JARCEVI

Zanima me da li neki od jarčeva ovde imaju problema sa nekim čudnim stanjima kada mislite da je sve gotovo, izgubljeno, kraj, neki vid depresije... Ne vidite svetlo na kraju tunela, i tako ''valjate'' se u tom stanju neko vreme i onda u momentu se osvestite i dižete se iz pepela i krećete ispočetka i žalite za izgubljenim vremenom dok ste bespotrebno bili zaglavljeni u tom stanju, onda se ljutite sami na sebe što ste to sebi dozvolili i sl. Meni se to dešava pa recimo poprilično često. Pa reko da li je to samo moja individualna osobina ili sam malo fiju-fi :think: ;) Ili pak ima još takvih jarčeva....

To sto navede upravo opisuje Jarca. Sebicnost, uobrazenos, gledanje sa planine.
Najgori znak je Jarac.

Jarac nije najgori znak, tu dileme nema, i ne sviđa mi se to generalizovanje najbolji/najgori, svaki znak je i dobar i loš, na svoj način, kao i sve, uostalom u životu. Ništa savršeno nije. :)

A ove osobine ja navedoh , gore u postu iznad, kako "preuzeh" od jednog Blizanca , i kad ih primetim kod sebe setim se tog Bl. i nije mi dobro zbog toga.
Jarčevi su prilično na zemlji, tako da te osobine nisu njihove , ne, ne.. :lol:

Zanima me da li neki od jarčeva ovde imaju problema sa nekim čudnim stanjima kada mislite da je sve gotovo, izgubljeno, kraj, neki vid depresije... Ne vidite svetlo na kraju tunela, i tako ''valjate'' se u tom stanju neko vreme i onda u momentu se osvestite i dižete se iz pepela i krećete ispočetka i žalite za izgubljenim vremenom dok ste bespotrebno bili zaglavljeni u tom stanju, onda se ljutite sami na sebe što ste to sebi dozvolili i sl. Meni se to dešava pa recimo poprilično često. Pa reko da li je to samo moja individualna osobina ili sam malo fiju-fi :think: ;) Ili pak ima još takvih jarčeva....

Tipično i za mene, verovatno za sve Jarčeve :D, ali poenta je da učiš da što brže ustaješ i izvlačiš se iz tih stanja, ;)

ljute na sebe?to je neka novina,obicno prebacuju krivicu na drugog za zivotne greske i propuste

potpisujem za depresiju..i sama sam jarac ii pokusavam da kanalisem to kod sebe..i jeste istina da zivimo vise u proslosti...

Sklonost ka depresiji ok, ali ne život u prošlosti, neeee

- - - - - - - - - -

to je takva empatija kod svakog da nije normalno..glume da zive a svaki trenutak preispituju greske koje bi opet isto napravili

Neverovatna opsednutost Jarčevima ... neko blizak ti je Jarac i niste baš na istoj relaciji, daaaaa

Pa nemam, znam nekad da padnem u neko bezveze stanje kad sve mrzim, ali to prodje zam desetak minuta. Nisam pesimistican, cak sam suprotno sto nije neki dokaz moje jarece prirode :lol:

Jarac nije najgori znak, tu dileme nema, i ne sviđa mi se to generalizovanje najbolji/najgori, svaki znak je i dobar i loš, na svoj način, kao i sve, uostalom u životu. Ništa savršeno nije. :)

A ove osobine ja navedoh , gore u postu iznad, kako "preuzeh" od jednog Blizanca , i kad ih primetim kod sebe setim se tog Bl. i nije mi dobro zbog toga.
Jarčevi su prilično na zemlji, tako da te osobine nisu njihove , ne, ne.. :lol:

Ma jesu najgori :lol: Kad ti ja koji sam isto jarac kazem da jesmo, onda jesmo. Iz iskustva znam da jesmo, po drugim jaricima a i po sebi. Sve lose osobine coveka dolaze od ponosa, a jarici su pored Lava i mozda jos kojeg znaka najponosniji znak, verovatno nema veceg ponosa od njega. Tvrdoglavost upravo dolazi od ponosa. Jarcevi su skloni tome da ne oprastaju, kazu za njih da ne znaju za rec Izvini. Onaj koji ne moze da oprosti je duboko povredjen, tj. njegov ponos, ego je povredjen. Evo ti sad tvrdis da nisi najgori znak, znaci da ti je malo ponos uzdrman. :D

