Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 31.985
Mi se rađamo "old"... sa godinama postajemo mlađi!Jarčevi su obično uspešniji što su stariji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi se rađamo "old"... sa godinama postajemo mlađi!Jarčevi su obično uspešniji što su stariji.
Svi Jarčevi koje poznajem(znam ih podosta...iz bližeg i šireg okruženja), imaju "tonu" tih nekih životnih situacija u mlađem dobu, koji im ne daju "vetar u leđa", nego suprotno. Hteli to ili ne...moraju se pre ili kasnije izboriti za sebe!Najčešće sami...jer kao što rekoh, obično faktor podrške i razumevanja izostane, onda kada im je potreban. Bzv.mi je što sad o ovome pišem...jer zvučnim kao "Kalimero"... , ali verujem da bi se mnogi Jarčevi upravo u ovom postu pronašli!Da, da, smrzne gorivo, mada mislim da im treba dosta vremena da se oslobode mnogih kompleksa koje dugo imaju.![]()
Sve je rad i trud.Ovo me je kao jarca uvek kopkalo. Kako tipični jarčevi reaguju kad imaju želju da uspeju u aktivnosti za koju objektivno nemaju nikakav talenat? Ako uzmemo da je to znak ambicije, koliko ima kompromisa u jednom jarcu, odnosno ako nešto želi a za to nema talenta, kako on postupa?
Kako ne, evo imas Stanisa, on je tipican primer pravog![]()
Koji si ti znak?A kakve veze ima taj citat s Jarčevima, da mi je znati
Oni su više "Devil wears Prada" tipovi![]()
To ima veze sa mojim znakom (šta god to značilo uopšte)?![]()
Vaga Rak Blizanci nesto od toga,bez obzira simpaticna si sa svojim nacinom razmisljanja.Ovo ti je baš ružno. A i krajnje nepotrebno. Isključujem se.
Da je bilo za ozbiljno,Roy bi ozbiljno povredio Tysona,ovako je bio suvise humble,pruzili su ljudima zabavu i zaradili pare,ocigledno su se dogovorili i znali ishod,zabava.Ljudi nadam se da se zayebavate..meč je bio revijalnog karaktera, egzibicija, i to lakša od sparinga...Niko nikog tu nije dobio..
Roy Jones spada realno u top 5 boksera ikad...jedan od atraktivnijih boksera..
Evo meee! Ja dobro pevamMislim da kod jarčeva preovladava razum...tako da se oni uopšte i ne ili teško upuštaju u neke "egzibicije" tog tipa! Msm, da u tom pogledu znaju dobro odmeriti i proceniti svoje talente i sposobnosti, pa i ne gube mnogo vremena na nešto čemu nisu vični.Napr.bože sačuvaj da se blamiraju, ispadnu smešni, glupi..itd.Ne spadaju u ljude koji su "raštkani" na sve strane, bave se svim i svačim...uglavnom odrede sebi "sferu" gde misle da mogu biti korisni i sebi i društvu. Ono što sam primetila, to je da ipak biraju poslove i zanimanja gde mogu napredovati, ili bar zaraditi dovoljno novca (prosperitetnija) zanimanja.
P. S. Ne znam ni jednog jarca koji dobro peva!
Volimo umetnost, ali mislim da nismo baš tome vični(nadareni). Ako i jeste, to nije ona "pure" umetnost(slikanje, sviranje, pevanje...),više bi to možda bila arhitektura,šumarstvo,marketing...!

"Izrod"...Evo meee! Ja dobro pevam
Šta li sam u podznaku?
Ja mislim... vodolija. Inače, obožavam umetnost, poeziju, muziku, fotografiju, filmove,...
(Osvojila čak i nagradu na takmičenju iz violine... )
Kakav sam ja to jarac?![]()
Poznajem dosta Jarceva koji tako razmisljaju.Svi Jarčevi koje poznajem(znam ih podosta...iz bližeg i šireg okruženja), imaju "tonu" tih nekih životnih situacija u mlađem dobu, koji im ne daju "vetar u leđa", nego suprotno. Hteli to ili ne...moraju se pre ili kasnije izboriti za sebe!Najčešće sami...jer kao što rekoh, obično faktor podrške i razumevanja izostane, onda kada im je potreban. Bzv.mi je što sad o ovome pišem...jer zvučnim kao "Kalimero"... , ali verujem da bi se mnogi Jarčevi upravo u ovom postu pronašli!
Pravi,istrajan tvrdokoran strastvenEvo meee! Ja dobro pevam
Šta li sam u podznaku?
Ja mislim... vodolija. Inače, obožavam umetnost, poeziju, muziku, fotografiju, filmove,...
(Osvojila čak i nagradu na takmičenju iz violine... )
Kakav sam ja to jarac?![]()