Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Marina_verujem da nemas nista protiv nas,ali malo se glupo osecam jer sam ja samo htela da znate da sam vec bila na stazi,mislila sam da ce nekima biti drago kao sto je meni drago kada nekome nesto dobro ide.Ali svi su skocili kao da sam ne znam sta uradila.Pa znate kakav je osecaj kada ste svesni da niste glupi za jahanje(posto sam ja mislila da nikada u zivotu necu nauciti kasom)i samo sam htela da to podelim sa vama,ali sada znam da to ovde netreba raditi...na greskama se uci....Inace ako hoces poslacu ti jos Lastinih slika,sada je prava riba,ima kikice
![]()
gde se kupuje oprema za jahanje?
Moze li mi neko reci u kakvoj garderobi jasete odnosno kakve cizme nosite?
Verujem da je pitanje ekstremno glupo ali me to zaista veoma interesuje jer planiram da krenem na jahanje. Hvala svima unapred.
Visnja
Ok, hvala.
Jos jedno pitanje, koliko vidim ti si ovde najiskusnija pa me zanima da li sada, kada si clan vec godinu i po dana, svakodnevno ides u Kremen?
Cao jeco....ja sam zawrsila obuku jahanja i sad clan sam u klubu kk kremen wec godinu i po dana...i stwarno je jahanje najlepsi sport koji postoji!opremu uglavnom kupujemo na nekim wasarima,ali imas opremu i na Beogradskom hipodromu....odakle si inace,jel si jahala nekad?Pozz
U Dundicu je obuka 8 casova i kosta 100e, a kasnije kada zavrsis 10 casova je 100e, ili 6 meseci 450e (za ovo poslednje nisam sigurna). Inace, konji su super i trener Lika je divan covek.
Vezano za clanstvo, ne znam da dele clanske karte, ali ako se takmicis registrujes se kao clan kluba.
![]()
Jel si iz Panceva ili iz Beograda?
I koliko imas godina?![]()
Nisam ali imam ogromnu zelju za jahanjem ...zapravo interesuje me sve u vezi konja...ja sam student 5 god.na veterini i druzila sam se sa njima na vezbama ali bih malo da se zblizim sa konjima i naravno da naucim da jasem......postoji li mogucnost da kad zavrsis obuku jahanja postanes clan kluba?Hvala punoooooooooo
U Dundicu je obuka 8 casova i kosta 100e, a kasnije kada zavrsis 10 casova je 100e, ili 6 meseci 450e (za ovo poslednje nisam sigurna). Inace, konji su super i trener Lika je divan covek.
Vezano za clanstvo, ne znam da dele clanske karte, ali ako se takmicis registrujes se kao clan kluba.
![]()