mmaher
Stara legenda
- Poruka
- 89.217
ja zaboravljam rodjendane i najblizih mislim pamtim samo onih koji se sete mog
![]()
reciprocitet...e moj bliznaku...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja zaboravljam rodjendane i najblizih mislim pamtim samo onih koji se sete mog
![]()
Шта мислите о Јарчевима? Добре особе, амбициозни, осветољубиви, шармантни...?
E stvarno ne kapiram kako neko može biti nesrećan jarac.Trebaš biti ponosan što pripadaš skupini privilegovanih![]()
ne znam nijednog srecnog da ne upakuje u masnicu tuge i nedoumiceE stvarno ne kapiram kako neko može biti nesrećan jarac.Trebaš biti ponosan što pripadaš skupini privilegovanih![]()
Jesam ponosna, ali tražim unutarnji sklad, trenutno, a rastrzano mi iznutra, takva faza, Saturn se zeza sa monom.
Naravno da volim što sam Jarac.![]()
hahahah
zato sto sam u slicnoj fazi, samo sto je kod mene malo komplikovanije.
uhh nemam pojma veruj mi, posto mi je natal tako malo..cudan...odlucila sam da ne razmisljam o polozaju planeta![]()
Ja sam jedan nesrećni Jarac.
Ako piše da su skloni tugi, to je istina.
ni ja nisam daleko...sve neshto bezveze...smor...hvala me neka depresija...
nesklad izmedju zheljenog i ostvarenog,a problem je u tome shto izginuh radec i trudec se...
nije da plachem nad samim sobom,nego mi prosto neke stvari nisu jasne...dokle!!!
![]()
mogu ti reci da si 1 od retkih ili jedini koji priznaje da mu nije bas ok i to postujemni ja nisam daleko...sve neshto bezveze...smor...hvala me neka depresija...
nesklad izmedju zheljenog i ostvarenog,a problem je u tome shto izginuh radec i trudec se...
nije da plachem nad samim sobom,nego mi prosto neke stvari nisu jasne...dokle!!!
![]()
mogu ti reci da si 1 od retkih ili jedini koji priznaje da mu nije bas ok i to postujem
nisi ti jedna od tih koji priznaju greske kao sto ni meni nisi priznala da si bezobrazna bila..i to ne jednom nego si i dalje nastavila da podjebavas zbog toga sto kao ne obracam paznjui na tebe..od mene bi napravila rogatog namcora a nisi nasla za shodno da ispravis nesto sto si samo iz tebi znanih razloga rekla..ne ulazim dalje u raspravu jer ti necu dati sansu koju nisi ni trazila