Jahanje

Pozivam sve ljubitelje konjickog sporta da dodju na zavrsnicu prvenstva Srbije u daljinskom jahanju da dodju na Taru u subotu 4 oktobra na trku na 60 km. Prema trenutnim rezultatitima prvo mesto je vec osvojila Olgica Petronijevic, KK Dora, Kaludjerske Bare, Bajina Basta. Ostaje nedoumica ko ce biti drugi i treci.

Sto se tice ekipnog plasmana vodi ekipa KK Dora. Drugo mesto je ekipa KK Kremen a treci su ekipa iz KK Policajac.

Pozivam sve ljubitelje konjickog sporta da dodju na zavrsnicu prvenstva Srbije u daljinskom jahanju da dodju na Taru u subotu 4 oktobra na trku na 60 km. Prema trenutnim rezultatitima prvo mesto je vec osvojila Olgica Petronijevic, KK Dora, Kaludjerske Bare, Bajina Basta. Ostaje nedoumica ko ce biti drugi i treci.

Sto se tice ekipnog plasmana vodi ekipa KK Dora. Drugo mesto je ekipa KK Kremen a treci su ekipa iz KK Policajac.

e hvala sto nas pozivas,mi smo vec pozvani ,tako da dolazimo da se malo zezamo sa konjima.....a jel si ti sa Tare?

Ne da se zezate vec da ozbiljno zapnete. Znam da su ucesnici vec pozvani i isti se vec prijavili. Staza je nesto izmenjena u odnosu na Preobrazenje. Videcete. Zahteva od jahaca maksimalnu koncentraciju. Minimalna n.d.m. 904 m a amksimalna 1085 m. Znaci, ima i uspona i padova. I suma i livada. I potoka i potocica i barica.

Ako je nekom vazno mogu da mu posaljem track log staze snilmljen sa gps pa moze da pogleda. Staza ce biti snimljena i svi najvazniji detalji ce biti prikazana na tehnickoj u petak uvece, posle prolaska staze. Smestaj za ucesnike je u Sljivovici i na Mitrovcu.
Jedina nepoznanica je vreme. Danas je na Tari bilo suncano i lepo. Takva je najava do subote. Za subotu cemo videti.

Svi mi imamo svoje favorte... Videcemo jos da li ce Olgica da pobedi! Tu je i Zvezda, da ne zaboravimo nju!!!! Ja verujem da ce na ovoj trci Zvezda da tijumfuje, ona je moj favorit! :super:

Na Kaludjerskim Barama je juce odrzano zadnje kolo drzavnog prvenstva u daljinskom jahanju i to najtezom brdskom trkom na 60 km ( 3 etape po 20 km ). Na trci je ucestvovalo 10 grla iz 4 konjicka kluba: KK Dora - 3 grla, KK MBM - 1 grlo, KK Kremen - 4 grla i KK Divadjo - 2 grla
Do sredine trke vreme je izvanredno, a onda je pocela da pada sitna kisa koja se u trecoj etapi pretvorila u jaku kisu.
Rezultati trke - pojedinacno:

1. Dusan Milovanovic, Zvezda, KK Dora
2. Olgica Petronijevic, April, KK Dora
3. Milan Stefanovic, Lora, KK Dora,
4. Marina Gunjaca, Ciroki, KK MBM
5. Jelena Borkovic, Anita, KK Kremen

ekipno:

1. Dora-2 , KK Dora

Sto se tice sveukupnog plasmana za 2008 godinu stvari stoje ovako:

1. Olgica Petronijevic
2. Jelena Borkovic
3. Marina Gunjaca

ekipno: 1. KK Dora
2. KK Kremen
3. KK POlicajac

Poslednja izmena:
Steta sto kk Policajac nije ucestvovao na poslednjem kolu, Sinisa Padezanin je ostao bez srebra, a on je inace jedini takmicar koji tokom sezone uopste nije menjao konja (jahao je Punisu u svih 7 trka) i svih 7 trka su zavrsili.

U sest trka. Ne u sedam. Ovo je bilo sedmo kolo. Ono sto je cinjenica to je da konji KK Policajac tesko izdrzavaju brdske trke i na manjim distancama, tako da na ovoj od 60 km ne bi verovatno postigli znacajniji plasman. No, da je ucestvovao i prosao trku ( a njima je skidanje pulsa jako veliki problem ) zadrzao bi drugo mesto.

Steta za kremen...moglo je i bolje...al u swakom slucaju Jeleni(nasem japancu:)) swaka cast kao i Aniti odnosno Nini!Zao mi je za Afro i Masu i narawno Zekana...al dobro...nema weze...wazno je ucestwowati! :super:

Zasto steta? Kako je tekla sezona tesko se moglo ocekivati da ce Kremen imati bilo kakve znacajnije rezultate. Pre svega mislim na pojedinacni plasman. Svi se slazu da je ova sezona po organizovanosti i broju ucesnika najkvalitetnija od kada postoji endurance sekcija. Nasim sportskim prijateljima iz Kremena svu srecu u narednoj sezoni. Moramo svi vise raditi i mi vas pozivamo da dodjete na taru na kondicione pripreme pre ili u pocetku naredne sezone.

Poslednja izmena:

Back