***MaR!nA***
Poznat
- Poruka
- 8.652
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskreno meni je najlepse kada jahac jase sa swom potrebnom opremom: helanke, sapse,kaciga ,korbac (ukoliko treba) neki lep crn...xexexe sta cu moram da lupetam kada mi je dosadno.
JEEEEEE konacno neko ko ja!! tako je! lupetanjeeeeeeee!!! lupetanje i blebletanje gluposti je nesto najbolje kada ti je dosadno !!!!!![]()
A sada da se uozbiljim, koliko je to moguce.
meni su isto u pocetku izgledali cool jahaci u punoj opremi.. iskreno, kome nisu?
ali sada najradije je ne bih ni nosila. smara uzasno i cizme isto, ogromne su, ko macak u cizmama sam. a korbac vec .... muahaha .........
Super slika...nego sta ste swi odjednom kauboji
Super slika...nego sta ste swi odjednom kauboji
Ne za cizme nista nisam rekla...ja ih ne wolim mislim da jasem u njima jednom sam na obuci jahala...ali mi nije se bas swidelo...mada dok se spremish za jahanje mislim i konja i sebe treba ti pola sata
da malo smara swe to dok se spremis....narawno da je lepo da se obuces kako wolis,tj.kako ti je najudobnije i tako da jases....al nije los osecaj kada imas full opremu da je swe pod konac....a sto se cizama tice....wolim da ih nosim kada je blato![]()
Jahala sam Koronu, Ribicu, I Djakoma (mislim da se tako zove). Djakomo mi je malo problematican, jer mnogo odskacem u kasu, hehe.
A ti? Da li treniras tamo?
Jao Krofnice, bila sam danas u Dundicu, po ovom vremenu, uzas! nisam ni jahala. dosla Sandra pa smo izlonzirale Kajzera blesavog.
Nikog sem nas i Like nije bilo. uzas! smrzla sam se!!
a tek Lenka... pocelo kuce da se kezi na mene ko djavo neki, i da rezi. i iznervira me i ja uzmem slamu i kukuruz i zveknem je po glavi, a ona poce jos i da laje na mene! od kada je on takva? uvek je bilo malo umiljato kucence ...
Mozda joj je jadnoj bilo hladno, ona je bas fina, mada ja vise volim Tea.
O kojoj Sandri pricas? Sandra iz Stremena?
Gde ste bre KremenciNema nas nesto.Mi izgleda ovde pisemo samo kad se svadjamo
![]()
![]()
![]()