JARCEVI

Bravo Vekish, that's the spirit! Kakav bi ti to advokat bila da mislis drugacije!
A zeznute su Ribe, sve su nesto svilene...
(ti si advokat, buduci, je l tako. Ili sam opet nesto pomesala :confused:)

OMG Danijele, posalji više devojci privatnu poruku! Samantha, ako te jos uvek zanima odgovor na pitanje kako da zavedeš muskarca Jarca, pročitaj sve postove koje si razmenila sa Danijelom ;)

edit: Danijele, što sad brišeš postove?!

Evo danijel moze da mi da neki savet kako ja da smutim tu Ribu;)

pa nisam se jos udvarao muskarcima ribama:D:D:Dali cu ti reci da su oni malo u svom svijetu.ono u mislima su uvijek na nekom pustom ostrvu sa svojom voljenom osobom.znaci prije svega veliki romanticari,emotivci al sto znaju alkoholicari da budu to samo njima polazi za rukom na taj nacin.nego probaj ga na romantiku uhvatiti.odvedi ga negdje u prirodu i slusajte kako ptice cvrkucu:lol:pusti ga neka ti prica o svom zivotu i o svojoj proslosti.ribe su nostalgicari veliki i zive od proslosti.ovo za cvrkutanje ptica ces morati sacekati ipak jos malo dok se vrijeme ne popravi na bolje.haha.ali u globalu znam da se jarac i riba jako dobro slazu;)

Meni su Ribe jako zahtevne. Za mene nisu.
Došla danas komšinica kod mene, Riba u horoskopu, tinejdžerka, i priča mi kako je juče ceo dan plakala jer su otkazali koncert Tokio hotela. Malo je plakala zbog tog bolesnog pevača, a malo zbog koncerta. Plus mi donela izjavu njegovog lekara na nemačkom i snimak grla. Jedva sam izdržala da ne umrem od smeha.

Da nesto tako,....jos gore...ti bi trebalo da me razumes jer si Jarac, a mislim da je on Jarac strelac,......

ako mu je sunce u 1 kuci u jarcu kao meni bez obzira sto je podznak strijelac gotivice te pravo.mora da ti se pravi malo hladan iz razloga sto se plasi da ga ne provalis i da se ne pocnes folirati.zato on jedno vrijeme i nece htjeti da ti pokaze koliko mu je stalo.siguran sam da posto je jarac.strijelac kao i ja da posjeduje ogromno zivotno iskustvo i da tacno zna kako u kojoj situaciji treba da se ponasa.ja sam ti vidio sliku i sto se tice fizickog izgleda ja bi te sutra ozenio.covjek se jednostavno mozda plasi da se ne zaljubi u tebe jer onda dolaze bolovi u stomaku,ljubomora itda jarac kada je ljubomoran onda je i opasan jako.taj tvoj je svjestan toga sigurno.:D

ako mu je sunce u 1 kuci u jarcu kao meni bez obzira sto je podznak strijelac gotivice te pravo.mora da ti se pravi malo hladan iz razloga sto se plasi da ga ne provalis i da se ne pocnes folirati.zato on jedno vrijeme i nece htjeti da ti pokaze koliko mu je stalo.siguran sam da posto je jarac.strijelac kao i ja da posjeduje ogromno zivotno iskustvo i da tacno zna kako u kojoj situaciji treba da se ponasa.ja sam ti vidio sliku i sto se tice fizickog izgleda ja bi te sutra ozenio.covjek se jednostavno mozda plasi da se ne zaljubi u tebe jer onda dolaze bolovi u stomaku,ljubomora itda jarac kada je ljubomoran onda je i opasan jako.taj tvoj je svjestan toga sigurno.:D

Ali on je rekao da je on operisan od ljubomore i da sanja da bude sa dve zene i da uvek voli da experimentise u sexu, mislim da on nije osoba koja ima emocije, mislim da nije taj tip muskarca bez obzira sto je mozda Jarac/Strelac jer sam ja to zakljucila po njemu da je verovatno strelac, a sto se tice zivotnog iskustva tu si u pravu ima ooogroomno zivotno iskustvo i vrlo inteligentna osoba.

