JARCEVI

Ne znam takvu. :think:
Al' mogu da ti odokativno kažem koju, možda potrefim koju ...
Ono što je dobro je da je u krevetu sasvim OK, a? :zper:
Možda je zafrknuta po pitanju da je ona u pravu, a i lepa je, to garantovano...
Ma pravi si srećnik. :lol: ;)

Ne znam takvu. :think:
Al' mogu da ti odokativno kažem koju, možda potrefim koju ...
Ono što je dobro je da je u krevetu sasvim OK, a? :zper:
Možda je zafrknuta po pitanju da je ona u pravu, a i lepa je, to garantovano...
Ma pravi si srećnik. :lol: ;)

Јооој знам, девојка ми је та комбинација :mrgreen:
Само уме некад да ме изнервира, неће да ме послуша, али кад погледам друге она је душа :D

А мушкарац Јарац са подзнаком Ваге? :mrgreen:

Пааа не баш :mrgreen: Мислим слушам ја рок и метал (мада у последње време реп), али нисам сад у том фазону, да пуштам косу, браду, облачим се тако итд. А што питаш? :D

Ma zezam se malo, zato sto si bubnjar, volis muziku, a i taj tvoj post, pa me sve zajedno asociralo na metalca. :)
I ja se zarazila repom u zadnje vreme, zbog brata.

@angelsrain pozdrav

Ma zezam se malo, zato sto si bubnjar, volis muziku, a i taj tvoj post, pa me sve zajedno asociralo na metalca. :)
I ja se zarazila repom u zadnje vreme, zbog brata.

@angelsrain pozdrav

И ти? Шта се то дешава, можда нека зараза :mrgreen: ја који сам увек слушао рок и бунио се против сваке друге музике говорио да је ружна, исто сам почео да слушам реп, поготово ове наше домаће репере :mrgreen: мада ја ипак не могу без звука гитаре и бубњева, па онда слушам рок-реп :mrgreen:

Као рецимо ово :mrgreen:

Poslednja izmena:
U cemu je tvoj zakljucak? :D

Па девојка ми је Јарац, а и знам доста особа тог знака. Тачније, цео живот ми је ''јарећи'' :mrgreen: Отац, нерођени брат, стрина, доста комшија, најбољи ортаци. Могу рећи да су вредне особе и да воле да помогну, такође воле да их неко хвали. А и сам саам припадник тог знака, мада сам ја посебна врста :mrgreen:

Па девојка ми је Јарац, а и знам доста особа тог знака. Тачније, цео живот ми је ''јарећи'' :mrgreen: Отац, нерођени брат, стрина, доста комшија, најбољи ортаци. Могу рећи да су вредне особе и да воле да помогну, такође воле да их неко хвали. А и сам саам припадник тог знака, мада сам ја посебна врста :mrgreen:
ako znas komsije koji su znak to je znak da si prso:lol:

Back