Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
o hvala bogu pa nađoh ovaj forum!nadam se ćete mi pomoći! jahala sam 5 godina rekreativno ali poslednjih 7-8 godina ne jašem. znam da svi to pitaju, ali ako biste mogli još jednom da ponovite koje su sve škole i klubovi u beogradu i kakvi su vaši utisci? kad sam ja išla, na hipodromu ništa nije bilo baš dobro, milicionar takođe komplikovan, surčin ne znam ni da je postojao, za pančevo nisam tad znala. zanima me kako sada stoje stvari, ima li neki klub gde je dobra organizacija, dođeš, jašeš, ne zavitlavaju te, ne usporavaju ti napredak, normalni, ozbiljni treneri, normalni konji (koliko je to moguće), normalna oprema a ne sve ko sa deponije i tako to. majke mi, pre 10 godina nije bilo takvih! sve je bilo totalno kaubojski. jedan dan dođeš pa čekaš 4-5 sati, drugi dan ni ne dođe trener, treći dan te baci pobesneli pastuv jer ga nisu izveli 3 dana.
da ne pominjem kakve smo sve konje jahali!
za druge klubove sam čula ili slične priče ili da je sve do nivoa prvog osnovne i nema daljeg napretka. pa biraj!
ja bih samo neki normalan odnos, ko da sma došla u teniski klub ili na pilates. ništa epohalno... recimo da mi je sad cena u drugom planu pošto sam se baš baš uželela a već neko vreme ne mogu da nađem ništa. eto. hvala puno!
![]()
Sram0ta...!!!... Ljuta sam na njuu![]()
![]()
)
Widi,p0sht0 si pitala za Panchew0..t0 je KK Kremen..al 0w0 sht0m si g0re nawela...mislim da necesh naci ni u jedn0m klubu...sht0 jes...jes...swaki klub ima sw0je ned0statke...ali ak0 bi da se 0predelish za kk kremen...da ti mal0 kazem 0 t0me...0buka je ka0 30 treninga k0ji sada k0shtaju 18.000 dinara...placa semu 3 rate na swakih 10 treniga...ali kak0 sam te razumela ti wec znash da jashesh...0nda bi sigurn0 kad bi d0shla 0djahala da wide 0ni t0...ali p0sht0 nisi jahala k0lik0 wec dug0 m0zda vbi te wratili na neku kracu 0buku...ali swe u swemu ne m0gu ja nishta da ti tachn0 kazem...p0sht0 sam ja sam0 chlan kluba![]()
...jel h0cesh m0zda trener0w br0j..ili...?