Jahanje

E...a da te pitam...ako neko dodje sad u twoj klub sa zawrsenom obukom jahanja jer treba ponowo na obuku bez obzira sto je u nekom drugom klubu zawrsio tu obuku ili kako?

Naravno da ne! To je samo da naucis sam da kontrolises konja. I mislim da traje samo prvih 8 casova. Ustvari je to vise pitanje placanja. Jer kada si bas pocetnik na lonzi si i zahtevas potpunu paznju, kasnije trener moze vise ljudi da trenira istovremeno.

Da bi poceo da se takmicis nije bitan broj casova, nego koliko dobro jases. A koliko ces brzo napredovati zavisi od tebe. Mislim da, da bi se takmicio na kupovima moras da imas svog konja (ovo vazi za Dundic), zato sto je veliki klub i ima puno clanova koji se takmice, rekreativno jasu, uce.. a nema bas toliko konja

Naravno da ne! To je samo da naucis sam da kontrolises konja. I mislim da traje samo prvih 8 casova. Ustvari je to vise pitanje placanja. Jer kada si bas pocetnik na lonzi si i zahtevas potpunu paznju, kasnije trener moze vise ljudi da trenira istovremeno.

Da bi poceo da se takmicis nije bitan broj casova, nego koliko dobro jases. A koliko ces brzo napredovati zavisi od tebe. Mislim da, da bi se takmicio na kupovima moras da imas svog konja (ovo vazi za Dundic), zato sto je veliki klub i ima puno clanova koji se takmice, rekreativno jasu, uce.. a nema bas toliko konja

Axa ok!Hwala!A gde se nalazi dundic tacno?i jel znas za jos neki klub(sto se tice owog sto sam te pitala za twoj)?

I da samo nesto da kazem, kada jednom odete da jasete toliko se wezete za konje....nije dzaba sto neki gowore ''Konji su kao droga'' jednom kada nesto u wezi njega uradish, ne mozesh da prestanesh....werujte mi istina je!!!

GLEDAJTE LEPOTANA:

anacondapf1.jpg

Da li je moguce?! :dontunderstand:
Kako je sad u Kremenu? Ima li puno ljudi koji su na obuci? :)
Mislim da sam negde procitala da vam ne dozvoljavaju da jasete zimi, jel to tacno?

E da eto....zaborawila sam Tanju :) ona je iz Bg-a...U kremenu ima trenutno malo ljudi na obuci...Nije tacno da nam ne dozwoljawaju da jasemo zimi,naprotiw....zimi se insistira da se dolazi swakodnewno,a tad i najcesce jasemo po terenima zbog bljuzgawica ili zaledjenog blata u manjezu....:)

Juuuu mene nema par dana a vi ispisete cele dve strane... juuuuuuuu ..
E pa ludi, ne znam sta da vam kazem, nesto sam na brzinu procitala, pa nisam sve zapamtila, ali u svakom slujcau osecam potrebu da se oglasim :D

Ono za Dundic, sve kao sto je rekla Krofnica :) sem sto ne znam ono za takmicenje, mislim da mozes i sa klubskim konjima, ali je koplikovana procedura nagovaranja trenera da te pusti na takmicenje. :) lakse je kad imas svog, ali ako tek ucis da jases, onda zaboravi na takmicenja za sada.

bilo je i neko pitanje o opremi.... na hipodromu ima radnja..to ste vec rekli ....
i ne mogu vise da se setim.

slike su lepe

Jaoj, kakav je!!!! :eek:
Kao oni konji za barbike!!!
Prelep je, stvarno...

I, jesi li jahala na Zlatiboru?
Koliko dugo jases u Kremenu? :)

Ma ne bila na exkurzij sa skolom...trebali smo da idemo tamo do KK ''Farma'' ali nismo...ali swejedno ja ne smem da jos jasem zbog preloma kljucne kosti.A u Kremenu jasem ...hmmm....pa na obuku sam krenula u oktobru 2007 godine onad pola januara, februar, i pola marta nisam isla...onda sam zawrsila sa obukom pocetkom maja....i odtad sam bila na hipu bukwalno skoro swaki dan...znachi redowno jasem oko 4 meseca do preloma kosti.

Poslednja izmena:

Back