E danijele hvala na savetu , na takave savete sam i mislila nisam mislila na licno iskustvo:lol:
Ilo i meni je takva reakcija kao te tvoje komsinice za pucanje od smeha ali moram priznati da mi nekad ta njihova preosetljivost bude bas simpaticna ;)

Ali on je rekao da je on operisan od ljubomore i da sanja da bude sa dve zene i da uvek voli da experimentise u sexu, mislim da on nije osoba koja ima emocije, mislim da nije taj tip muskarca bez obzira sto je mozda Jarac/Strelac jer sam ja to zakljucila po njemu da je verovatno strelac, a sto se tice zivotnog iskustva tu si u pravu ima ooogroomno zivotno iskustvo i vrlo inteligentna osoba.

MA SANJAM I JA DA BUDEM SA 5 ZENA ALI SAM LJUBOMORAN JAKO POGOTOVO NA BIKICE SLATKE;)

Evo danijel moze da mi da neki savet kako ja da smutim tu Ribu;)
Evo ti malo pomoci-ali ne sa astroloskog, nego sa aspekta zivotnog iskustva:
Ja sam okruzena Ribama(mi se prosto trazimo u zivotu,ja sam Riba/Jarac,muz Riba/Jarac,najbolja drugarica,kolega i neka povrsnija poznanstva,jedno od dece...dakle okean pun raznoraznih Riba oko mene) Pa, ti muski padaju na prefinjeniji,ali malo otkacen i neuobicajeni stil kod zena,neznost i izuzetno-duhovitost.Ako si ozbiljna kao Jarice koje ja znam...hm...tamne boje,stroga odeca,ozbiljnost kao da teret celog sveta nosis na sebi-tesko ce ici ! Da pokazes da si jaka,i jaca od njega(ne mnogo)-to je njemu prihvatljivo,nema kompleks da ga zena ne nadjaca(dobijas rodnu ravnopravnost u pravom smislu bez da je trazis,njemu je to normalno).Hedonista je,uziva u svemu pa i tome da dragoj rado prepusti sve ozbiljne teme i odluke.Nikad nece odbiti pozive za putovanja,izlaske,provode...Sa njim mozes pricati puno i o svemu.Kao mlad moze imati kratkotrajne krize u samopouzdanju("mene niko ne razume "bla,bla)ali to brzo prodje. Po malo pasivan u zivotu-ali se lako da "pogurati"i aktivirati. U sexu-mastovit,uvek voljan,pun ideja i spremnosti da isproba tvoje ideje.Potpuno sposoban da prica o sexu .Dakle-treba mu pristupiti vedro,optimisticki,leprsavo...nikako sa preteranom ozbiljnoscu.
Sigurno da nema pravila ali "Ribani"koje ja znam su bas ovakvi,a zene koje su sa njima su kao sto opisah! Pa srecno!;)

Jao Vesna hvala:D cini mi se da je ovaj bas takav kao sto si opisala ali ja nisam bas tipicna jarica valjda zbog strelca u podznaku :lol: nisam preozbiljna osim kad je posao u pitanju , i sto se oblacenja tice potpuno suprotno od pravih jarceva :cool:volim crno jer sam plava i super mi stoji ali ostalo nista ni boje ni nacin oblacenja nije ozbiljan kod mene .

Mislim da ce mi ovo biti vrlo korisno , tnx

Ne spomenuh da sam starija od njega:mrgreen:

Jao Vesna hvala:D cini mi se da je ovaj bas takav kao sto si opisala ali ja nisam bas tipicna jarica valjda zbog strelca u podznaku :lol: nisam preozbiljna osim kad je posao u pitanju , i sto se oblacenja tice potpuno suprotno od pravih jarceva :cool:volim crno jer sam plava i super mi stoji ali ostalo nista ni boje ni nacin oblacenja nije ozbiljan kod mene .

Mislim da ce mi ovo biti vrlo korisno , tnx

Ne spomenuh da sam starija od njega:mrgreen:

Oni vole zenske slicnog"uzrasta" znaci razlike do 2-3 godine,ali nije vazno u ciju korist.Dakle-napred-vedro,veselo, uz dosta smeha,humor je glavni adut...I slobodno pokazi malo inicijative-za njih je to zenski plus,a ne minus !

Back