daniel1
Primećen član
- Poruka
- 721
Eto ovaj Jarac moj se po numerologiji pokazao kao OPASNO po mene i da treba da bezim!!!
ona je tebi to vise rekla iz razloga zato sto si ti BIK a on JARAC.jer ta veza je osudjena na propast.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto ovaj Jarac moj se po numerologiji pokazao kao OPASNO po mene i da treba da bezim!!!
ona je tebi to vise rekla iz razloga zato sto si ti BIK a on JARAC.jer ta veza je osudjena na propast.![]()

Uplasi me bre ona Ely ili kako vec tamo na tumacenju datuma rodjenja.....
Doslo mi da zaplacem...![]()
daj pusti te gluposti.jedino sto vas zeza su vasi horoskopski znaci.numerolgija manje vise![]()
Evo danijel moze da mi da neki savet kako ja da smutim tu Ribu![]()
pusti ga neka ti prica o svom zivotu i o svojoj proslosti.ribe su nostalgicari veliki i zive od proslosti.ovo za cvrkutanje ptica ces morati sacekati ipak jos malo dok se vrijeme ne popravi na bolje.haha.ali u globalu znam da se jarac i riba jako dobro slazuDaniele ali ovaj Jarac je majke mi OPASAN, svi su mi rekli da ga se cuvam....
neki AL CAPONE ha?i AL je bio JARAC.
Da nesto tako,....jos gore...ti bi trebalo da me razumes jer si Jarac, a mislim da je on Jarac strelac,......
ako mu je sunce u 1 kuci u jarcu kao meni bez obzira sto je podznak strijelac gotivice te pravo.mora da ti se pravi malo hladan iz razloga sto se plasi da ga ne provalis i da se ne pocnes folirati.zato on jedno vrijeme i nece htjeti da ti pokaze koliko mu je stalo.siguran sam da posto je jarac.strijelac kao i ja da posjeduje ogromno zivotno iskustvo i da tacno zna kako u kojoj situaciji treba da se ponasa.ja sam ti vidio sliku i sto se tice fizickog izgleda ja bi te sutra ozenio.covjek se jednostavno mozda plasi da se ne zaljubi u tebe jer onda dolaze bolovi u stomaku,ljubomora itda jarac kada je ljubomoran onda je i opasan jako.taj tvoj je svjestan toga sigurno.![]()
Ali on je rekao da je on operisan od ljubomore i da sanja da bude sa dve zene i da uvek voli da experimentise u sexu, mislim da on nije osoba koja ima emocije, mislim da nije taj tip muskarca bez obzira sto je mozda Jarac/Strelac jer sam ja to zakljucila po njemu da je verovatno strelac, a sto se tice zivotnog iskustva tu si u pravu ima ooogroomno zivotno iskustvo i vrlo inteligentna osoba.
Evo ti malo pomoci-ali ne sa astroloskog, nego sa aspekta zivotnog iskustva:Evo danijel moze da mi da neki savet kako ja da smutim tu Ribu![]()
nisam preozbiljna osim kad je posao u pitanju , i sto se oblacenja tice potpuno suprotno od pravih jarceva
volim crno jer sam plava i super mi stoji ali ostalo nista ni boje ni nacin oblacenja nije ozbiljan kod mene .
MA SANJAM I JA DA BUDEM SA 5 ZENA ALI SAM LJUBOMORAN JAKO POGOTOVO NA BIKICE SLATKE![]()
Jao Vesna hvalacini mi se da je ovaj bas takav kao sto si opisala ali ja nisam bas tipicna jarica valjda zbog strelca u podznaku
nisam preozbiljna osim kad je posao u pitanju , i sto se oblacenja tice potpuno suprotno od pravih jarceva
volim crno jer sam plava i super mi stoji ali ostalo nista ni boje ni nacin oblacenja nije ozbiljan kod mene .
Mislim da ce mi ovo biti vrlo korisno , tnx
Ne spomenuh da sam starija od njega![]()