Јапан - планетарна трагедија

Kad je Jasuši Akaši naredio bombardovanje srpskih položaja, mi smo mu kolektivno poželeli još koju A-bombu na Japan....ipak je Bog Srbin....čuje nas ali je lenj da odmah uradi, nego sačeka 10-15 god. ali kad uradi SVAKA MU ČAST. :per:

U pravu si, Tetra!
Rece Bog - Blago pravednicima, jer ce se nasititi pravde!
Trudim se da budem pravedan, ali ne mogu da se "nasitim" ove pravde(Japan), jer najvise strada narod.
Onda vidim, koliko smo mi ljudi MALI u svojim stavovima i ponasanju jedni prema drugima.
Mislim da ne bi bilo svih ovih prirodnih katastrofa, da smo vise ljudi.

U pravu si, Tetra!
Rece Bog - Blago pravednicima, jer ce se nasititi pravde!
Trudim se da budem pravedan, ali ne mogu da se "nasitim" ove pravde(Japan), jer najvise strada narod.
Onda vidim, koliko smo mi ljudi MALI u svojim stavovima i ponasanju jedni prema drugima.
Mislim da ne bi bilo svih ovih prirodnih katastrofa, da smo vise ljudi.

A u ovim sranjjima u SFRJ ko je najviše stradao??? Opet narod. Bezrepa stoka uvek strada, ali moraš priznati da je lepo kad pukne i po nečijim tuđim leđima...dosta su Srbi najjebavali...red je malo i na druge. :lol:

A u ovim sranjjima u SFRJ ko je najviše stradao??? Opet narod. Bezrepa stoka uvek strada, ali moraš priznati da je lepo kad pukne i po nečijim tuđim leđima...dosta su Srbi najjebavali...red je malo i na druge. :lol:

Ljudi su shvatili, da se treba boriti protiv globalizma i zapadnih "vrednosti"(africke drzave i dr.).
Cekaj kad proradi Yellowstone! Ameri ce moliti da ih primimo!

Не могу да верујем да има ликова који се радују страдању Јапанаца. Ти људи немају хране, лекова, воде.. немају ВАЗДУХ. Какве везе има Јакуши Акаши са обичним сиромашним народом.

Не могу да верујем да има ликова који се радују страдању Јапанаца. Ти људи немају хране, лекова, воде.. немају ВАЗДУХ. Какве везе има Јакуши Акаши са обичним сиромашним народом.

Какве везе има Slobodan Milošević са обичним сиромашним народом???????????????????????'

Нико нормалан није пожелео А-бомбу на Јапан. Само људи тамног срца попут тебе.

Ја мислим да им је први пожелео параноидни шизофреничар Хари Труман ( мислим да је он био мада се не разликује много од свог претходника шизофреног Рузвелта :think:) и остала говна из Беле куће. Не мислишваљда озбиљно да је неко из Србије послао Енолу Геј ''малог дечака'' на Јапан :think:

http://www.cnn.com/2011/WORLD/asiapcf/03/12/japan.earthquake.tsunami.earth/index.html?iref=NS1
The powerful earthquake that unleashed a devastating tsunami Friday appears to have moved the main island of Japan by 8 feet (2.4 meters) and shifted the Earth on its axis.

"At this point, we know that one GPS station moved (8 feet), and we have seen a map from GSI (Geospatial Information Authority) in Japan showing the pattern of shift over a large area is consistent with about that much shift of the land mass," said Kenneth Hudnut, a geophysicist with the U.S. Geological Survey (USGS).

Reports from the National Institute of Geophysics and Volcanology in Italy estimated the 8.9-magnitude quake shifted the planet on its axis by nearly 4 inches (10 centimeters).

И у Србији гладују људи. Каква вас помоћ јапанцима спопала. Ебе ми се за Јапан, ако се појави опасност од озбиљног цурења радиоактивног материјала треба Америка, Кина и Русија да потопе та острва.

Back