Jahanje

Iskreno meni je najlepse kada jahac jase sa swom potrebnom opremom: helanke, sapse,kaciga ,korbac (ukoliko treba) neki lep crn...xexexe sta cu moram da lupetam kada mi je dosadno.

JEEEEEE konacno neko ko ja!! tako je! lupetanjeeeeeeee!!! lupetanje i blebletanje gluposti je nesto najbolje kada ti je dosadno !!!!! :D:D

A sada da se uozbiljim, koliko je to moguce.
meni su isto u pocetku izgledali cool jahaci u punoj opremi.. iskreno, kome nisu?
ali sada najradije je ne bih ni nosila. smara uzasno i cizme isto, ogromne su, ko macak u cizmama sam. a korbac vec .... muahaha .........

JEEEEEE konacno neko ko ja!! tako je! lupetanjeeeeeeee!!! lupetanje i blebletanje gluposti je nesto najbolje kada ti je dosadno !!!!! :D:D

A sada da se uozbiljim, koliko je to moguce.
meni su isto u pocetku izgledali cool jahaci u punoj opremi.. iskreno, kome nisu?
ali sada najradije je ne bih ni nosila. smara uzasno i cizme isto, ogromne su, ko macak u cizmama sam. a korbac vec .... muahaha .........

Ne za cizme nista nisam rekla...ja ih ne wolim mislim da jasem u njima jednom sam na obuci jahala...ali mi nije se bas swidelo...mada dok se spremish za jahanje mislim i konja i sebe treba ti pola sata

Ne za cizme nista nisam rekla...ja ih ne wolim mislim da jasem u njima jednom sam na obuci jahala...ali mi nije se bas swidelo...mada dok se spremish za jahanje mislim i konja i sebe treba ti pola sata

da malo smara swe to dok se spremis....narawno da je lepo da se obuces kako wolis,tj.kako ti je najudobnije i tako da jases....al nije los osecaj kada imas full opremu da je swe pod konac....a sto se cizama tice....wolim da ih nosim kada je blato :)

Jao Krofnice, bila sam danas u Dundicu, po ovom vremenu, uzas! nisam ni jahala. dosla Sandra pa smo izlonzirale Kajzera blesavog.
Nikog sem nas i Like nije bilo. uzas! smrzla sam se!!

a tek Lenka... pocelo kuce da se kezi na mene ko djavo neki, i da rezi. i iznervira me i ja uzmem slamu i kukuruz i zveknem je po glavi, a ona poce jos i da laje na mene! od kada je on takva? uvek je bilo malo umiljato kucence ...

Jao Krofnice, bila sam danas u Dundicu, po ovom vremenu, uzas! nisam ni jahala. dosla Sandra pa smo izlonzirale Kajzera blesavog.
Nikog sem nas i Like nije bilo. uzas! smrzla sam se!!

a tek Lenka... pocelo kuce da se kezi na mene ko djavo neki, i da rezi. i iznervira me i ja uzmem slamu i kukuruz i zveknem je po glavi, a ona poce jos i da laje na mene! od kada je on takva? uvek je bilo malo umiljato kucence ...

Mozda joj je jadnoj bilo hladno :o, ona je bas fina, mada ja vise volim Tea.
O kojoj Sandri pricas? Sandra iz Stremena?

Mozda joj je jadnoj bilo hladno :o, ona je bas fina, mada ja vise volim Tea.
O kojoj Sandri pricas? Sandra iz Stremena?

ma poludela, pre toga ovi dovezli dzakove kukuruza i hrane u kamionu i kad nikog nije bilo, ona uskoci unutra, iskida dzak i poce da jede suv kukuruz :eek: mozda misli da je konj ..

A Teo je mogo da nastrada, posto je bio u Kaizerovom galopirajucemm polju. ma kucici poludeli bre...

Sandra iz Stremena tacnije Sandra7! :P:P

Back