne sve vreme ja ti on mi vi oni..prvo drugo trece lice..naucite![]()
konkretno ti meni odgovori na sledece pitanje: kako mislish da sa zhenama,a narochito jarechevima,izadjesh na kraj!?pa dal si poludeo?![]()
hahah najbolje sa njima povrsno i ne slusas uopste sta pricaju..samo teras svoje al tesko da polude jer se uopste ne udubljuju ozbiljno ni u sta![]()
a nisam citirao kome se obracam a..povrsnostnije ok bas o tome pricam..sve vreme si na oprezu i zelis nesto izmedju redova izvuci da mi doakas.licno..necemo se ovde svadjati ali upravo to tvrdim sto radis..ja nisam nijednom tebi nista licno rekao i ne vredjam se ako neko pljuje blizance
znam nije ovde dovoljno kolko ste rogova udruzili jos vam treba podrskeNemoj da mislite da sam otišla, imam ovamo smarače
...
I ti brate citiraj kome se obraćaš, ko će i misli da ti čita a kamoli između redova da čeprka?
Baš bi volela da upoznam tu ženu o kojoj pišeš, da se ispričamo ko ljudi.![]()
![]()
haha pa pogledaj pticu kaze nisam citiro iris nego se nadovezuje i projektuje da pricam o pojedincima..a pise lepo mnozina![]()
vidi i dalje ne priznajes da si me citirala u mojoj komunikaciji sa iris i pomenula devojku..i onda izgovor necu da se udubljujem..ali ipak prvo skidas sa sebe krivicu..znam vas u dusu![]()
ne vala ima isteram do kraja priznanje i greske![]()