Jahanje

hmm .... kad nesto volis i imas 16 godina, mislim da jeste malo daleko da ides svaki dan do panceva, pogotovo kad imas obaveze za skolu koje postaju ozbiljne ...

Anchyfenix, ma u dundicu je super da naucis da jases, ali posle se nista vise ne radi. samo se vrtis po manjezu i kaskas u krug. obuka .... pa ono, lonza, pa te puste kad naucis, posle ucis kao motkice i to, al nista vise... placanje... 12 casova je 100 evra ...
i tako ...

hmm .... kad nesto volis i imas 16 godina, mislim da jeste malo daleko da ides svaki dan do panceva, pogotovo kad imas obaveze za skolu koje postaju ozbiljne ...

Anchyfenix, ma u dundicu je super da naucis da jases, ali posle se nista vise ne radi. samo se vrtis po manjezu i kaskas u krug. obuka .... pa ono, lonza, pa te puste kad naucis, posle ucis kao motkice i to, al nista vise... placanje... 12 casova je 100 evra ...
i tako ...

Sorry, mislila sam da si starija

xaxaxaxa klinkice? :P hahahahahaha suuper ime! bahaha
Necemo mi da mu nadjemo posao nego da se raspitamo dal nekome treba u nasim klubovima .... a za platu ce vec morati sam da se bori ... ;)

Rayko, jel ti jases?
Pitacu u mom klubu da li moze, pa ti javljam ...
Naravno da jasem...Nego mi je frka bez posla sam trenutno...pa reko da probam i na forumu da zamolim nekog od Vas da se raspita za posao,ali vidim da ima i nekih koji se smeju na sve to..ali ok..hvala Vama...

Hvala Rayko za komentare....evo vratila sam se iz Lazarevca,postavicu vam jos slikica sa trke kada dobijem...Hvala Bogu pa mi je kobila(Afrodita) skinula puls i prosla sam svih 60 km..ali je vrucina bila odvratna:confused:..pozzzz

Pa super!! nema veze sto nije "bolje mesto"... bice jednog dana, samo nastavi ovako. zelim ti uspeh :))
ps nemoj sa shvatis pogresno, i ovo sad ti je veeeliki uspeh, samo ti zelim JOS bolje ;))

Ma ne smejem se, nego samo iz ogromnog zivotnog iskustva hocu da ti kazem da "tudje ruke svraba ne cesu" tj. da ce tesko neko stvarno da se zauzme za tebe. Svi ce da te tapsu po ramenu i da ti kazu "jao divno, evo pitacu, ili ako budem nesto cuo-la, javicu ti", ali od toga nema nista.
Eto ja bi voleo da me ti demantujes i da mi pokazes da ima jos uvek ljudi koji zaista iskreno hoce da pomognu nekome koga bas i ne poznaju i nemaju nikakav interes u tome.

Srecno Rayko! :super:

Ma ne smejem se, nego samo iz ogromnog zivotnog iskustva hocu da ti kazem da "tudje ruke svraba ne cesu" tj. da ce tesko neko stvarno da se zauzme za tebe. Svi ce da te tapsu po ramenu i da ti kazu "jao divno, evo pitacu, ili ako budem nesto cuo-la, javicu ti", ali od toga nema nista.
Eto ja bi voleo da me ti demantujes i da mi pokazes da ima jos uvek ljudi koji zaista iskreno hoce da pomognu nekome koga bas i ne poznaju i nemaju nikakav interes u tome.

Srecno Rayko! :super:

treba biti optimista!:roll:

Back