gost 281699
Zainteresovan član
- Poruka
- 431
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Muskarci jarci su vrlo emotivni i verni , mada izvana deliju hladno .
A jarcevi sa venerom u skorpiji muski?
Шта мислите о Јарчевима? Добре особе, амбициозни, осветољубиви, шармантни...?
Pozdrav. Konacno da naletim na nesto sto me fascinira, a to je tema o meni i slicnim meniJa sam Jarac - Lav, i imam osecaj da sam najjaci covek u glavi, jer tako delujem na ostale a ne zna niko moje slabosti jer ih vesto cuvam. Sta da kazem, imam bukvalno sve osobine jarca (i dobre i lose), a lav mi daje snagu da budem autoritet i vodja, iako se tako nametnem sasvim slucajno. Plemenit sam zbog lava i vise nego sto treba, i to je moja slabost, jer mi cesto ljudi zabadaju noz u ledja iako to nimalo nezasluzujem
Smatram da je privilegija biti jarac ali je nekad i veoma tesko, jer padnem cesto u depresiju. . . Hteo bih da procitam sta vi mislite od Jarcu-Lavu jer me to veoma zanima u poslednje vreme.
Hvala na dobrodoslici i u pravu si za ovna. Ovnove znam odlicno, slicni su jarcevima, skoro tvrdoglavi kao mi ali odustaju ipak od rasprave porazeniDobrodosao i srecan ti rodjendan!
Slazem se sa svim sto si napisao, i ja sam u slicnoj situaciji posto sam jarac- ovan, a to nam je jako nezgodno jer je jarac zemlja, hladan, a lav i ovan su vatra koja zeli da dominira. I ja zapadam u depresiju cesto, ali se onda uzdignem i opet sam najbolja kao pravi jarac. Medjutim, stvarno je tesko biti tako ozbiljan.
Jarac-Lav je i Boris Tadic cini mi se. Ovo moze da bude super kombinacija, jer jarac da istrajnost a lav probojnost, naravno zavisi i od polozaja ostalih planeta u karti, ali svakako da imas uslova da daleko doguras.
Заправо, и Јарац и Ован имају заједничку црту...оба кардинални знаци и за оба би се рекло да су тврдоглави на свој начин. Такође, у оба Марс има неко достојанство.
jesam li vec pitala zasto je jarac predstavljen sa ribljim repom?
ako sam pitala i dobila odgovor zaboravila sam ga![]()