JARCEVI

Ја баш честитам ономе ко ме је заборавио. У просеку се онда једе 6 месеци што они мени нису честитали. :) Има изузетака.

Ja pamtim rođendane ko sam vrag. Generalno, brojeve i datume odlično pamtim.
Drugarice me uvek koriste ko pokretni kalendar..tipa razgovaramo pre koji mesec nas tri i jedna počne da priča o svom bivšem momku i nekako dođemo do toga da treća pita drugu kad su se smuvali...i ova tuc muc a ja ko iz topa ispalim datum i godinu..ove me bledo gledaju:lol:
Stvarno ne znam zašto to znam..ali meni kad se kaže broj ja ga odma utefterim u pamćenje.
Inače i ja kao i Miša, najviše volim da čestitam onima koji meni nisu i to iz istog razloga ( a iskreno patim na to da mi se čestita rođendan, volim pažnju) :lol:

i ja pamtim brojeve,ali ne pamtim sve...imam nokiu pa ona pamti umesto mene,ali sigurno znam bar 50 rodjendana i brojeva telefona napamet...
a svako voli pazhnju,to je prirodno,tu nema greshke...:lol:

ni ja nisam daleko...sve neshto bezveze...smor...hvala me neka depresija...
nesklad izmedju zheljenog i ostvarenog,a problem je u tome shto izginuh radec i trudec se...
nije da plachem nad samim sobom,nego mi prosto neke stvari nisu jasne...:( dokle!!! :evil:
mogu ti reci da si 1 od retkih ili jedini koji priznaje da mu nije bas ok i to postujem

nisi ti jedna od tih koji priznaju greske kao sto ni meni nisi priznala da si bezobrazna bila..i to ne jednom nego si i dalje nastavila da podjebavas zbog toga sto kao ne obracam paznju na tebe..od mene bi napravila rogatog namcora a nisi nasla za shodno da ispravis nesto sto si samo iz tebi znanih razloga rekla..ne ulazim dalje u raspravu jer ti necu dati sansu koju nisi ni trazila

Poslednja izmena:
nisi ti jedna od tih koji priznaju greske kao sto ni meni nisi priznala da si bezobrazna bila..i to ne jednom nego si i dalje nastavila da podjebavas zbog toga sto kao ne obracam paznjui na tebe..od mene bi napravila rogatog namcora a nisi nasla za shodno da ispravis nesto sto si samo iz tebi znanih razloga rekla..ne ulazim dalje u raspravu jer ti necu dati sansu koju nisi ni trazila

Ja ne razumem ni reč? :eek: :eek: :eek:

Back