JARCEVI

Da, da, smrzne gorivo, mada mislim da im treba dosta vremena da se oslobode mnogih kompleksa koje dugo imaju. :mrgreen:
Svi Jarčevi koje poznajem(znam ih podosta...iz bližeg i šireg okruženja), imaju "tonu" tih nekih životnih situacija u mlađem dobu, koji im ne daju "vetar u leđa", nego suprotno. Hteli to ili ne...moraju se pre ili kasnije izboriti za sebe!Najčešće sami...jer kao što rekoh, obično faktor podrške i razumevanja izostane, onda kada im je potreban. Bzv.mi je što sad o ovome pišem...jer zvučnim kao "Kalimero"... , ali verujem da bi se mnogi Jarčevi upravo u ovom postu pronašli!

Kako ne, evo imas Stanisa, on je tipican primer pravog :lol:
Darth.jpg

Ovo ti je baš ružno. A i krajnje nepotrebno. Isključujem se.
Vaga Rak Blizanci nesto od toga,bez obzira simpaticna si sa svojim nacinom razmisljanja.
Ljudi nadam se da se zayebavate..meč je bio revijalnog karaktera, egzibicija, i to lakša od sparinga...Niko nikog tu nije dobio..
Roy Jones spada realno u top 5 boksera ikad...jedan od atraktivnijih boksera..
Da je bilo za ozbiljno,Roy bi ozbiljno povredio Tysona,ovako je bio suvise humble,pruzili su ljudima zabavu i zaradili pare,ocigledno su se dogovorili i znali ishod,zabava.

Mislim da kod jarčeva preovladava razum...tako da se oni uopšte i ne ili teško upuštaju u neke "egzibicije" tog tipa! Msm, da u tom pogledu znaju dobro odmeriti i proceniti svoje talente i sposobnosti, pa i ne gube mnogo vremena na nešto čemu nisu vični.Napr.bože sačuvaj da se blamiraju, ispadnu smešni, glupi..itd.Ne spadaju u ljude koji su "raštkani" na sve strane, bave se svim i svačim...uglavnom odrede sebi "sferu" gde misle da mogu biti korisni i sebi i društvu. Ono što sam primetila, to je da ipak biraju poslove i zanimanja gde mogu napredovati, ili bar zaraditi dovoljno novca (prosperitetnija) zanimanja.
P. S. Ne znam ni jednog jarca koji dobro peva! 😁
Volimo umetnost, ali mislim da nismo baš tome vični(nadareni). Ako i jeste, to nije ona "pure" umetnost(slikanje, sviranje, pevanje...),više bi to možda bila arhitektura,šumarstvo,marketing...!
Evo meee! Ja dobro pevam :)
Šta li sam u podznaku?
Ja mislim... vodolija. Inače, obožavam umetnost, poeziju, muziku, fotografiju, filmove,...
(Osvojila čak i nagradu na takmičenju iz violine... )
Kakav sam ja to jarac? :D

Svi Jarčevi koje poznajem(znam ih podosta...iz bližeg i šireg okruženja), imaju "tonu" tih nekih životnih situacija u mlađem dobu, koji im ne daju "vetar u leđa", nego suprotno. Hteli to ili ne...moraju se pre ili kasnije izboriti za sebe!Najčešće sami...jer kao što rekoh, obično faktor podrške i razumevanja izostane, onda kada im je potreban. Bzv.mi je što sad o ovome pišem...jer zvučnim kao "Kalimero"... , ali verujem da bi se mnogi Jarčevi upravo u ovom postu pronašli!
Poznajem dosta Jarceva koji tako razmisljaju.
Ima nekih znakova koji imaju podrske na pretek pa kad krenu u takmicenje sa Jarcem izgube.

Back