Jahanje

20 juna 2009 na Kaludjerskim Barama odrzano je zavrsno kolo drzavnog prvenstva u daljinskom jahanju trkom na 110 km.
Pouceni iskustvom iz prvog kola, start trke je pomeren na 5 sati ujutro i time je omoguceno da zadnji takmicari stignu u cilj pre mraka.
Trka je odrzana po lepom vremenu, s tim sto su zadnji trenuci trke propraceni manjom kisom.
Svi oni koji su zavrsili trku imali su znacajno bolje rezultate u odnosu na prvo kolo, sto znaci da se izmedju ova dva kola ozbiljno radilo.
Rezultati II kola

pojedinacno:

1. Olgica Petronijevic, April, KK Dora
2. Andrija Sterdjevic, Cile, KD Knez Mihailo
3. Marina Gunjaca, Ciroki, KK MBM

ekipno:

1. KD Knez Mihailo

Nakon zavrsenog drugo kola, sveukupni rezultati su sledeci:

pojedinacno:

1. Olgica Petronijevic, April, KK Dora
2. Andrija Sterdjevic, Cile, KD Knez Mihailo
3. Marina Gunjaca, Ciroki, KK MBM

ekipno:

1. KD Knez Mihailo
2. KK MBM
3. KK Policajac

Sve cestitke ucesnicima, a posebne cestitke pobednicima.

Posle zavrsenog drzavnog prvenstva sva paznja takmicara okrenuta je Balkanskom kup koji ce se odrzati na Tari u periodu 11-16 avgust.

Prilozi

• 20-06-09 128.jpg
    20-06-09 128.jpg
    110,9 KB · Pregleda: 19
  • 20-06-09 078.jpg
    20-06-09 078.jpg
    105,9 KB · Pregleda: 18
  • 20-06-09 094.jpg
    20-06-09 094.jpg
    137 KB · Pregleda: 21
  • 20-06-09 096.jpg
    20-06-09 096.jpg
    110,9 KB · Pregleda: 15
  • 20-06-09 086.jpg
    20-06-09 086.jpg
    122,5 KB · Pregleda: 15
Ćao jahači!!!! Jako mi je žao što mi nije ranije palo na pamet da potražim ovakvu temu na krstarici, ali šta je -tu je. Ja sam jahala u 'Alexi Dundiću' neke 3,5 godine ( s početkom u 2003.god)... Od tada ne jašem :( . Da li neko zna nešto o ergeli 'Surčin'? Na njihovom sajtu se ne pominje škola jahanja :S ?

Puno pozdrava :D

Cao tijana, dobrodosla :bye: Ergela Surcin nazalost nema skolu jahanja. To je profesionalna ergela, njihove konje samo dzokeji jasu. Inace i ja sam iz Dundica :) prestala sam da jasem pre par meseci.

Vukice, hvala ti na dobrodoslici:D. Iz kog razloga ne jases vise u Dundicu? (mislim, ako nije neki sasvim privatni razlog). Da li znas nesto o ergeli u Jakovu, Stremen? Na njihovom sajtu sve zvuci jako lepo, ali ne znam nikog ko je tamo jahao, a u potrazi sam za klubom u kome cu napredovati, a ne stagnirati... :bye: puno pozzzzzzzzzzz

E, divno :mrgreen: . Zanima me koliko konja imaju, kakvi su konji (generalno), da li su treneri ok, da li su cene vece ili manje nego prosecne na bg hipodromu... Da li bi ga preporucila nekome ko bi voleo jednog dana da se bavi preponskim jahanjem? Da li se časovi održavaju u velikim grupama? thnx :bye: :D

o hvala bogu pa nađoh ovaj forum! :worth: nadam se ćete mi pomoći! jahala sam 5 godina rekreativno ali poslednjih 7-8 godina ne jašem. znam da svi to pitaju, ali ako biste mogli još jednom da ponovite koje su sve škole i klubovi u beogradu i kakvi su vaši utisci? kad sam ja išla, na hipodromu ništa nije bilo baš dobro, milicionar takođe komplikovan, surčin ne znam ni da je postojao, za pančevo nisam tad znala. zanima me kako sada stoje stvari, ima li neki klub gde je dobra organizacija, dođeš, jašeš, ne zavitlavaju te, ne usporavaju ti napredak, normalni, ozbiljni treneri, normalni konji (koliko je to moguće), normalna oprema a ne sve ko sa deponije i tako to. majke mi, pre 10 godina nije bilo takvih! sve je bilo totalno kaubojski. jedan dan dođeš pa čekaš 4-5 sati, drugi dan ni ne dođe trener, treći dan te baci pobesneli pastuv jer ga nisu izveli 3 dana. :besna: da ne pominjem kakve smo sve konje jahali! :dontunderstand: za druge klubove sam čula ili slične priče ili da je sve do nivoa prvog osnovne i nema daljeg napretka. pa biraj! :dash: ja bih samo neki normalan odnos, ko da sma došla u teniski klub ili na pilates. ništa epohalno... recimo da mi je sad cena u drugom planu pošto sam se baš baš uželela a već neko vreme ne mogu da nađem ništa. eto. hvala puno!:bye:

Back