JARCEVI

pa da ne moze dve,jer se uglavnom usredsrede samo na jednu stvar i nje se drze ko pijan plota ne bi li pokazali da vrede..ceo zivot ce pricati kako su oni nekad negde nesto uradili za medalju i postovanje..i ni makac od toga..samo malo zagrebi po nekim drugim temama..nikad neces dobiti odgovor i reakciju ako im je to nepoznanica..niti priznanje da o tome nista ne znaju..nego ce onako retardirano prebacivati na jedinu pricu o necemu gde nisu ko riba na suvom..svi do jednog

Djole nemoj da lazhesh,kako te nije sramota!
ja nemam pojma o prirodnim naukama,narochito o hemiji!
eto ti priznanje!jesi sad srecan!?
lupetash gluposti,navlachih greh na dushu...ako je imash,ne znam koji si od vas dvojice! :mrgreen:

Jarceve smatraju senzibilnima i neznima, sto uopste nije tacno.. Jarcevi nisu nezni, ne u smislu da ne znaju da pruze ljubav. Jarcevi su uvredljivi na tudje reci pa samo se cini da su senzibilni a ustvari su sujetni :mrgreen:

Djole nemoj da lazhesh,kako te nije sramota!
ja nemam pojma o prirodnim naukama,narochito o hemiji!
eto ti priznanje!jesi sad srecan!?
lupetash gluposti,navlachih greh na dushu...ako je imash,ne znam koji si od vas dvojice! :mrgreen:
vidi sta kaze jarac:manikir:
Jarceve smatraju senzibilnima i neznima, sto uopste nije tacno.. Jarcevi nisu nezni, ne u smislu da ne znaju da pruze ljubav. Jarcevi su uvredljivi na tudje reci pa samo se cini da su senzibilni a ustvari su sujetni :mrgreen:

Back