Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve marke? Kakav je to izraz- ne bi joj ni marke uzeo?!
MARKA JE bivsa njemacka novcana jedinica.ne mogu da vjerujem to da ne znas.a nebi joj uzeo jer je dobra fizicki pravo.naravno to ironicno govorim ili da ti prevedem salim se.kontam da mi plati 100 maraka i da kaze dali zeli da spava samnom ja bi joj odgovorio NE SRCE ZA TEBE SVE DZABA![]()
:
Meni ne smeta,...taman za mene bili bi idealan par.
Kakav bih ja to jarac bila da se ne razumem u novacKakve marke? Kakav je to izraz- ne bi joj ni marke uzeo?!
MARKA JE bivsa njemacka novcana jedinica.ne mogu da vjerujem to da ne znas.a nebi joj uzeo jer je dobra fizicki pravo.naravno to ironicno govorim ili da ti prevedem salim se.kontam da mi plati 100 maraka i da kaze dali zeli da spava samnom ja bi joj odgovorio NE SRCE ZA TEBE SVE DZABA![]()
Naravno da znam šta su marke, ali nisam nikad ranije čula da neko kaže tako- ne bi joj ni marke uzeo. Mada mi je palo na pamet da je to neki bosanski izraz, jer vi tamo imate marke.
Kakav bih ja to jarac bila da se ne razumem u novacNaravno da znam šta su marke, ali nisam nikad ranije čula da neko kaže tako- ne bi joj ni marke uzeo. Mada mi je palo na pamet da je to neki bosanski izraz, jer vi tamo imate marke.
hehehe.dobro je da si skontala.uplasio sam se da ti mozda podznak nije jaci od znaka.vidi reko Jarac a ne konta sta su to MARKE.![]()