A tek kad se popnu na vrh planine, to sljasti od ponosa na sebe. Zasto se Satana predstavlja kao jarac? Zato sto je on bio toliko ponosan na sebe, svoju lepotu, znanje itd. i na to sto se popeo najvise na planinu i dospeo najblize Bogu da je sjurio u najvecu provaliju. To neka bude lekcija svakom Jarcu: Ko visoko leti, nisko pada.
Eto sad mesam astrologiju i religiju iako to ne valja al eto, dajem primer.

bas mi je drago sto se pronalazis u svakom negativnom objektivnom epitetu pripisanom jarcevima

Meni nije drago što sam pokušala da uspostavim sa tobom normalnu komunikaciju, jer naprosto : To ne zaslužuješ, vređaš ljude, ostavimo se Jarca i teme, provociraš. Tebi je ovo mesto za pražnjenje negativnoh emocija? :) Umesto, bilo šta drugo, samo to ne.
I ovo bi napisao svako i bio jarac ili ne, pošto znam kako ćeš odgovoriti.
Idi na svoju temu OBlizancima, ako postoji, i tamo piši, možeš i tamo da prosipaš negativnosti.
Toliko od mene.

Pa rekoh, povreda ega :lol:

A tebe ne povredi tako neka situacija, pa , ljudi, to je obična osobina SMRTNIKA.

muskarac jarac podznak blizanac??:)))bilo sta?

ukoliko blizanac ne uspe da obmane pronicljivog i sumnjichavog jarca ili ukoliko stabilan jarac uspe da ukroti prevrtljivog blizanca mozda i opstane u nekoj varijanti... ma ne bih da sam u toj kozzi :lol:
mada malo pozitivnosti i povrshnosti blizanca u podznaku moze da pomogne da jarac malkice olabavi od preteranog razmishljanja o svemu..

Meni nije drago što sam pokušala da uspostavim sa tobom normalnu komunikaciju, jer naprosto : To ne zaslužuješ, vređaš ljude, ostavimo se Jarca i teme, provociraš. Tebi je ovo mesto za pražnjenje negativnoh emocija? :) Umesto, bilo šta drugo, samo to ne.
I ovo bi napisao svako i bio jarac ili ne, pošto znam kako ćeš odgovoriti.
Idi na svoju temu OBlizancima, ako postoji, i tamo piši, možeš i tamo da prosipaš negativnosti.
Toliko od mene.

A tebe ne povredi tako neka situacija, pa , ljudi, to je obična osobina SMRTNIKA.
ne ne samo privlacis paznju,iebe te i dalje sto ne obracam na tebe istu..pa bi na bilo koji nacin sad da mi kao zabiberis..kao skrenes paznju sa sebe da nisi ti u pitanju i tvoja nevaspitanost i sebicnost,nego da je u meni problem,koji imam s drugima,a imam i sa tobom od kad si pokazala pravo sujetno lice,smradovski i jadno ko sto dolikuje pravom jarcu

Ima (nas) još takvih. :D

Mada ne znam kolko će ti sad bit lakše od toga.

O da to je nasa osobina.Ta osobina mi je poznata.ali digla sam se iz pepela i osetila krila da mogu da poletim.Jarcevi kad jednom osete drugu strane medalje nikad se nece vratiti u nazad. Tvrdoglavi da mocni da samosvesni da.Misli cemo na proslost ali nikad je ponoviti necemo jer snaga koju mi imamo gura nas napred.Jedina mana je to sto nas to stanje pretvara u neke sasvim druge osobe:Sad da li ce mo ispasti pozitivni ili negativni zavisi od nas samih koji put izaberemo.U vecini slucajeva posle toga nas se mnogi boje i zaziru od toga sta smo postali.Ali ko ih sisa bitno da je nama dobro i docice neko ko ce vec sa nama ukrstiti rogove u nasem, ringu.Pa nek rogatiji pobedi

Iskrenost je nasa odlika ali nisu svi ljudi na ovom ludom svetu spremni da je cuju.Kad im saspete tu surovu istinu u lice pobesne i napadnu nas da smo najgori.Ali jarac je uvek pobenik jer istina pre ili kasnije pobedjuje.Mada cesto gazimo zbog toga po trnju i na tezi nacin dolazimo do pobede ali nasa borbenost i tvrdoglvost je ta koja nas vodi do trona na koji ponosno na kraju sedamo.

Back