Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I onda pitate sto se lozim na jarceve![]()
Али ће их компензовати Том Сајзмор, Тим Рот, Џон Севиџ, Трент Резнор.Krivo mi je sto su umrli Dzek iz eraserhead i Major, bili su upecatljivi likovi. I sto na spisku nema leo dzonsona i bili zejna
Матор је он за твој укус. Ево једног млађег Јарца, који одговара твојим стандардима.Pa ovo moj covek![]()
Чарлс Менсон је Цар!Lunatik je eufemizam za monstruma koji ubija trudnu ženu
Samo Zlo je u onim očima
Merlin je za razliku od njega uz sav onaj dijabolični outfit Sara Kej i Jagodica Bobica![]()
Ја бих па издвојио: Fallen, Virtuosity, American Gangster. У њима је бриљирао.Merlin je apsolutno antipatican i iako nije toliko mlad zbog jakog karaktera se i dalje ponasa tako kako se ponasa kao buntovnik i zbog tog karaktera je bio sa lepim zenama.Louis Pasteur je otkrio da su mikroorganizmi zaduzeni za bolesti kod ljudi a u tom procesu otkrivanja je i spasao mnogo ljudi,pre toga doktori nisu ni prali ruke,njegova zaostavsitna je prisutna u modernom svetu i utice na nase zivote i svakodnevnicu bez obzira da li vi na forumu znate ko je on ili ne,a ljudski vek je prosiren.Sa obzirom da se spominju glumci a da ga niko do sad nije spomenuo,Denzel Washington,meni su on i njegovi filmovi uvek bili zanimljivi i to pre nego sto sam saznao da je Jarac,Sve Jarcevske osobine su prisutne u ulogama koje je igrao,Man on Fire,John Q(u oba filma zrtvuje sebe)),Remember the Titans,Malcolm X,He Got Game i mnogi drugi mada bi ja izdvoji film Training Day tako se osvaja Oscar.
Али ће их компензовати Том Сајзмор, Тим Рот, Џон Севиџ, Трент Резнор.
Матор је он за твој укус. Ево једног млађег Јарца, који одговара твојим стандардима.
Патрик Демпси - Месец у Ваги, Ma0Ve у Водолији.
![]()
Чарлс Менсон је Цар!
- - - - - - - - - -
Ја бих па издвојио: Fallen, Virtuosity, American Gangster. У њима је бриљирао.
Бах..... све сладуњаве серије си побројала. Почни да гледаш суровије, сировије и мрачније садржаје. Почни да гледаш нпр. Оз, Ханибала, Одељење, Гомору, Елитну јединицу, Правог детектива (прву сезону).Nije kontra nego mi se ne svidja fizicki a volim da gledam uvod u anatomiju.
Ni ovaj drugi mi se ne svidja.
Ali zato npr Antonio Banderas,onaj Julian -Kol iz serije Cari,Mel Gibson.. njami![]()
sad znam zašto mi oči na Adevalea ispadaju -još od Losta - Mr EkoБах..... све сладуњаве серије си побројала. Почни да гледаш суровије, сировије и мрачније садржаје. Почни да гледаш нпр. Оз, Ханибала, Одељење, Гомору, Елитну јединицу, Правог детектива (прву сезону).
Ево, нпр из серије Оз, затвореник Адебиси (кога глуми Адевале Акинуе-Агбаџе, Лав са Марсом у Шкорпиону) је типичан пример праве и жестоке мушке харизме.
Нисам гледао Lost, али сам Оз гледао због њега.sad znam zašto mi oči na Adevalea ispadaju -još od Losta - Mr Eko
najviše volim Lavove a i Mars u Škorpionu
Čist Alfa!!!!
mmmmmmmmmmmmmmmm
![]()
što je zgodan čiča!!!!Нисам гледао Lost, али сам Оз гледао због њега.
Он је умео да буде и смешан и страшан, и да само фацијалним експресијама - конкретно, буљављењем или насмеје или уплаши.
У овој сцени је захваљујући препознатљивом гесту - исколаченим беоњачама био урнебесан.
Ево једног комплетног аутора - Јарца. Џон Карпентер (сценариста, редитељ, композитор, монтажер)
![]()
Јарац/Девица, Меркур и Венера у Водолији, Месец у Рибама, Марс у Девици.
Бах..... све сладуњаве серије си побројала. Почни да гледаш суровије, сировије и мрачније садржаје. Почни да гледаш нпр. Оз, Ханибала, Одељење, Гомору, Елитну јединицу, Правог детектива (прву сезону).
Ево, нпр из серије Оз, затвореник Адебиси (кога глуми Адевале Акинуе-Агбаџе, Лав са Марсом у Шкорпиону) је типичан пример праве и жестоке мушке харизме.
sad znam zašto mi oči na Adevalea ispadaju -još od Losta - Mr Eko
najviše volim Lavove a i Mars u Škorpionu
Čist Alfa!!!!
mmmmmmmmmmmmmmmm
![]()
Pa sta cu kad sam sladunjava..inace omiljeni kanal mi je ID
A neprevazidjene serije csi
- - - - - - - - - -
Pih ne svidja mi se![]()