Sima Nemac
Domaćin
- Poruka
- 3.194
Bese oni priznali Kosovo??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bese oni priznali Kosovo??
Kad je Jasuši Akaši naredio bombardovanje srpskih položaja, mi smo mu kolektivno poželeli još koju A-bombu na Japan....ipak je Bog Srbin....čuje nas ali je lenj da odmah uradi, nego sačeka 10-15 god. ali kad uradi SVAKA MU ČAST.![]()
U pravu si, Tetra!
Rece Bog - Blago pravednicima, jer ce se nasititi pravde!
Trudim se da budem pravedan, ali ne mogu da se "nasitim" ove pravde(Japan), jer najvise strada narod.
Onda vidim, koliko smo mi ljudi MALI u svojim stavovima i ponasanju jedni prema drugima.
Mislim da ne bi bilo svih ovih prirodnih katastrofa, da smo vise ljudi.
Kakve to veze ima sa solidarnoscu sa patnjama obicnih ljudi u Japanu ....
Hebote pa da nam ne kupise onomad one žute buseve vozali bi se Ikarbusobim drtinama i danas ....
A u ovim sranjjima u SFRJ ko je najviše stradao??? Opet narod. Bezrepa stoka uvek strada, ali moraš priznati da je lepo kad pukne i po nečijim tuđim leđima...dosta su Srbi najjebavali...red je malo i na druge.![]()
Ljudi su shvatili, da se treba boriti protiv globalizma i zapadnih "vrednosti"(africke drzave i dr.).
Cekaj kad proradi Yellowstone! Ameri ce moliti da ih primimo!
Pa za Kraljevo, se onaj skot za čiji avion su dali 10 miliona evra otvorio sa pomoću od 10 miliona dinara.Odnesemo višak odeće u ambasadu.Država će svakako nešto simbolično pomoći.Jedini pojedinci koji imaju viškova a tih nije mnogo mogu da pomognu.
Не могу да верујем да има ликова који се радују страдању Јапанаца. Ти људи немају хране, лекова, воде.. немају ВАЗДУХ. Какве везе има Јакуши Акаши са обичним сиромашним народом.
Одглави тастатуру па да ко људи комуницирамо.???????????????????????'
Нико нормалан није пожелео А-бомбу на Јапан. Само људи тамног срца попут тебе.Kad je Jasuši Akaši naredio bombardovanje srpskih položaja, mi smo mu kolektivno poželeli još koju A-bombu na Japan.
Одглави тастатуру па да ко људи комуницирамо.
Нико нормалан није пожелео А-бомбу на Јапан. Само људи тамног срца попут тебе.
и због тога шти су признали Косово јапански масони и политичари добро је што су деца и народ страдали?nek prvo povuku priznanje Kosova, oni su medju prvima priznali
Žao mi je zbog svih ljudi koji pate.
Sramota me je zbog nekih mojih sunarodnika koji ne mogu da se uzdrže od javnog ispoljavanja primitivnosti